Кои колко парици дължи на Фирма КАТ и Общината

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Окт 2003, 21:53

Ама сме спонсори :cry:
Не бях плащал отдавна и март се наложи да вадя едно удостоверение, та се разплатих. Разпечатката беше дълга към метър и половина, а сумата за последните 3 години- 150 лева. Ама като знам колко пъти са ме пускали като съм бил за "писане", направо ми се струва, че минах тънко :!: В общи линии повече попадам на читави полицаи :wink: Само да не си урочасам късмета :roll:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

ГЛОБИ?

Мнение от KEVIN-30 » 21 Окт 2003, 22:43

ЗА 2002 година:
неносене на ЛИчНА КАРТА И шОФЙОРСКА КНИЖКА + ПРЕЖИшЕНА СКОРОСТ= 120 ЛЕВА.
За 2003 година:
фиш ,пресен на 4 дена за превишена скорост в населено място ограничение 50 км/ч РАДАРЪТ ОТчИТА 87 КМ/ч.
СКРЪНДЗА съм и никога несъм КИХАЛ на БАКшИшИТЕ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Окт 2003, 11:54

до момента на тия гадове съм дал около 950 лв.
а сумата май ще продължава да разсте щото ги съдя в момента :evil:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Окт 2003, 14:44

Преди два дена ме хванаха с 46км/ч превишено над разрешеното. Мисля, че ограничението беше 60км., а аз се примъквах с 106км/ч. Та... Спирам не на околовръсното, точно при отбивката за Банкя. Там никога не е имало радар! Викам си само проверка е и спокойно си подавам документите.

Аз: Добър вечер, ала-бала
КАТ: Предполагам знаете причината поради, която ви спираме?
Аз: Ми не знам :?
КАТ: Карахте с превишена скорост, елате да погледнете радара...
/ Отивам и гледам някакъв шеметен компютър, на който ясно е отразена скороста ми, както и точната дата и час :shock: Викам си, сега загазих с тази скорост, но все пак не спирам да бърборя /
Аз: Аууу майкоо, баща ми ще ме пребие сега / изпробвах номера на някой от форума, който беше писал. Наистина действа!!! )
КАТ: Защо ще те бие баща ти, негова ли е колата?
Аз: Негова е, а и ви е бивш колега, та като види акта ще ми свие сърмите...
КАТ: Къде работи баща ти?
Аз: Обяснявам си това, което обикновено казвам...
КАТ: Айде ще го оправиме по някакъв начин...
Аз: Е може ли? Все пак този компютър...?
КАТ: Човек го е измислил, човек може да го оправи :wink:
Аз: Чакайте да видя дали имам финанси да ви почерпя нещо за услугата...
КАТ: Ако нямаш здраве да е, ако имаш пак :)
/ Връщам се с 4лв. и по живо по здраво :D Добра цена за това солидно нарушение... :D
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Окт 2003, 15:11

много често ако се държиш със тях като човек и покажеш малко респект, признаеш си скороста и им бутнеш нещо малко минаваш метър.

иначе половин час да се пререкаваш със тях е безсмислено- загуба на време, нерви и тн.

мене като ме спрат винаги съм честен и с добри намерения- всеки кара бързо- номера е да се разграничиш от "селяните" по поведение... до колкото те видят че си смислен- пускат те. аз до сега не съм имал сериозни проблеми... да чукна на дърво

виж, за пянско каране не трябва да има прошка. ако се метнеш във канавката сам- добре. ама ако отнесеш и още някои дето си кара по пътя- супер супер леймърско е...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Окт 2003, 17:22

виж, за пянско каране не трябва да има прошка. ако се метнеш във канавката сам- добре. ама ако отнесеш и още някои дето си кара по пътя- супер супер леймърско е...

:idea: :idea: :idea:
Never mistake motion for action...

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 29 Окт 2003, 16:20

Момчета не се притеснявайте вие сте си добре :wink:

Аз съм с 3670лв сметка в КАТ :oops:
Последния път даже ме питаха дали искам да ми отворят банкова сметка :?

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 29 Окт 2003, 18:35

Sami99 написа: Аз съм с 3670лв сметка в КАТ :oops:

:dunno: :?: :shock:

Аz zа около 3 месеца "легален" стаж като шофьор в Бьлгария сьм им дал около 50 лева... :?

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 29 Окт 2003, 19:42

ми за 6 месеца като мене ще дадеш 100лв :wink:
ИзображениеИзображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 29 Окт 2003, 23:44

Абе и аз съм наринал бая пари.............точно поради тази причина нямах АКТ до днес :cry: :evil: Незнам на кви кучета попаднах...но когато предложих да почерпя преди да ми напише акт-а за без колан и 22 км отгоре ония ми вика, че било незаконно.....а аз му викам от кога бе.......5 години ви храня вече :evil: Както и да е...не ми пукаше особено за акт-а...и без тва си имам сички точки.......все пак си бях нарушил...и то по два параграфа......накрая след кат ме пита два пъти кво работя и му казах че съм студент ми фръчи да подпиша акта....подписах го и му викам..."Лека работа....и занапред бъдете по-човечни със студентите.....някой ден и чие ще имате деца"...и ония кат почна "ми ти що не каза по-раноо бееее......тцтцтц...гледай кво напрайх сега...бла...бла" Казвам му че два пъти съм му споменал.........даже го е записал собственоръчно в акта..ония почна да чупи пръсти и да мачка каскета....при което много ме издразни.....последва хлопване на вратата...1-ва и пълна газ......не че им дреме на ония...ама мое па да съм му вкарал някой камък в задника :twisted: :twisted: Точно след два завоя пак ме спират.....викам...аре стига бе...току щто ме одраха твойте колеги.....кво искаш......ония вика кви колеги бе, каде.......викам там долу.....и студенти не жалят....не ги е срам.....а той ми вика....ми щото сигурно като си студент и нямаш парички.....затва ще имаш актове.....викам "така ли....и парички предложих.....ама от де ще знам че ще попадна на единствените честни ченгета в софия"...ама точно тъи му го казах.....ония вика.....спокойноп бе....днес имахме няква акция затова.............иначе от утре пак ще взимаме пари...ХАХАХА...при което ми се обърнаха черватана обратно....баси наглия тип......мислих че сме приключили вече, а тоя ми вика имаш аптечка и триъгълник....казах му че имам и презерватив в багажника, но не ми се слиза да му ги показвам...при което очаквах тоя да ме закопчее......но напротив..тоя се ухилил до уши....върна ми книжката и аз отпраших :roll: :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 30 Окт 2003, 0:21

alx написа:много често ако се държиш със тях като човек и покажеш малко респект, признаеш си скороста и им бутнеш нещо малко минаваш метър.

тъкмо днес разказвах на баща ми,че никога не се заяждам с тях,понеже все пак АЗ съм направил нарушението нали.Винаги свалям джама,запалвам лампата,поздравявам вежливо,давам докумнети,питам трябва ли още нещо итн.Не прекалявам с любезността,но показвам някакъв респект към тях и това като чели малко ги очудва,но определено се кефят.Досега са ме вхащали няколко пъти без документи за колата,без технически преглед,за превишена скорост и съм платил точно 9 лева за всичко това.Имам и два акта,написани по едно време,но там определено беше заяждане от тяхан страна ,подозирам за да отчетат дейност.Беше миналото лято в Берковица,където площада е забранен за влизане на коли,затова е винаги претъпкан и като пешеходец постоянно с еналага да ги заобикаляш.Този ден валеше много силен дъжда и аз бях оставил едни приятели,я които бяхе на почивка в близко градче в един компютърен клуб да си проверят пощите.Да ама на този дъжд каква файда от колата,акто ще се намокрят,докато дойдат до мен и аз реших да наруша забраната за да ги прибера сухи-не е кой знае какво да вляза,да ги взема и да изляза-не съм карал пил или с превишена скорост та да съм застрашил някого.Насърчи ме това,че преди мен две монтански коли минаха през полщада,който уж беше затворен.НО колите бяха монтански,а моята С.и Разбира се куките веднага пий и айдеееее.А аз съм прекарал доста време в този град,дядо ми го познават всички,включително и тези двамата,които ме спряха,защото ги бях виждал да идват да си точат режещи вериги в сервиза на дядо ми.Дори им споменах,чий внук съм,под предлог,че там съм си забравил полицата за гражданска отгорност,но не.имах 15 кинта и щях да им ги дам,но пак не айде в районното.Там ми пишат акт за влизане в забранена улица,която е под егидата на общината ал-бала- с една дума кмета определя глобата от 150лв.и още 100лв,че нямам гражданска(а аз имах,ама откъде да знам,че трябвалод да си нося полицата....).Аз нищо не казах,освенче това са много пари и се чудя защо не им предложих направо да им оставя колата пред районното-то тя толкова струва,ама пак не омекнаха и в крайна сметка платих 4 лева тази година,другото беше унищожено,а на пуоицайте вече точенето на вериги не им е безплатно,както беше дотогава.Но дори и тогава си останах вежлив и учтив-ся кат не стаа,не стаа,както беше казал някой преди мен-то аз толкова нарушения съм праил,толкова пъти са ме пускали,че тези 250 лева пак щяха да ми се сторят малко.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Burn Out Master
Burn Out Master
Аватар
Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
Мечтае да кара: M5 i RS4

Мнение от PILOTA » 30 Окт 2003, 14:57

Според мен нищо не им дължа!Само че и моята "сметка" не е за изхвърляне.Чесно казано съм я открил преди около 10 год. и не я знам до каде е стигнала.Предполагам че за една Ладичка - патрулка ще има! :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Batzoro » 10 Ное 2003, 15:16

Аз до април нямах нищо за плащане не КАТ,и оттогава като се почна....... :roll: Два акта и четри фиша.Обаче аз рушвети не давам да го д........... баси.Миналата седмица се карах с една кука 1/2 час пред парламента понеже съм минал отстрани на редицата,но не бях само аз и ме пусна :lol: :lol:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Ное 2003, 11:07

За близо 2 години стаж имам точно 70 лв на сметката ми в КАТ - два акта и един фиш!
За рушвети имам около 30 лв максимум 50 :arrow: по принцип не карам уставно нито пък безрасъдно но винаги минавам по тънката лайсна :roll: :!: Пък и полицайте обичат да си правиш четки с тях и в повечето случай така извъртам нещата че се изкарвам едва ли не едва изхранващ се :lol: и те ма пущат:)
Последния път оня полицая ме пита чия е колата и като му казах че е моя и тоя ах-на и ме пита с какво се занимавам и т.н. и аз почнах да му чета една лекция как съм работил 2 години за тая "тъпа" кола дето е на 13 години и сега си мисля че се возя в кола :arrow: и тоя му стана съвестно да иска рушвет от 20 годишен младеж дето две години се е съсипал от бачкане за да се качи на 13 годишна "нова" кола и стисна здраво палката и се огледа за някой по млад автомобил :arrow: МА ДА СПИРАТ ТЕЯ С 7-ците и с РАЗНИТЕ МУ АУДИТА, МОДЕРНИ Г-класи, И ТЕМ ПОДОБНИ ВОЗИЛА С РАЗНИТЕ МУ ТАМ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ВАЖАТ ЗА ТЯХ :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:
Ай ша им се невиди мене ше ме брулят за пари а онея дето са червиви, колегите и всяквите му други убийци по пътя си вършеят :arrow: НЯМА ДА СТАНЕ
МНОГО СЕ ЯДОСАХ ЩОТО ТЕЯ СЪЩИТЕ МУТРАФОНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАЩО СМИРЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЪРШЕЯТ И ДОРАЗРУШАВАТ ДЪРЖВАТА НИ!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 11 Ное 2003, 11:27

Аз засега нямам сметка във фирма КАТ! Макар че бая парички са излетяли за почерпки... Тях не ги броим...
Казвам засега, защото не мога да се нарадвам на "новата" ми кола и няма да се учудя да са ме снимали вече някъде гадините... Уж ги знам къде са камерите, ама... :wink:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории