Келеша за бмв-то и реисинга

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 18 Фев 2007, 2:58

Nightmare написа:
sonny написа:Аре бе, сичките сме карали без книжки, кво го нападате
:yes:

Някой сме се блъскали даже без книжки ;)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 18 Фев 2007, 10:20

Най- голямата тръпка като си без книжка е разминаването с патрулката насредата на кръстовище .. разминаваме се и от там някви бесни молитви на ум .. ама са помагали .. не са ме спирали .. та това усещане беше велико .. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от justinmaggie » 18 Фев 2007, 13:13

Asterix написа:
Nightmare написа:
sonny написа:Аре бе, сичките сме карали без книжки, кво го нападате
:yes:

Някой сме се блъскали даже без книжки ;)

хаха , спомням си когато бях на 14 можеби , баща ми ми даваше шарана из селото да го карам а так всички са някви реисари с наточени коли аз със шарана , всички много му се кефиха и кво стана седяхме хилихме се музиката на макс , тръгваме за съседното село и аз бавно бавно на 2ра си карам и изведнъй един приятел с голфче 2ка КР нещо ме засече , а аз плътно до една стена карам другите да могат да минат , аз не бързам и няма на къде спирачки и навъртях десен , и се разминахме само с счупен фар и броня малко ужулена

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 18 Фев 2007, 15:38

Мда хубави спомени колеги спомням си кога карах на бащата жигулито напрао беше лудница :mhihi: ама сега напоследък не съм карал щот малко ме посмръмкват щот ма знаят къв съм малко така "без ъкъл" ае имам малко :mhihi: С няколко думи да шофираш за мен е нещо доста хубаво :)
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Фев 2007, 15:54

Methodius написа:Най- голямата тръпка като си без книжка е разминаването с патрулката

:mhihi: :mhihi: Тръпката е неповторима...преди да взема книжка доста време карах из квартала и на едно Т образно кръстовище ще правя десен завой но нямам видимост от един бус.казаха ми "куки" и после "не бе спокойно..." и аз реших,че ме ебават..правя си завоя и :shock: :shock: ...няма такова бързо слагане на колан :mhihi: :mhihi: :mhihi: после газ към нас и 3 дена не карах :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Фев 2007, 16:26

аз и сега си карам без книжка :mhihi:
книжка, кола не кара :twisted: :twisted: :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 18 Фев 2007, 16:42

Абе дори да те хванат кво толкова. Мен дори акт са ми писали за шофиране без книжка и глобата е 100 лева ма нали знаете кога ще ги видят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 18 Фев 2007, 16:48

vicho написа:аз и сега си карам без книжка :mhihi:
книжка, кола не кара :twisted: :twisted: :twisted:

И аз така викам :mhihi: мен са ме хващали с балканчето на село :mhihi: ама тогаа нямах и 16 а пък балканчето без документи застреховки и тн...Не ми написаха акт ма чак кат викаха и ма даржаха 2 часа.. :mhihi: И кво стана накрая писаха писаха и нито акт нито нищо...Само "доброто ченге" ми каза вече да не ме вижда че щело да става вече лошо :mhihi:
Та така де и аз съм далеч от мисълта че никои не е карал без книжка :D

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 18 Фев 2007, 21:24

add1cted написа:Абе дори да те хванат кво толкова.

Преди май имаше нещо от рода, че 3 години неможеш да вземеш книжка след това .. не съм много сигурен ама нещо такова ми се мъдри .. един приятел го спираха .. ама ченгетата се паднаха читави и голям смях падна после .. то на момента никога не е смешно, ама след това .. :mhihi: Мен на вилата си спомням ме спряха някакви пародия на полицаи .. аз бях тогава без книжка и с триколка "Муравей" :mhihi: 200кубика без документи без нищо.. и пичагата като почна да ми разправя да не сме изнасяли били от вилите и някви такива .. аз от там му разправям, не бее аз от нивата картофите да си карам с него и че аз съм си го правил та да не каже дай документи .. абе майтап .. :)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 19 Фев 2007, 20:44

съшщата история самоче с на майка ми А класата преди около месец 1 събота бех сами с един френд цела вече си карах като пич и накрая не спреха в овча купел за голям късмет не карах аз и така до 5 в 6-то
докато наще не ме земаха мене и колата та до миналата седмица бех наказан добре че бащата има връзки в полициата че още треаше да му се издължавам за аката

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 19 Фев 2007, 20:59

Methodius написа:
add1cted написа:Абе дори да те хванат кво толкова.

Преди май имаше нещо от рода, че 3 години неможеш да вземеш книжка след това .. не съм много сигурен ама нещо такова ми се мъдри

Те само плашат с това, че няма да вземеш книжка 3 години, защото си мислят, че ще се сдухаш и ще спреш да караш :mhihi: :mhihi: да ама не :mhihi: :mhihi:
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 20 Фев 2007, 0:45

всеки е минал през тоя път аз на 16 години крадях на дъртия БМВ-то и одих да го въртим на пета
много хубаво беше . ама нашия как всеки път ме разбираше че съм го взимал що шамари съм изявал :mhihi: крие ключовете пак ги намера пак го взема и си го искарам на БМВ-то за дето дъртия ма е шамарил :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vlado3 » 20 Фев 2007, 10:45

мене са ме спирали на 17 с мосвето на депо банишора посред нощ, връщах се от йолита с приятелчета. куката разправя че единия фар не свети беше ми се драпнало лаиното. резнах му една тупаница на фара тои светна куката умря от смях разправя ние с тия таралясници сме така и ме пусна да си ходя без да ми иска документите дори. голям смях падня после /това преди 11 години/

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Фев 2007, 10:55

Аз джитках на баща ми с москвето на около 16! и една нощ беше леко валнало и пред партийния дом на жълтите павета като поднесе тоя туч и право у теменужките! изорах ги като багер! издрапах леко от градинката и в една прека-мий калта у една локва и си викам-некой ако ме е видел ше го изкарат атентат срещу социализъма и ше садим теменужки цел живот!
умрех от шубе! :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 20 Фев 2007, 11:22

SKISABMW написа:Аз джитках на баща ми с москвето на около 16! и една нощ беше леко валнало и пред партийния дом на жълтите павета като поднесе тоя туч и право у теменужките! изорах ги като багер! издрапах леко от градинката и в една прека-мий калта у една локва и си викам-некой ако ме е видел ше го изкарат атентат срещу социализъма и ше садим теменужки цел живот!
умрех от шубе! :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
_!_

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории