Истинско изтръпване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: Истинско изтръпване
bum_bum написа:rado_rf написа:...
Чета и не вярвам на ушите си..Може човека да е бил виновен, може всичко да е станало ама да го биеш ей така на улицата ..
Пък и тва, дето си казал на момичетата..
![]()
Кажи дали имаш лепенка на форума на колата, ако да аз мисля да отлепя мойта, щото с такива прояви не искам да съм солидарен.
Тъй ли? Я ский тука
bum_bum написа:БОЙ ПО ФЕСОВЕТЕ!
Можеш да си отлепиш лепенката.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бой с турците в една интерактивна игра едва ли може да се сравни с улични побоища, но щом намираш нещо общо.
Станалото, станало, но не бъди горд с постъпката си, защото ако той е застрашил живота ти от невнимание, ти си го направил съзнателно. А с жените бъди кавалер, защото утре на тяхно място могат да бъдат твоята майка, жена или сестра.
Станалото, станало, но не бъди горд с постъпката си, защото ако той е застрашил живота ти от невнимание, ти си го направил съзнателно. А с жените бъди кавалер, защото утре на тяхно място могат да бъдат твоята майка, жена или сестра.
Въобще не се гордея с постъпката си. Май криво си ме разбрал. Но отдавна съм отхвърлил библейския принцип "Ако ти ударят едната буза подложи и другата". От една страна ми е криво. Вече. Сега когато мога трезво да премисля нещата. От друга обаче... ми следващия път този или някой друг такъв като него може да бъде виновен за случаи като на магистрала Тракия не мислиш ли?????????? И? Кво праим тогава? Някой ще ходи на гробищата, а, той ще продължава по същия начин??? До следващият път.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
много правилно си постъпил всеки нормален човек би трябвало така да постъпи и шапка ти свалям че не си една от офчите личности в тая "държава" дето само си мъмрят под носа и след това пак продължават!
РЕСПЕКТ !
РЕСПЕКТ !
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
[Georgi] написа:Това не е "страхотна история".![]()
Така е! Това е ТЪПА, ГАДНА, история. Но нали знаеш - отрицателният пример също е пример какво НЕ трябва да се прави.
[Georgi] написа:Не оправдавам ГОЛД-аджията, но е можело да постъпиш по друг начин. Пребиването на един, няма да реши проблема с останалите.
И тук си прав, но вече са с един по-малко. Да се надяваме.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не са хубави тия работи ,всеки може да сбърка ... ако е бил някое лапе на 20 по мога да те оправдая ,ще му е за урок .. но чичката явно не те е видял ,после се е уплашил .. и аз съм слизал с 2 цоловия ключ ,но тоя заради когото слязох видя че не отиват на добре нещата и избяга .. после съжалих .. ако го фрасна ще умре ,и тряа го лежа заради моментна ярост .. бил съм и от другата страна .. засякох в Русе една поизгнила астра ,от вътре слезе един 120 кила с дървена бухалка и фрасна колата отзад изкривявайки задната колонка .. добре че потеглих бързо че щеше да я потроши ... да бъдем по толерантни 

