Щастлив съм братя ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Малииии, моята мацка за момента при накои мои изцепки само се опитва да остави отпечатъци по дръжките да вратите... ама не е хубаво така, наистина...
Все пак не сме само в колата, а както казвате това са вашите приятелки и в своите чувства към тях трябва да влагате и доста разум... за да не се получават много нериятни СЪНИЩА...
п.с. Alx това трябва да е бил най-големия ти кошмар в живота... добре че си се събудил братко...
ЦЕНЕТЕ ЖИВОТА НА ЧОВЕКА ДО ВАС

Все пак не сме само в колата, а както казвате това са вашите приятелки и в своите чувства към тях трябва да влагате и доста разум... за да не се получават много нериятни СЪНИЩА...

п.с. Alx това трябва да е бил най-големия ти кошмар в живота... добре че си се събудил братко...

ЦЕНЕТЕ ЖИВОТА НА ЧОВЕКА ДО ВАС

Сигурна съм че няма мадама, която да не се кефи на високите скорости, но зависи от шофьора все пак. Ако те вози някой несигурен и некъдърен шофьор естествено че ще се насереш от страх за живота си, но ако е истински мъжкар сигурен във възможностите си - е бога ми няма по-хубаво нещо от адреналина, който бучи в ушите ти. Така че трябва първо да спечелиш доверието на мацката и чак след това да очакваш от нея да се кефи на карането ти.
CRAZY SEXY COOL
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Абе аз със мацките и карането проблем няма с малки изключения всички се кефят. Проблема е с бащата МНОГО Е ПЛАшЛИВ ГОРКИЯ и с неговите 95кг. направо изскубва корите на вратите.
Е 21 няма дръжки на тавана

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
BIJOU написа: Ако те вози някой несигурен и некъдърен шофьор естествено че ще се насереш от страх за живота си,
благодаря за определението!!!!!!, явно щом жена ми я е страх значи съм от горната група, ма кво да съ праи не сме всички толкова кадърни и сигурни

пък се иска и смелост да говориш от името на всички жени...

благодаря за определението!!!!!!, явно щом жена ми я е страх значи съм от горната група, ма кво да съ праи не сме всички толкова кадърни и сигурни
[/quote]
Не казвам че си некъдърен!
Може би просто не си доказал как се справяш в кризисни ситуации. Имам много приятелки които налагат гаджетата си с чантите по главата като карат бързо, но споделят че обичат бързото и сигурно каране - извода: трябва да накараш момичето до теб да ти се довери и да е спокойна когато ти си зад волана.
Пък и какво като говоря от името на всички жени, нали и аз съм такава и знам че обожаваме адреналина, независимо дали си го признаваме или не. Няма по-възбуждащо нещо.

Не казвам че си некъдърен!
Може би просто не си доказал как се справяш в кризисни ситуации. Имам много приятелки които налагат гаджетата си с чантите по главата като карат бързо, но споделят че обичат бързото и сигурно каране - извода: трябва да накараш момичето до теб да ти се довери и да е спокойна когато ти си зад волана.
Пък и какво като говоря от името на всички жени, нали и аз съм такава и знам че обожаваме адреналина, независимо дали си го признаваме или не. Няма по-възбуждащо нещо.
CRAZY SEXY COOL
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
BIJOU написа: Ако те вози някой несигурен и некъдърен шофьор естествено че ще се насереш от страх за живота си, но ако е истински мъжкар сигурен във възможностите си - е бога ми няма по-хубаво нещо от адреналина, който бучи в ушите ти. Така че трябва първо да спечелиш доверието на мацката и чак след това да очакваш от нея да се кефи на карането ти.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
мога да потвърдя, че на ФнФ жената ОПРЕДЕЛЕНО кара
има голяма доза истина в това, което казва Бижу, защото мен не ме е страх когато хвърча с друг с 180 по магистралата между камионите, но съм изпитвал неистов страх, когато един приятел ме вози с 110 в едно Рено, той просто не можеше да държи пътя.
Но не мисля, че всичко с е свежда смао до там. Може би си от редките изключения(за добро или зло) от нежния пол, които наистина нямат акъл в главата(с което не целя да те обиждам, разбира се) като нас

има голяма доза истина в това, което казва Бижу, защото мен не ме е страх когато хвърча с друг с 180 по магистралата между камионите, но съм изпитвал неистов страх, когато един приятел ме вози с 110 в едно Рено, той просто не можеше да държи пътя.
Но не мисля, че всичко с е свежда смао до там. Може би си от редките изключения(за добро или зло) от нежния пол, които наистина нямат акъл в главата(с което не целя да те обиждам, разбира се) като нас

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
BESSNIA написа:Проблема е с бащата МНОГО Е ПЛАшЛИВ ГОРКИЯ и с неговите 95кг. направо изскубва корите на вратите.![]()
Е 21 няма дръжки на тавана
![]()
:mha: :mha: моя е същия .. един път му зех акъла и оттогава се качва с неудоволствие , а като му предложих да се качи да покара някой път (никога не я е карал) ме изгледа сякаш съм луд

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
BIJOU написа:Може би просто не си доказал как се справяш в кризисни ситуации.
аз карам BMW 325i ot 6 (шест) години, ако не се оправях в кризисни ситуации нямаше да пиша тука.... щом казваш може и да съм некадърен... а може би не познаваш жена ми, която след като роди си промени мирогледа основно.....

BIJOU написа:Пък и какво като говоря от името на всички жени, нали и аз съм такава и знам че обожаваме адреналина
да не кажеш сега от името на всички жени че харесвате само мъже

- CecoR25
- сбъркал колата, но не и форума
-
ati написа:но съм изпитвал неистов страх, когато един приятел ме вози с 110 в едно Рено, той просто не можеше да държи пътя.
Ати, това нали не се отнасяше до мене?

- Новини
-
Цецо
той Ати сигурно е имал в предвид когато аз и той се возехме в Рендето и ти го прасна в тротоара с неква подобна скорост :mha: Майтапа се бе ...
едва ли е имал в предвид този случай. Някой от другите ще да е
Колеги и колежки ....важното е адреналин да има ....малолитражки да бягат и да се разнася едно приятно ухание на изгоряла гума.

Колеги и колежки ....важното е адреналин да има ....малолитражки да бягат и да се разнася едно приятно ухание на изгоряла гума.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d