А бе да му.................
Модератори: mitaka7, Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
и гаража не е спасение - на едни аверчета - застрахован Лендкрузер Д4-Д 2003г + джета на колесар и ските на тавана
Нацелят ли те - няма спасение..........

Нацелят ли те - няма спасение..........
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Така е приятели,така е
Докато съществуват такива вандали по нашите пътища няма да спим спокойно(поне аз). :<:

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Сега видях темата и ще изразя много пресен пример... Бащата е полицай и служебната му кола е 318-ката. Вчера я оставил пред блока и по едно време алармата й се пуска... гледам аз през прозореца и някакви лапета се отдалечават от машината тичайки... Взимам аз ключовете, изключвам алармата и слизам долу на спринт да видя кво става... Бях с нагласата, че са разбили някоя врата и кат са я отворили алармата е писнала и са избягали... Слизам по стълбите (от 2-ри етаж) и си викам "Е сега ги смазах тия копеленца". Разглеждам подробно всяко местенце от предните две врати - няма нищо. Викам си "Бре тия кво са направили???" Гледам я после отпред - в тъмното нищо не се вижда. Напипвам с ръка мястото, на което трябва да е емблемата - няма я!!! Реших да взема фенер от багажника за да разгледам как са я махнали... отварям багажника и гледам и там я няма емблемата.... фанаха ме бясовете!!! Нямат срама тия копелдаци - от полицейски коли тадят... това не е първия случай... преди време бащата караше някаква лада пак полицейска и една нощ й бяха свили задното стъкло... а тя цялата надписана с ебати грамадните букви... Нямам думи просто 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Откъде я иzкопахте тая снимка
, явно това е конфискувано
. По принцип на ул.Раковска постоянно висят едно Мондео или едно Ауди 80, но явно това е ъпгрейд, евала
. Ако го видя това Ауди ТТ нарочно ще гледам така да мина, че да ме спрат
, zащото ще ми е адски интересно и любопитно да им дам 10 лв, даже ще ги накарам да ми върнат 5 (е, може и да не се навият), и после полицай от Ауди ТТ да ми обяснява, че "абе цигански работи правиме, но в такава държава живееме... "
НС "Полиция"

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
това ТТ беше конфискувано на Калотина и седеше доста време с лепенките по капаците и дватите... после го дадоха на КАТ. В момента е към отряда дето са Роудстарите и старите двуврати пури... ползват ги за пилотки и т.н. грозна гледка ей... кабриолети на полицията...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Re: Олеле...........
Turturelo написа:Къде си държиш колата бе човек?! Мен никога нищо не са ми пипали (да чукна на дърво де) ... Как са нещата с платените паркинги?! Защо не си държите там колите?
Ами пред блока я държа. Същия дето съм живял 24-25 години всички ме познават

SGV
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Въпрос на късмет си е, аз от 5-6 години работя в центъра и вс ден спирам тук, а от година и живея пак в центъра, а досега съм имал само един случай да ми одраскат колата и тогава сам си бях виновен, че така бях спрял.
Иначе за кражби досега нищо не ми е изчезвало, а никога не съм си държал колата на паркинг.
Иначе за кражби досега нищо не ми е изчезвало, а никога не съм си държал колата на паркинг.
bum_bum написа:Въпрос на късмет си е, аз от 5-6 години работя в центъра и вс ден спирам тук, а от година и живея пак в центъра, а досега съм имал само един случай да ми одраскат колата и тогава сам си бях виновен, че така бях спрял.
И аз съм така, само дето ме беше страх да се похваля:) Все пак има значение как се спира в центъра - ако спреш на тясно, забранено място, можеш да очакваш и сакатлък

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз онзи ден поставих рекорда, 55 мин сутринта към 10:30.
Не, че съм сакат и не мога да паркирам, все пак всеки ден го правя в центъра от години и нямам проблем ... обаче просто нямаше къде.
Не, че съм сакат и не мога да паркирам, все пак всеки ден го правя в центъра от години и нямам проблем ... обаче просто нямаше къде.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2