Тест-драйв - Историята

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M

Мнение от HITMAN » 12 Яну 2004, 13:08

///M Power написа:Ати беше страхотен разказ(даже съм горд че съм участвал)

А пък ние с Пенчев си продължихме гоненето и по Цариградско!!!!

Случайно да живеете в Дружба?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 12 Яну 2004, 14:04

Аз лично не живея в Дружба!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 12 Яну 2004, 14:10

3C написа:аti :bowdown: :bowdown:

dude, страхотно описани разкази, имало е случай с интерес да препрочитам макар и едно и също написано от теб, просто си роден за тази работа :D .

Много благодаря :D
взаимно е да ти кажа- твойте постове също съм ги препрочитал няколко пъти :yes:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 12 Яну 2004, 15:53

HITMAN написа: ...

Penchev живее в дружба
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Яну 2004, 16:09

ати - добре написано- трябва да се ориентираш да почнеш да списваш за някое авто-списание- съвем сериозно :)

друго ми тежи обаче...

знам че карането на лед по навит планински път във снежна нощ се класира като едно от най-маняшките изживявания (виноват) но... момчета - съдбата има много мощни лостове за рязка промяна на живота - завинаги... знам го от първа ръка. има толкова начини фън-а да свърши със доживотно жигосване на съзнанието и тялото, че просто жална ни майка.

мисля че е време да почнете да се ориентирате повече към изпълнения при "контролирани условия" - тоест на паркинг или писта...

надявам се че прочетохте между редовете това онова.. ако не- мога да го напиша във прав текст- но ще е грозно и страшно...
алекс
трабант 601с
разни други возила

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 12 Яну 2004, 16:46

Ати ти си невероятен човек,мислех да напиша и моята гледна точка но ми се разтрепериха пръстите и ще кажа само няколко неща,но най-важните:
1.тази нощ беше най-невероятната в живота ми и въпреки инцидента ми адреналина и превъзбудата напираха във всеки един момент с вас,бях горд че съм точно там,точно с вас!!!Както каза Лудия ще има какво да разказвам като остарея!!!Невероятно изживяване!!!
2.от моята гледна точка всичко до "ЗАВОЯ" се припокрива с впечатленията на Ати само че не мога да го разкажа така!!!В последния участък от колелото на рейсовете нагоре беше изпитание за уменията ми оказало се над възможностите ми :cry: !!!Но нямаше по-голямо удоволствие от лудото въртене на волана в стремеж към обуздаване на Баварската сила,от лудото подскачане на дупето на полудялата от дадената й свобода моя вълчица,от единството между човек и машина, и въпреки че си мислех че съм покорил и овладял силата на дивото се оказа че имам още много да уча и да се отнасям с уважение към силите на природата,защото тя не се примирява дори с най-малките човешки грешки и ги наказва подобаващо!!!Не мога да ви опиша чувството което изпитах когато усетих връхлитащата с невероятен устрем към преспата,уморена от човешкия идиотизъм,дива вълчица шепнеща ми със сетни сили:"аз спирам тук за да почина и не ме интересува дали ти харесва или не!" рискуваща сериозното си нараняване в бяг от настигащите я обезумели същества!!!Тогава видях искращата белота на снежната покривка,клоните на дърветата(сигнализиращи естествено за твърда преграда по пътя ни :wink: ) приемащи в обятията си обезумялото зверче,сега то наистина намери спокойствие!!!!Въпреки пълната си свобода дивото се беше наиграло и си осигури,макар и принудително,полагаемата му се почивка!!!Не мога да ви опиша как се почувствах като видях нежната ми половинка и полегналото в снега животно невредими!!!Така всички бяхме удовлетворени и изтощени от борбата с дивата природа!!!
3.след това след дълга борба с гората все пак можахме да изтръгнем вълчицата от майката природа и да я приберем за утоляване на възникналия при борбата глад!!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 12 Яну 2004, 17:07

Ами аз много пъти съм правил щуротии от тоя сорт ,но винаги съм имал уважение към машината та ако ще да е и някоя стара жигула. Някой може ли да качи няколко филмчета кака правя 360 по заснежен път като тоя към витоша но доста по тесен.( извинявам се ,но съм много скаран с компютрите)

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 13 Яну 2004, 1:32

alx написа:...друго ми тежи обаче...

И аз за същото си мислех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M

Мнение от HITMAN » 13 Яну 2004, 12:30

///M Power написа:Аз лично не живея в Дружба!

Защото същата вечер към 2 без нещо някаде се гонихме 1 червен туринг Е30, 1 черно Е30 май беше и аз (бяло АУДИ 80) след слизането от Цариградско шосе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 13 Яну 2004, 15:14

Може да са били те. Двета бмв трябва да са били комбита едното е30 червено а другото е 34 някъкъв тъмен цвят.Аз отбих малко по рано.
- Mario Andretti

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 13 Яну 2004, 21:59

Червното комбие не Дилян, а Е34 ката Тъмно зелена е на брат му ;)
и предполагам не е било към 2 а към 1 :) иначе и двамата живеят в Дружба ;) То и аз де :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 13 Яну 2004, 22:15

абе по скоро между 12:30 и 1:30 (между другото е34 каква е?)
- Mario Andretti

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Яну 2004, 19:40

HITMAN написа:
///M Power написа:Аз лично не живея в Дружба!

Защото същата вечер към 2 без нещо някаде се гонихме 1 червен туринг Е30, 1 черно Е30 май беше и аз (бяло АУДИ 80) след слизането от Цариградско шосе.

Ние двамата бяхме - аз с мойта кола и брат ми с 520-ката тъмно зелена металик и тя е туринг :wink: найстина се гонихме но не съм видял и друг да участва освен колегата Мпауър :arrow: ние карахме що годе прилично в колона до плиска с около 160 и от там набихме камшиците яко и дигнахме 200 до края на моста над 4-ти км и там вече пуснахме щото отклоняваме към дружба и няма да си печеме накладки и дискове :lol:
Ти къде си бил след нас ли? И къде по точно на цариградското :!:
или на слизането към дружба :?: щото ние после пак бесняхме на големия ляв завой към дружба 2 (от светофара на момина чешма, към бившия корал - сега китайски ресторант)
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Имам предложение

Мнение от LeX » 21 Яну 2004, 1:46

Момчета,и аз като вас съм голям почитател на автомобилите и високите скорости и затова имам предложение за тези които вечер си правят кефа по Витоша.До колкото разбирам от разказите ви маршрута ви е някаде около Златните мостове в Бояна.Аз живея в Драгалевци и ние като Боянци имаме заснежен път които вечер е безлюден (пътя към Алеко).Мисля че е добре дрифтовете който правите вечер да не бъдат само разкази ами и документирани (изключвам филмчетата на Лудия ГСМ които мисля че са снимани по пътя за Алеко).Та мисълта ми е-имам хубав дигитален апарат който има опция да снима на тъмно (клипчетата са леко зелени) и мога да запиша около 6 минути клип.Защо само да прахосваме труда ви само в разкази с думи като може и да го гледаме?!?!
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 21 Яну 2004, 11:47

По гот е да участваш а не гледаш филмчета(е то да ги гледаш не е лошо)
- Mario Andretti

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории