И те са хора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
zAcK написа::mhihi: А сещате ли се за ония пич от Хасково дето на неговата възраст имаше шестица. Даже по едно време пишеше във форума![]()
Иначе тоя разказ и аз не го схванахНякой моменти се губят
Е ника му е rasim и наистина има 6ица повярвай ми

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
WilliamsF1Team написа:zAcK написа::mhihi: А сещате ли се за ония пич от Хасково дето на неговата възраст имаше шестица. Даже по едно време пишеше във форума![]()
Иначе тоя разказ и аз не го схванахНякой моменти се губят
Е ника му е rasim и наистина има 6ица повярвай ми
Зная че има 645ci

Bogat написа:......нямаше по-голям от 19 или 20.. мястото е кафе "Марсилия" студ. град,преди около месец...
Май сега трябва да е на

Последна промяна zAcK на 23 Ное 2006, 1:03, променена общо 2 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
О аз не се учудвам - мутренца всякакви, то аз съм виждал един на мойта възраст(20) и караше f430! Учудвам се, че седнал да ми обяснява за слаломи, врати, дърпания, как ходел на даскало с нея, да пише из форума, вместо да си вози там к*рвите и да кеси в Планет - с други думи да си прави кефа, което всеки нормален на неговото място би правил
! Това ми е странното
!

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Не всички са лайна разберете го най-накрая...
Има хора които карат коли за по 150к и си седят вкъщи при семейството въпреки че са на 18. Няма нищо лошо и невероятно в това. Погледнете чуждите форуми там всички карат Е60 Е62 Е65, но са потребители на форумите.

Има хора които карат коли за по 150к и си седят вкъщи при семейството въпреки че са на 18. Няма нищо лошо и невероятно в това. Погледнете чуждите форуми там всички карат Е60 Е62 Е65, но са потребители на форумите.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
WilliamsF1Team написа:Не всички са лайна разберете го най-накрая...![]()

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Хахаха братле, моля ти се, не искам да се караме, ма да ми сравняваш тукашните богаташки деца с западните е леко смешно! Най-малкото, че там син на един адвокат, брокер, лекар и каквото там се сетиш от престижнитъе професии, може да кара такава кола и хората просто са от добри семейства
! Сега, аз не съм и на другата крайност, че всички в България са кретенчета, но съгласи се голяма част просто.....абе нямам думи!

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Аз невиждам нищо лошо в тва да си на тези години и да караш такава кола (естествено не си я е купил сам в което също няма лошо) просто има хора с възможности за което евала. Правя евала на всеки който е успял да изкара пари независимо по къв начин то това се постига с Ъкъл
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Е тук не сме на едно мнение - начинът ИМА огромно значение и никога няма да им направя евала на тия с "почтените начини"
!

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Бахти кво го разпнахте, после защо всички с по-нови коли не пишат по форума.И да има такава кола какво?Аз не вярвам на някой от вас родителите му да му подарят примерно м3 и вие ще кажете не бе не я искам,искам някоя кола за 1000 лева
А и вие от къде знаете примерно родителите му как са изкарали пари ? Някой от вас да ги познава лично ? Не съдете хората без да знаете за тях,защото е тъпо !
А кое му е странното,че пишел във форума така и не разбрах,но както и да е

А и вие от къде знаете примерно родителите му как са изкарали пари ? Някой от вас да ги познава лично ? Не съдете хората без да знаете за тях,защото е тъпо !
А кое му е странното,че пишел във форума така и не разбрах,но както и да е

Tux0 Ca !

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
rikelme написа:Благодаря Ви за топлото посрещане! Не знаех, че който кара 645 или нещо такова, няма право да пише тук. Извинявам се
Ти баце, май не прочете какво ти написах, а бързаш да се правиш на ощипана ученичка, хубаво, щом така ти харесва.
За това ОЩЕ ВЕДНЪЖ!!!
vicho написа:Заповядай на ЕКО (ако имаш възможност) да опровергаеш тези, които мислят, че говориш глупости (а те не са малка част - повярвай ми), в противен случай... освен смях и съжаление друго няма да предизвикаш.
И за трети път - докажи, че си пич, че не си измисляш и печелиш най-малко доверие и след това възхищение, защото тези коли ВПЕЧАТЛЯВАТ доста хора.

п.с. да познавам ли, че повече няма да пишеш???

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4