E34 vs Автобус

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 11 Дек 2003, 12:13

BESSNIA написа:Абе ние само го зажулихме , а вие направихте от мухата слон

Ник'ъв слон и ник'ва муха :!: Въпросът е принципен :!: Докато хората в тая държава не се научат да носят отговорност за това което правят, ще си останем прошляци... Тъжно, но е истина...

(от 10 години не живея в БГ)
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 11 Дек 2003, 12:18

Ама голяма работа - човека е останал без броня - ама какъв е проблема? Той сигурно изкарва по 10-20 хил. евро на месец, ще си вземе друга! А тоя автобус само за развлечение го кара :x :x :x

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 11 Дек 2003, 15:36

Зажулихте, бронята падна под гумите и после на СОЛ.. баси - как не се е спукала предната гума :?: Мен ако питаш сте луди късметлии, че на пълен рейс не сте пукнали предна гума, за теб това е муха :D

Ей заради такива колко пъти съм намалявал.. само и само те да не се пребият.. ама нейсе - това е България!

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 11 Дек 2003, 17:17

Alex 320i Cabrio написа:

Ник'ъв слон и ник'ва муха :!: Въпросът е принципен :!: Докато хората в тая държава не се научат да носят отговорност за това което правят, ще си останем прошляци... Тъжно, но е истина...

(от 10 години не живея в БГ)

Ами чакай да ти кажа ,че със учебния зил обрахме един тролей а инструктура не ми даде да спра. Има и друг случай един приятел ватман си бе пийнал и взе та изпревари другия тролей. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Аватар

Мнение от BESSNIA » 11 Дек 2003, 17:21

Diablo написа:

Зажулихте, бронята падна под гумите и после на СОЛ.. баси - как не се е спукала предната гума :?: Мен ако питаш сте луди късметлии, че на пълен рейс не сте пукнали предна гума, за теб това е муха :D

Ей заради такива колко пъти съм намалявал.. само и само те да не се пребият.. ама нейсе - това е България!

Алекс кабрйото е прав ,че въпроса е принципен , но броня от фибро стъкло не може да спука гумите на автобуса. 8)
аааааа и реиса не беше пълен

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 11 Дек 2003, 18:12

да но е можело да се отрепете. :(
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 11 Дек 2003, 19:25

:shock: :roll:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 11 Дек 2003, 20:21

А ако шофьора на рейса е бил някой откачалник и в момента който спрете извади двуцевката под седалката и ви пръсне мозъка :wink: :idea: тогава за кво говорим :wink:

Аз веднъж се загледах нещо и паркирах в задницата на една паркирана кола......поогледах се, нямаше никой наоколо, точно тогава си бях загубил и всички документи.......викам си кой знае ква мутра ще излези сега и ще ми напука камбаната......първа и изчезнах......малко трудно виждах щото предния ми капак се беше сгънал на две......но я закарах в един подземен гараж и мислех че всичко ми се е разминало :cry: да ама се почна още от следващата седмица........получих призовка от КАТ.....някой комшия явно ме е гледал някъде от терасите...бяха ми записали номера.....в протокола в кат даже бяха нарисували ПТП-то.........щяха да ми зимат книжката и от 300 до 1000 лв глоба....ама се оправих........и тъкмо пак си мислех че всичко е приключило , пребирам се след време с вече ремонтираната ми кола и на един светофар, зад мен гледам тоя дето го цапардосах.........добре го видях, щото беше некъв два метра мутраген и в ръката си държеше неква тръба........няма да ви казвам колко бързо червеното ми се видя на зелено и отпраших кат идиот, а тоя тръгна да ме гони........след 20 минути чак успях да му избягам......отървах кожата демек.......Абе келешки истории с две думи......сега кат се замисля никога не бих но направил отново , ама си имам едно на ум :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 11 Дек 2003, 20:54

BESSNIA,мен ако питаш изобщо не сте виновни.Тя бронята си е била готова да падне.Вие само сте и помогнали малко.Тоя шофер (на рейса де) си е за бой.От немарливост да предизвика такива терзания у един съвестен гражданин на Републиката.Поне номера не му ли запомни бе? :DМа щом на баварката и няма нищо,не го търсете изобщо.Да си живее!
Преди 3-4 седмици ше се прибирам леко пийнал(2 бутилки на 3-ма души).Понеже бях в съседният блок,си се качих на колата и се прибирам.Давам назад,нещо изпращя,ама аз нищо не усетих и си се прибрах.На сутринта жената ми вика че съм счупил фара на някаква кола.(Тя не посмея да се качи при мене и я прибра баджанака с неговата кола)Е да,ама по мойта кола следи няма.Отказах да се призная за виновен.Немаше доказателства. 8)
П.С.Всичко беше написано от мен на шега.Има си Гражданска отговорност,няма смисъл да се бяга,защото на всеки може да му се случи.
АМА ЗА ФАРА НЕ СИ ПРИЗНАХ!!!! :oops:На сутринта пак минах оттам,верно беше си се счупил.....И на комшийката котката не съм я прегазил аз!!!!Сама си умря!!!