За мъртвата зона и невнимателните шофьори
Споделям изпитаното от автора на темата, макар и не в такава степен, тъй като нямам бременна жена, НО:
Всяка сутрин почти пътуваме с кола до работа. Мен и мой приятел/колега ни вози един работник с опела си. Вече на няколко пъти ми изправя косата поради невниманието си.
Като изпреварва чака последните метри преди да наближи изпреварвания автомобил и в последния момент заобикаля.
За малко да отнесем една лада миналата седмица. А се возя отпред и макар и с колан при 100км/ч знам какъв мармалад става.
Т'ва неговото е идиотско каране и не знам защо го прави.
Но на дърт идиот не можеш промени нищо в съзнанието.
Дори на няколко пъти по описания начин за малко да засече автомобили.
Къде блее като изпреварва само той си знае, но вече гледам в дясното огледало постоянно и ако идва отзад нещо а сме началъм да изпреварваме му подвиквам да чака.
Та така, блейки всякакви, човек не може да разчита дори и на тези, които го возят.
А пресичането през улиците е станало невъзможно. Никой не спира и не изчаква... просто за какво ли го имаме тоя правилник?
Всяка сутрин почти пътуваме с кола до работа. Мен и мой приятел/колега ни вози един работник с опела си. Вече на няколко пъти ми изправя косата поради невниманието си.
Като изпреварва чака последните метри преди да наближи изпреварвания автомобил и в последния момент заобикаля.
За малко да отнесем една лада миналата седмица. А се возя отпред и макар и с колан при 100км/ч знам какъв мармалад става.
Т'ва неговото е идиотско каране и не знам защо го прави.
Но на дърт идиот не можеш промени нищо в съзнанието.
Дори на няколко пъти по описания начин за малко да засече автомобили.
Къде блее като изпреварва само той си знае, но вече гледам в дясното огледало постоянно и ако идва отзад нещо а сме началъм да изпреварваме му подвиквам да чака.
Та така, блейки всякакви, човек не може да разчита дори и на тези, които го возят.
А пресичането през улиците е станало невъзможно. Никой не спира и не изчаква... просто за какво ли го имаме тоя правилник?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Както каза alexi винаги може да се случи същото само че ти ще си тоя дето го бият. Че е виновен чичката - виновен е, обаче недей да ми казваш, че ти никога не си засичал някой или не си отнемал предимство... А въпрос на случайност е, че тва не е се случило да го направиш на някой с дебел ланец, дето кара чочоне. И тогава във форума на меро ще я има тая случка нали се сещаш. Айде по-леко с емоциите.
zBoost написа:Както каза alexi винаги може да се случи същото само че ти ще си тоя дето го бият. Че е виновен чичката - виновен е, обаче недей да ми казваш, че ти никога не си засичал някой или не си отнемал предимство... А въпрос на случайност е, че тва не е се случило да го направиш на някой с дебел ланец, дето кара чочоне. И тогава във форума на меро ще я има тая случка нали се сещаш. Айде по-леко с емоциите.
Ти четеш ли останалите мнения или просто ей тъй барабар Петко с мъжете

rado_rf написа: 2. Когато аз направя някаква грешка ВИНАГИ се извинявам. Как ли? Ми намирам начини. Старая се винаги да съм толерантен на пътя.
rado_rf написа:"Падало ли ви е пердето и в такива случаи мислите ли за последствията".
rado_rf написа:Изведнъж ми стана ясно как е станала катастрофата на Тракия.
rado_rf написа:От друга обаче... ми следващия път този или някой друг такъв като него може да бъде виновен за случаи като на магистрала Тракия не мислиш ли?????????? И? Кво праим тогава? Някой ще ходи на гробищата, а, той ще продължава по същия начин??? До следващият път.
Преди да си пускаш мненията прочети останалите, после помисли, па после се откажи. А, от тия с дебелите ланци най ме е страх раиш ли

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Някои нападнаха rado_rf, ама нито сме се взоили с него докато голфа го е засякъл, нито го познаваме, нито сме били на място на побоя. Затова въру това няма да коментирам, но ще изместя малко фокуса на темата върху сливите от спирката, които явно щом са на спирката(и с тоя коментар завистлив едва ли не
) си търсят някой като няшия колега - с БМВ и ритници да раздава.
П.С. Ама добре си им казал

П.С. Ама добре си им казал

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
rado_rf написа:...
Ти явно неможеш все още да загрееш закакво ти писах. Добре разбрахме, не ти се е извинил, ДЪРТАК е човека и ти като станеш на тия години ще си такъв и няма да виждаш. Прочел съм ти всичко, което си писъл и по това всичко излзиа, че ти не се смяташ за виновен за тупаниците после, с което извинявай ама не съм съгласен. Според мене не трябва така да се прави - тва е и при условие, че някакво птп вече е било избегнато.
zBoost написа:rado_rf написа:...
Ти явно неможеш все още да загрееш закакво ти писах.
Ми бавно загрявам. Май съм тъп.
zBoost написа:Добре разбрахме, не ти се е извинил, ДЪРТАК е човека и ти като станеш на тия години ще си такъв и няма да виждаш
Я ми кажи къв ще стана след пет години

zBoost написа: Прочел съм ти всичко, което си писъл и по това всичко излзиа, че ти не се смяташ за виновен за тупаниците после
Я, бъди малко по-конкретен и ми кажи откъде си го вадиш този извод. Къде пише че не се чувствам виновен? По това което си писал излиза че си на около 22 и още яко те тресе пубертета... подробностите ще ги пропусна.
ПП: Идваш ли на ЕКО-то? Имам нужда от някой който да ми разясни как да се държа на пътя.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Спазвайте добрия тон, момчета.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Радо аз съм с тебе брат , за такива само тупаник
Момчета, не знаете какво е с 200 в най лява лента и пред тебе на 50 метра някои да реши да задминава Жигулата на Баи Колио която кара с 60км/ч с 80км/ч. Това че колата ми е била нагласена за пътя ме е спасявало не веднъж.
имало е друг случаи, карам си с 90 извънградско (Търговище - Варна) Един дядка с чисто нов Хюндаи направи обратен завои пред мен от отбивката. Е да живее тоз дет е измислил АБС системите. Благодарение на него успях аз да влезна в отбивката и да не попилея колата. Обръщам настигам го , бях с едно момче дет е кат двукрилен гардироб. Аз докат слезна оня вече беше влезнал в Хюндая. И ко ДЯДКА НА 70+ години ми вика ИЗВИНЯВАИ НЕ ТЕ ВИДЯХ
Ми АЗ КАРАМ НА КЪСИ СВЕТЛЕНИ И ХАЛОГЕНИ ВИНАГИ
Излизам на магистралата вечер тест драив на новата кутия. Сичко хубаво вдигах на 2 пъти над 250км/ч. Правя обратен на 1вата детелина и към Варна скромно с 130-150км/ч. Е вярвате ли ми в наи лявата лента караше една Корса без да и свети нищо отзаде, а я настигнах в завои. Лелката караше с 70км/ч в наи лявата лента !
Зима свети зелено аз карам на дълги и халогени по едно нанадолнище с макс 30км/ч . Обстановката сняг и лед. Колата с 4 чисто нови зимни гуми. Стигам сфетофар на които ми свети зелено тръгвам на минавам , но уви една лелка с едно клио реши да мине пред мене за ляв завои с което ми сечи яко пътя. Яко на спирачките с пълен ЛЯВ обаче УВИ да не блъсна клиото , блъснах една Фиеста. Добре че чичката слезе видя че нищо им няма на колите и вика стигаи я тъз лудата и един шамар от мен ! Е стигам я , и моля ви се ТЯ ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОН ДАЖЕ МИ ВИКА ДА СЕ РАЗКАРАМ. ТОЗ МОЯ АВЕР Я ИЗКАРА ОТ КОЛАТА И Я НАБУЧИ В ЕДНА ПРЯСПА ОТСТРАНИ НА ПЪТЯ!
Момчета, не знаете какво е с 200 в най лява лента и пред тебе на 50 метра някои да реши да задминава Жигулата на Баи Колио която кара с 60км/ч с 80км/ч. Това че колата ми е била нагласена за пътя ме е спасявало не веднъж.
имало е друг случаи, карам си с 90 извънградско (Търговище - Варна) Един дядка с чисто нов Хюндаи направи обратен завои пред мен от отбивката. Е да живее тоз дет е измислил АБС системите. Благодарение на него успях аз да влезна в отбивката и да не попилея колата. Обръщам настигам го , бях с едно момче дет е кат двукрилен гардироб. Аз докат слезна оня вече беше влезнал в Хюндая. И ко ДЯДКА НА 70+ години ми вика ИЗВИНЯВАИ НЕ ТЕ ВИДЯХ
Ми АЗ КАРАМ НА КЪСИ СВЕТЛЕНИ И ХАЛОГЕНИ ВИНАГИ

Излизам на магистралата вечер тест драив на новата кутия. Сичко хубаво вдигах на 2 пъти над 250км/ч. Правя обратен на 1вата детелина и към Варна скромно с 130-150км/ч. Е вярвате ли ми в наи лявата лента караше една Корса без да и свети нищо отзаде, а я настигнах в завои. Лелката караше с 70км/ч в наи лявата лента !
Зима свети зелено аз карам на дълги и халогени по едно нанадолнище с макс 30км/ч . Обстановката сняг и лед. Колата с 4 чисто нови зимни гуми. Стигам сфетофар на които ми свети зелено тръгвам на минавам , но уви една лелка с едно клио реши да мине пред мене за ляв завои с което ми сечи яко пътя. Яко на спирачките с пълен ЛЯВ обаче УВИ да не блъсна клиото , блъснах една Фиеста. Добре че чичката слезе видя че нищо им няма на колите и вика стигаи я тъз лудата и един шамар от мен ! Е стигам я , и моля ви се ТЯ ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОН ДАЖЕ МИ ВИКА ДА СЕ РАЗКАРАМ. ТОЗ МОЯ АВЕР Я ИЗКАРА ОТ КОЛАТА И Я НАБУЧИ В ЕДНА ПРЯСПА ОТСТРАНИ НА ПЪТЯ!