Тест-драйв - Историята
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
///M Power написа:Ати беше страхотен разказ(даже съм горд че съм участвал)
А пък ние с Пенчев си продължихме гоненето и по Цариградско!!!!
Случайно да живеете в Дружба?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Аз лично не живея в Дружба!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
3C написа:аti![]()
![]()
dude, страхотно описани разкази, имало е случай с интерес да препрочитам макар и едно и също написано от теб, просто си роден за тази работа.
Много благодаря

взаимно е да ти кажа- твойте постове също съм ги препрочитал няколко пъти

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
ати - добре написано- трябва да се ориентираш да почнеш да списваш за някое авто-списание- съвем сериозно
друго ми тежи обаче...
знам че карането на лед по навит планински път във снежна нощ се класира като едно от най-маняшките изживявания (виноват) но... момчета - съдбата има много мощни лостове за рязка промяна на живота - завинаги... знам го от първа ръка. има толкова начини фън-а да свърши със доживотно жигосване на съзнанието и тялото, че просто жална ни майка.
мисля че е време да почнете да се ориентирате повече към изпълнения при "контролирани условия" - тоест на паркинг или писта...
надявам се че прочетохте между редовете това онова.. ако не- мога да го напиша във прав текст- но ще е грозно и страшно...

друго ми тежи обаче...
знам че карането на лед по навит планински път във снежна нощ се класира като едно от най-маняшките изживявания (виноват) но... момчета - съдбата има много мощни лостове за рязка промяна на живота - завинаги... знам го от първа ръка. има толкова начини фън-а да свърши със доживотно жигосване на съзнанието и тялото, че просто жална ни майка.
мисля че е време да почнете да се ориентирате повече към изпълнения при "контролирани условия" - тоест на паркинг или писта...
надявам се че прочетохте между редовете това онова.. ако не- мога да го напиша във прав текст- но ще е грозно и страшно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Ати ти си невероятен човек,мислех да напиша и моята гледна точка но ми се разтрепериха пръстите и ще кажа само няколко неща,но най-важните:
1.тази нощ беше най-невероятната в живота ми и въпреки инцидента ми адреналина и превъзбудата напираха във всеки един момент с вас,бях горд че съм точно там,точно с вас!!!Както каза Лудия ще има какво да разказвам като остарея!!!Невероятно изживяване!!!
2.от моята гледна точка всичко до "ЗАВОЯ" се припокрива с впечатленията на Ати само че не мога да го разкажа така!!!В последния участък от колелото на рейсовете нагоре беше изпитание за уменията ми оказало се над възможностите ми
!!!Но нямаше по-голямо удоволствие от лудото въртене на волана в стремеж към обуздаване на Баварската сила,от лудото подскачане на дупето на полудялата от дадената й свобода моя вълчица,от единството между човек и машина, и въпреки че си мислех че съм покорил и овладял силата на дивото се оказа че имам още много да уча и да се отнасям с уважение към силите на природата,защото тя не се примирява дори с най-малките човешки грешки и ги наказва подобаващо!!!Не мога да ви опиша чувството което изпитах когато усетих връхлитащата с невероятен устрем към преспата,уморена от човешкия идиотизъм,дива вълчица шепнеща ми със сетни сили:"аз спирам тук за да почина и не ме интересува дали ти харесва или не!" рискуваща сериозното си нараняване в бяг от настигащите я обезумели същества!!!Тогава видях искращата белота на снежната покривка,клоните на дърветата(сигнализиращи естествено за твърда преграда по пътя ни
) приемащи в обятията си обезумялото зверче,сега то наистина намери спокойствие!!!!Въпреки пълната си свобода дивото се беше наиграло и си осигури,макар и принудително,полагаемата му се почивка!!!Не мога да ви опиша как се почувствах като видях нежната ми половинка и полегналото в снега животно невредими!!!Така всички бяхме удовлетворени и изтощени от борбата с дивата природа!!!
3.след това след дълга борба с гората все пак можахме да изтръгнем вълчицата от майката природа и да я приберем за утоляване на възникналия при борбата глад!!!!
1.тази нощ беше най-невероятната в живота ми и въпреки инцидента ми адреналина и превъзбудата напираха във всеки един момент с вас,бях горд че съм точно там,точно с вас!!!Както каза Лудия ще има какво да разказвам като остарея!!!Невероятно изживяване!!!
2.от моята гледна точка всичко до "ЗАВОЯ" се припокрива с впечатленията на Ати само че не мога да го разкажа така!!!В последния участък от колелото на рейсовете нагоре беше изпитание за уменията ми оказало се над възможностите ми

3.след това след дълга борба с гората все пак можахме да изтръгнем вълчицата от майката природа и да я приберем за утоляване на възникналия при борбата глад!!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Ами аз много пъти съм правил щуротии от тоя сорт ,но винаги съм имал уважение към машината та ако ще да е и някоя стара жигула. Някой може ли да качи няколко филмчета кака правя 360 по заснежен път като тоя към витоша но доста по тесен.( извинявам се ,но съм много скаран с компютрите)
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
///M Power написа:Аз лично не живея в Дружба!
Защото същата вечер към 2 без нещо някаде се гонихме 1 червен туринг Е30, 1 черно Е30 май беше и аз (бяло АУДИ 80) след слизането от Цариградско шосе.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
Може да са били те. Двета бмв трябва да са били комбита едното е30 червено а другото е 34 някъкъв тъмен цвят.Аз отбих малко по рано.
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Червното комбие не Дилян, а Е34 ката Тъмно зелена е на брат му
и предполагам не е било към 2 а към 1
иначе и двамата живеят в Дружба
То и аз де 

и предполагам не е било към 2 а към 1

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
абе по скоро между 12:30 и 1:30 (между другото е34 каква е?)
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
HITMAN написа:///M Power написа:Аз лично не живея в Дружба!
Защото същата вечер към 2 без нещо някаде се гонихме 1 червен туринг Е30, 1 черно Е30 май беше и аз (бяло АУДИ 80) след слизането от Цариградско шосе.
Ние двамата бяхме - аз с мойта кола и брат ми с 520-ката тъмно зелена металик и тя е туринг

Ти къде си бил след нас ли? И къде по точно на цариградското

или на слизането към дружба

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Имам предложение
Момчета,и аз като вас съм голям почитател на автомобилите и високите скорости и затова имам предложение за тези които вечер си правят кефа по Витоша.До колкото разбирам от разказите ви маршрута ви е някаде около Златните мостове в Бояна.Аз живея в Драгалевци и ние като Боянци имаме заснежен път които вечер е безлюден (пътя към Алеко).Мисля че е добре дрифтовете който правите вечер да не бъдат само разкази ами и документирани (изключвам филмчетата на Лудия ГСМ които мисля че са снимани по пътя за Алеко).Та мисълта ми е-имам хубав дигитален апарат който има опция да снима на тъмно (клипчетата са леко зелени) и мога да запиша около 6 минути клип.Защо само да прахосваме труда ви само в разкази с думи като може и да го гледаме?!?!

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
По гот е да участваш а не гледаш филмчета(е то да ги гледаш не е лошо)
- Mario Andretti
- Mario Andretti
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3