А бе да му.................

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 11 Сеп 2003, 9:03

и гаража не е спасение - на едни аверчета - застрахован Лендкрузер Д4-Д 2003г + джета на колесар и ските на тавана :evil:

Нацелят ли те - няма спасение..........

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 11 Сеп 2003, 19:36

Така е приятели,така е :!: :!: :!: Докато съществуват такива вандали по нашите пътища няма да спим спокойно(поне аз). :<:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 12 Сеп 2003, 21:02

Сега видях темата и ще изразя много пресен пример... Бащата е полицай и служебната му кола е 318-ката. Вчера я оставил пред блока и по едно време алармата й се пуска... гледам аз през прозореца и някакви лапета се отдалечават от машината тичайки... Взимам аз ключовете, изключвам алармата и слизам долу на спринт да видя кво става... Бях с нагласата, че са разбили някоя врата и кат са я отворили алармата е писнала и са избягали... Слизам по стълбите (от 2-ри етаж) и си викам "Е сега ги смазах тия копеленца". Разглеждам подробно всяко местенце от предните две врати - няма нищо. Викам си "Бре тия кво са направили???" Гледам я после отпред - в тъмното нищо не се вижда. Напипвам с ръка мястото, на което трябва да е емблемата - няма я!!! Реших да взема фенер от багажника за да разгледам как са я махнали... отварям багажника и гледам и там я няма емблемата.... фанаха ме бясовете!!! Нямат срама тия копелдаци - от полицейски коли тадят... това не е първия случай... преди време бащата караше някаква лада пак полицейска и една нощ й бяха свили задното стъкло... а тя цялата надписана с ебати грамадните букви... Нямам думи просто :cry:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 13 Сеп 2003, 11:39

Изображение
bez dumi...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Сеп 2003, 11:44

...това е някое конфискувано от светещите жилетки не вярвам да са го купили :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 13 Сеп 2003, 11:48

a ama mojeha na turg da go dadut. a za parite ot nego moje da kupiat 3-4 E36ki primerno...

ALIEN
Аватар

Мнение от ALIEN » 13 Сеп 2003, 11:54

Чудно му стои надписа полиция, нямам текст.....

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 13 Сеп 2003, 13:43

Откъде я иzкопахте тая снимка :shock:, явно това е конфискувано :dunno: . По принцип на ул.Раковска постоянно висят едно Мондео или едно Ауди 80, но явно това е ъпгрейд, евала :). Ако го видя това Ауди ТТ нарочно ще гледам така да мина, че да ме спрат :lol:, zащото ще ми е адски интересно и любопитно да им дам 10 лв, даже ще ги накарам да ми върнат 5 (е, може и да не се навият), и после полицай от Ауди ТТ да ми обяснява, че "абе цигански работи правиме, но в такава държава живееме... " :lol: :lol: :lol:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: НС "Полиция"

:roll: :?

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 15 Сеп 2003, 8:57

това ТТ беше конфискувано на Калотина и седеше доста време с лепенките по капаците и дватите... после го дадоха на КАТ. В момента е към отряда дето са Роудстарите и старите двуврати пури... ползват ги за пилотки и т.н. грозна гледка ей... кабриолети на полицията...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Re: Олеле...........

Мнение от Tender » 15 Сеп 2003, 11:01

Turturelo написа:Къде си държиш колата бе човек?! Мен никога нищо не са ми пипали (да чукна на дърво де) ... Как са нещата с платените паркинги?! Защо не си държите там колите?

Ами пред блока я държа. Същия дето съм живял 24-25 години всички ме познават :dunno:, но предполагам че са някакви хлапета и може би защото номера ми е софийски незнам като си вема баварец каде ще го крия. Ако някой нещо го одраска направо все едно че на мен рана ми е направил :cry: :cry: А иначе паркинга 75лв за месец - нооо само нощно т.е. пред къщи, ако искаш през деня във центъра отива на към 120-140 лв на месец!!! при това за открит паркинг!!! На мен определено не ми се дават тез пари, но кат смения колата може би ще трябва :dunno:
SGV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Сеп 2003, 12:27

Въпрос на късмет си е, аз от 5-6 години работя в центъра и вс ден спирам тук, а от година и живея пак в центъра, а досега съм имал само един случай да ми одраскат колата и тогава сам си бях виновен, че така бях спрял.
Иначе за кражби досега нищо не ми е изчезвало, а никога не съм си държал колата на паркинг.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Сеп 2003, 16:36

bum_bum написа:Въпрос на късмет си е, аз от 5-6 години работя в центъра и вс ден спирам тук, а от година и живея пак в центъра, а досега съм имал само един случай да ми одраскат колата и тогава сам си бях виновен, че така бях спрял.
Иначе за кражби досега нищо не ми е изчезвало, а никога не съм си държал колата на паркинг.

И аз съм така, само дето ме беше страх да се похваля:) Все пак има значение как се спира в центъра - ако спреш на тясно, забранено място, можеш да очакваш и сакатлък :)

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 15 Сеп 2003, 19:18

tsvet40 написа: Все пак има значение как се спира в центъра - ако спреш на тясно, забранено място, можеш да очакваш и сакатлък :)

Има нещо такова, но това си е zа друга тема - "колко време сте циркулирали докато си намерите място в центъра" :lol:, като моя личен рекорд е ~40мин... :roll: :evil: :?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Сеп 2003, 9:58

Аз онзи ден поставих рекорда, 55 мин сутринта към 10:30.
Не, че съм сакат и не мога да паркирам, все пак всеки ден го правя в центъра от години и нямам проблем ... обаче просто нямаше къде.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 16 Сеп 2003, 11:39

И аз имам рекорди, но далеч под твоя - някъде около 30-40 мин. Наистина просто нямаше къде :evil:

Предишна

Назад към Страхотни истории