Щастлив съм братя ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Фев 2004, 12:05

Рядко ми се е случвало да ми пили мадама за високи скорости и опасно шофиране :twisted: ...ама кат ме удари сачмата :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Преди време имах едно гадже, което караше Е30 320 ....малиииии ......запознах се с с нея след като ме отвя на 400 метра :shock: :twisted: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Alx

Мнение от dimd00d » 09 Фев 2004, 13:57

Sorry човече :(

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Фев 2004, 15:44

Малииии, моята мацка за момента при накои мои изцепки само се опитва да остави отпечатъци по дръжките да вратите... ама не е хубаво така, наистина...
Все пак не сме само в колата, а както казвате това са вашите приятелки и в своите чувства към тях трябва да влагате и доста разум... за да не се получават много нериятни СЪНИЩА... :cry: :cry:

п.с. Alx това трябва да е бил най-големия ти кошмар в живота... добре че си се събудил братко... :arrow:

ЦЕНЕТЕ ЖИВОТА НА ЧОВЕКА ДО ВАС :!: :!: :!:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Потребител
Аватар

Мнение от BIJOU » 10 Фев 2004, 17:57

Сигурна съм че няма мадама, която да не се кефи на високите скорости, но зависи от шофьора все пак. Ако те вози някой несигурен и некъдърен шофьор естествено че ще се насереш от страх за живота си, но ако е истински мъжкар сигурен във възможностите си - е бога ми няма по-хубаво нещо от адреналина, който бучи в ушите ти. Така че трябва първо да спечелиш доверието на мацката и чак след това да очакваш от нея да се кефи на карането ти.
CRAZY SEXY COOL

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 10 Фев 2004, 18:02

Абе аз със мацките и карането проблем няма с малки изключения всички се кефят. Проблема е с бащата МНОГО Е ПЛАшЛИВ ГОРКИЯ и с неговите 95кг. направо изскубва корите на вратите. :lol: :lol: Е 21 няма дръжки на тавана :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 10 Фев 2004, 18:03

BIJOU написа: Ако те вози някой несигурен и некъдърен шофьор естествено че ще се насереш от страх за живота си,

благодаря за определението!!!!!!, явно щом жена ми я е страх значи съм от горната група, ма кво да съ праи не сме всички толкова кадърни и сигурни :P :P :P :P :P :P :P

пък се иска и смелост да говориш от името на всички жени... :!:

Потребител
Аватар

Мнение от BIJOU » 10 Фев 2004, 18:24

благодаря за определението!!!!!!, явно щом жена ми я е страх значи съм от горната група, ма кво да съ праи не сме всички толкова кадърни и сигурни :P :P :P :P :P :P :P

пък се иска и смелост да говориш от името на всички жени... :!:[/quote]

Не казвам че си некъдърен!
Може би просто не си доказал как се справяш в кризисни ситуации. Имам много приятелки които налагат гаджетата си с чантите по главата като карат бързо, но споделят че обичат бързото и сигурно каране - извода: трябва да накараш момичето до теб да ти се довери и да е спокойна когато ти си зад волана.
Пък и какво като говоря от името на всички жени, нали и аз съм такава и знам че обожаваме адреналина, независимо дали си го признаваме или не. Няма по-възбуждащо нещо.
CRAZY SEXY COOL

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Фев 2004, 18:26

BIJOU написа: Ако те вози някой несигурен и некъдърен шофьор естествено че ще се насереш от страх за живота си, но ако е истински мъжкар сигурен във възможностите си - е бога ми няма по-хубаво нещо от адреналина, който бучи в ушите ти. Така че трябва първо да спечелиш доверието на мацката и чак след това да очакваш от нея да се кефи на карането ти.

:lol: :lol: :lol: Много смело изказване, аз на жена ми доверито го печеля от 5 години ама нея си я е страх, даже аз съм я учил да кара а тя определено кара (даже се дърпа по Бояна колегите знаят) ама това не й пречи да се страхува...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 10 Фев 2004, 19:04

мога да потвърдя, че на ФнФ жената ОПРЕДЕЛЕНО кара :D
има голяма доза истина в това, което казва Бижу, защото мен не ме е страх когато хвърча с друг с 180 по магистралата между камионите, но съм изпитвал неистов страх, когато един приятел ме вози с 110 в едно Рено, той просто не можеше да държи пътя.
Но не мисля, че всичко с е свежда смао до там. Може би си от редките изключения(за добро или зло) от нежния пол, които наистина нямат акъл в главата(с което не целя да те обиждам, разбира се) като нас :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 10 Фев 2004, 20:24

BESSNIA написа:Проблема е с бащата МНОГО Е ПЛАшЛИВ ГОРКИЯ и с неговите 95кг. направо изскубва корите на вратите. :lol: :lol: Е 21 няма дръжки на тавана :lol: :lol:

:mha: :mha: моя е същия .. един път му зех акъла и оттогава се качва с неудоволствие , а като му предложих да се качи да покара някой път (никога не я е карал) ме изгледа сякаш съм луд :lol: ( не че аз не съм :mha: )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 10 Фев 2004, 21:12

BIJOU написа:Може би просто не си доказал как се справяш в кризисни ситуации.

аз карам BMW 325i ot 6 (шест) години, ако не се оправях в кризисни ситуации нямаше да пиша тука.... щом казваш може и да съм некадърен... а може би не познаваш жена ми, която след като роди си промени мирогледа основно..... :evil:

BIJOU написа:Пък и какво като говоря от името на всички жени, нали и аз съм такава и знам че обожаваме адреналина

да не кажеш сега от името на всички жени че харесвате само мъже :P :P :P :P

сбъркал колата, но не и форума
Аватар

Мнение от CecoR25 » 10 Фев 2004, 21:22

ati написа:но съм изпитвал неистов страх, когато един приятел ме вози с 110 в едно Рено, той просто не можеше да държи пътя.

Ати, това нали не се отнасяше до мене? :smoke:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Фев 2004, 21:38

Цецо :lol: той Ати сигурно е имал в предвид когато аз и той се возехме в Рендето и ти го прасна в тротоара с неква подобна скорост :mha: Майтапа се бе ... :twisted: едва ли е имал в предвид този случай. Някой от другите ще да е :lol:

Колеги и колежки ....важното е адреналин да има ....малолитражки да бягат и да се разнася едно приятно ухание на изгоряла гума.

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 10 Фев 2004, 21:46

Асене и съединител иначе не е гот :lol:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 10 Фев 2004, 23:09

Лично на мен адски рядко ми е комфортно да се возя при някой състезател и да знам, че нищо не зависи от мен и че евентуална негова грешка ще коства и моя живот. Не веднъж съм слизал от коли и съм се прибирал пеша :oops:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории