Не толкова страхотна ....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 29 Сеп 2006, 23:27

Въпроса не е до книжка а до практика правете си купона ама умната :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 30 Сеп 2006, 1:03

^ivo^ написа:правете си купона ама умната

а нали се сещаш че тва са 2 несъвместими неща :!: :?:
мисля че линка, който е постнал ИванчоГ доказва това ми твърдение...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

баце не попадай на мене

Мнение от 535 » 30 Сеп 2006, 8:01

баце не попадай на мене
смятай ударим лисе съм многог вазпитан седиме и чакаме кат илинещо измисляме ама избиягаш ли ... щото нямаш книжка ... смятай че съм те догонил и нема ти казвам какво ще ти се случи ще ми купят ваще м5

не се кара без книжка

не щото неможеш, а щото не е редно, се едно да се занимаваш с радияция без предпазенкостюм

баце а ако недай си боже блуснеш някоя лелка дето сама отглежда 3 теси деца и избягаш щотото си се оплашил нямал си книжка вместо да и помогнеш ....

некарай стисни си газа изчакай си книжката не сте толкова добри шофьори ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 30 Сеп 2006, 10:23

Не мисля, че НЕ трябва да караш без книжка :!: :!: :!:

Както казаха книжката не кара колата. :idea:
Малкия ми братовчед не знае на кой свят е като се качи в кола, кара със 150-160км/ч, а няма контрол над колата, но мисли, че е сигурен защото има книжка!!! Това е по-грешно от колкото да караш без книжка, но да си внимателен. Всички сме карали без книжка. Аз лично съм карал бусове по магистралата отново без книжка, но постоянно очите са ми в огледалата, като видя фарове отзаде връщам газта, независимо, че колата зад мен е на 2км. Просто трябва да си имаме винаги 1 на ум. Като ти се прави на майстор, отиваш на полигона и се въртиш в кръг, но после пак караш внимателно. ;)
Тези, които крадът колата от родителите си, тези които карат без книжка, тези които не ги интересува дали ще ги хване полиция, те стават добри шофьори :!: :!: :!: Това е истината и нито един от вас не може да каже, че не е така, защото тези които се правят на Лили Иванова не знаят на кой свят са като се качат на кола.
Така, че карайте си, но преди всичко бъдете внимателни и помнете, че е по добре да умажеш колата от колкото да бутнеш човек. Да не забравяме, че човек няма право да отнема живота на друг човек.

младши ентусиаст
Аватар

книжката не кара колата

Мнение от 535 » 30 Сеп 2006, 10:48

книжката не кара колата

не караите без книжки

и като имате книжки не бадете лайнари а караите колегиялно и безопасно

акощете с 300 но контролирайте колата и внимавайте за другите учасници в движението изпреварвайте карайте по трамвайните релси нобез д апритискате никои до мантинелата или да трябва той да се удари за да минете вие

ей това исках да наблегна в предишното си мнение

не се лъжете не съм най милия шофьор но се старая да карам така че да не преча на другите и да не се налага да правят глупости и/или да ми правят път за да не се ударим

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 30 Сеп 2006, 11:34

пичове, аз съм сигурно най неподходящия човек ,който може да ви каже бе давайте ма умната:)
цялата ми шофйорска история е некъв филм и излизам от единия само за да вляза в следващия епизод
също като вас краднех на стария колата обаче той винаги разбираше!?

от сегашна гледна точка знам че който и да се повози с колата ми ще разбера !

просто има дребни неща които си ги знаеш и следиш а като си млад и неопитен няма как да се светнеш кое точно ше те прецака за да те фанат

което пък не е и толко страшно
после храниш мили спомени за това как
са те смрънкяли щото примерно не си бил запознат с предното ( в моя случай фиатче уно със скромните 103кн)
и си дал газ точно където не е трябвало тя пък се поднесла точно както не си очаквал и ..........кшшшшшшшшшшшшшшшш прааааааааас :shock:
ехееее кво стана бе деееба ..............
:dummy:

тъпото е че напоследък движението е доста абсурдно дори късно вечер и много хора с книжки които притежават от десетки години карат по безрасъдно от вас които все още нямате, просто щото им е навик ама неправилно развит и колкото и внимателни да сте винаги ама ВИНАГИ има вариант в който някой друг да насере работата, но вие да го отнесете тъпо е и тъжно ама.....
още по тъжното е че някои нямат втори шанс
стават част от една ужасна статистика която звучи толкова далечна до момента в който не станеш част от нея :roll:

та според мене си намерете някой поне малко по опитен и поулегнал ,който да ви харесва как кара да се чувствате спокойни квото и да върши било то некой тате бате или там некой си
и го тормозете докато не фане да се занимае
а иначе си е кеф :twisted:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 30 Сеп 2006, 19:51

WilliamsF1Team написа:Не мисля, че НЕ трябва да караш без книжка :!: :!: :!:

да, обаче такива дето мислят като теб прават най-големите мизерии, сори ма е така
и не беше ли ти ония младеж дето се праеше на пич за да впечатлява неква кака с колата на тате..или се лъжа..
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 30 Сеп 2006, 21:50

И аз го правя а ми оставт по малко месеци до книжка и не се гордея,че го правя и застрашавам само моя живот!Рядко возя някой или ако го возя само бавно.МОЯ СЪВЕТ Е ДА НЕ СЕ КАРА БЕЗ СЪОТВЕТНИЯ ДОКУМЕНТ ШОФЕРСКА КНИЖКА,А АКО НЯКОЙ КАРА ДА ВНИМАВА ЗА ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ СВОЯ ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Окт 2006, 11:07

Bavarishe написа:И аз го правя а ми оставт по малко месеци до книжка и не се гордея,че го правя и застрашавам само моя живот!Рядко возя някой или ако го возя само бавно.МОЯ СЪВЕТ Е ДА НЕ СЕ КАРА БЕЗ СЪОТВЕТНИЯ ДОКУМЕНТ ШОФЕРСКА КНИЖКА,А АКО НЯКОЙ КАРА ДА ВНИМАВА ЗА ЖИВОТА НА ДРУГИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ СВОЯ ;)

искаш да кажеш, най-вече за живота на другите и след това за своя :evil: :evil: :evil:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 01 Окт 2006, 22:42

vicho написа:

искаш да кажеш, най-вече за живота на другите и след това за своя :evil: :evil: :evil:

прав си колега сгреших.Най-добре е на полигон или някой селски зарязан път да се кара иначе е опасно ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 02 Окт 2006, 0:05

Bavarishe написа:
vicho написа:

прав си колега сгреших.Най-добре е на полигон или някой селски зарязан път да се кара иначе е опасно ;)

хубаво е така да мислиш по принцип , а не когато някой ти набие канчето ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 02 Окт 2006, 0:38

Тези, които крадът колата от родителите си, тези които карат без книжка, тези които не ги интересува дали ще ги хване полиция, те стават добри шофьори.

не човек - това са безотговорни хора... добри шофьори стават хората след доста практика или някой просто им се отдава. ей за това е такава анархия по пътя, щото всеки си е повярвал, че е големия шофьор и дава газ по магистраталата, а на завоите бие спирачки и в тесните улички се бутка по 5 часа пък място има за 2 тира да минат...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Предишна

Назад към Страхотни истории