С на бащата аудито
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
......
Земи, земи 325-ца...С некъв страшен кеф ще те чета после как си се смазал в некой стълб педалче малко сополиво!!!
Ма тая история е точно от сорта-''и като се събуди, кво-отвит, а гъза ти рупа чаршафи''........
Ма тая история е точно от сорта-''и като се събуди, кво-отвит, а гъза ти рупа чаршафи''........
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Даа и аз вчера съм взел джипа и си карам некъде с 300 по България и изведнъж какво да видя .... УАААА некъв си стелт лети над мене ... натискам веднага копчето за крилата и излитам след него ама не мога го стигна нещо тоя нахалник. натискам друго копче и номера ми стават РК 007 РК (като в "такси" бре не сте ли го гледали ) и го настигнах веднага. Пиша му бележка да си пусне радиото на 99.1 и викам: Аве ей я да ми се махаш от въздушното пространство, тука всичко е мое ... И той взе, че побягна и едно СОРИ не каза ... Викам си аз е са ще му спикам гъза ... гАААЗЗЗ след него и така се гонихме до някъде 500км след Франция ... от там му светкам с дългите и викам кацай тука на тая лодка долу .... каца той кацам и аз ма то кво се оказа американски самолетоносач... деа набиха ме и си ме пратиха обратно да си рейсърствам по бул.българия с 300
ех просто поредната нощ

ех просто поредната нощ

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
D3BEP написа:Мен ми се струва че във форума периодично влизат идиоти, които искат да са артисти...
вече ми стана интересно следващия какво ще измъдри

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: ......
Тоо Cool написа:Земи, земи 325-ца...С некъв страшен кеф ще те чета после как си се смазал в некой стълб педалче малко сополиво!!!....
Милко, недей така бе- да се размаже в стълб с 325-ца... Не ти ли е жал за колата поне малко

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Бе аз верно не помислих за колата.....
А на тва келеменце, на майка му путката готина дето е преебал като е излезнал, ше му набия крак от маса в дупенцето и тогава ше го видя къв е смелчага...
Дейба и компютърните герои се навъдиха, дали.......Аре напиши ми са путколан ебан, как ше ме биеш и т.н. и АКО ОБИЧАШ ела, в четвъртък на Еко, или във вторник на ОМВ Дружба 2..........

А на тва келеменце, на майка му путката готина дето е преебал като е излезнал, ше му набия крак от маса в дупенцето и тогава ше го видя къв е смелчага...
Дейба и компютърните герои се навъдиха, дали.......Аре напиши ми са путколан ебан, как ше ме биеш и т.н. и АКО ОБИЧАШ ела, в четвъртък на Еко, или във вторник на ОМВ Дружба 2..........

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: .........
Тоо Cool написа:...
Милко ти по добре не излизай че тоя ще кара 25ца и да знаиш че е бияч, не си играй с лъва

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
- Bmw 325 E36
- Потребител
-
Re: .........
Тоо Cool написа:Бе аз верно не помислих за колата.....![]()
Хахха,ама ти маи искаш,кажи кога,няма да съм сам,бащата ще извика едни негови авери,ако ти се лежи в някоя канавка ела
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
братле ти май много салвия пушиш 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4