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 12 Дек 2003, 1:02

Бесен, разбирам че в ситуацията ти всъщност само си бил свидетел, а ние тука леко те смъмрихме, а вината е във въпросния шофьор... Та не ни се сърди. Но въпроса е наистина принципен. Защото представи си следната ситуация: купил си си Е21-ца, с трансплантиран М30/В35 (известен също така под названието "големия скрап"). С много обич и лишения си купуваш предна престилка и броня примерно оригинална Алпина. Направил си и си си излъскал колата, тя блести и е удоволствие само да я гледаш (чак ти се иска да я паркираш в хола). И един късен есенен ден, както си караш, някой да речем примерно със Субаро (забележка: марката е избрана произволно, и това въобще не цели да я дискредитира, нито нея, нито собствениците на въпросната марка) - едно от най-бързите коли в България (а може би най-бързата), с 450+ к.с. под капака и перманентно задвижване на четирите колела, прави рисковано изпреварване - и за да не се блъстне той, ти сече пътя при което леееко ти закача бронята, в резултат на което тя взема че пада и поврежда и престилката под нея. Всичко това е съвсем хипотетично и всякаква прилика със реални лица е съвсем случайна :oops: ... И да речем че за капак на всичко въпросното Субаро въобще не спира (а и видимо му няма нищо), и понеже е "най-бързото" в БГ просто изчезва, без да успееш да го догониш и спреш. Също така по стечение на обстоятелствата номера му е бил зацапан (с кал) и не си могъл да го разчетеш... Лошо! Хубавато обаче е че ти си се разминал само с уплахата, и със загубената предна оригинална Alpina броня и напълно повредене предна оригинална Alpina престилка. Да допуснем че имаш застраховка КАСКО - ще ти покрият щетите, но понеже за застрахователите няма голяма разлика между турска, оригинална и Алпина броня/престилка, те разбира се ще ти дадат само толкова колкото струва средно статистическата такава (а колко Е21-ци с тунинг пакет на Алпина си виждал? май няма да се влезе в средностатистическата... :cry: )...

Та замисли се - как би се почувствал ти във въпросната ситуация, ако беше на мястото на потърпевшия? Не случайно мъдрите хората на запад казват - "What comes around, goes around"... сиреч всичко се връща, или какво посееме днес, такова ще жънем утре... Да, зная че като стане белята и сме виновни, най-лесно е да станем по-ниски от тревата и по-тихи от водата... Но това определено не е достойно поведение...

Казвайки всичко това, не искам да съдия никого. Истината е, че самия аз в младините си съм правил много неща, от които сега се срамувам... :oops:

Аватар

Мнение от BESSNIA » 12 Дек 2003, 9:19

Колега, какво да ти кажа освен че си прав :oops: :oops:
Но все пак ще си събера парчетата от престилката и ще си ги залепя ,а парите от застраховката ше ми дойдат добре :drink: :drink: .Но това найстина е друга тема.
А за бмв- то найстина не бе много потрошено, а имаше пълно каско,но собственика не се възползва от него,а си плати на майстора да го оправи.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 12 Дек 2003, 11:22

ИМАЛ - ДАЛ :!: А този с рейса кво да прави като е на една заплата само :?: Не всички са ПАТРОНИ все пак :!: Който каквото си е надробил да си го сърба :arrow: Това е моето мнение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 12 Дек 2003, 13:22

щях да пиша дълъг пост, ама се отказах...

не сте постъпили правилно, това е!
а колкото до шофьора ......

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 12 Дек 2003, 14:23

BESSNIA написа:Колега, какво да ти кажа освен че си прав :oops: :oops:
Но все пак ще си събера парчетата от престилката и ще си ги залепя ,а парите от застраховката ше ми дойдат добре :drink: :drink: .Но това найстина е друга тема.
А за бмв- то найстина не бе много потрошено, а имаше пълно каско,но собственика не се възползва от него,а си плати на майстора да го оправи.
.
Само дето тоя човек с автобуса почти със сигурност няма каско! И не се чуди какви пари да изпие, а как да си нахрани децата :x

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 12 Дек 2003, 20:03

някой да речем примерно със Субаро

Една забележка към колегата Земна акула.Пише се СУБАРУ!!!!.Не Субаро. :D.
P.S. Има хипотетична вероятност с много голям процент,клонящ към 100,Бесният да не е закрепил достатъчно добре бронята на Е21-цата и тя да е паднала вседствие на образувалата се голяма турбулентност на въздушните маси вследствие да прекалено голямата разлика в скоростите на двете коли,когато Субаруто е минало най-спокойно покрай баварката.Другата вероятност е,в следствие на нечовешкият звук от генерацията на японската кола,дължаща се на 70 милиметровите тръби,използвани за ауспухувата система,да е предизвикана прекалено голяма ударна вълна,която да е откъртила иначе добре закрепената броня.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории