голям карък ли е Любо1 според вас?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Карък ли съм

да
18
78%
не
5
22%

Общо гласове : 23
води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 21 Авг 2003, 8:19

Аве както и да си го представя тука за 2 седмица тъз кола и се еба маиката :roll: не може просто има нещо много гнило Някои наи много да ме е омагиосал или тем подобно вика един авер. Щото не можело и наи големия ...... нямаше да му се случат такива неща :D Сега оттивам при Юпитер да видя какво ще ми дадат по експертна оценка и да си търся сервиз да я праят :oops: Искат в техен ама единия ми познат е бачкал там и вика те купували КИТ с тонове и въобще не изчуквали а мажат и връщат :!: :roll:
ИзображениеИзображение

viper
Аватар

Мнение от viper » 21 Авг 2003, 18:39

Любо, виж, ако може пари да им изкрънкаш и я дай да ти я направи приятел. По мое мнение и опит 8) минимума е 250-300лв на + :lol:
Айде умната и тия дни ще се видим по варненско :D
До :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 27 Авг 2003, 12:43

a ве ако ти си карък аз кво съм???

Началото на Юли месец блъскам здраво отзад Тико такси който освен че имал знак за незаконно паркиране,освен че паркирал точно на дясното платно след завой с никаква видимост ама и ЛЕГНА ДА СПИ смотаняка долен...бях с около 130 км/час,тъкмо бях включил 3тата (ко да напраа...пловдивските гъзари с БМВ има доста на светофарите :lol: )гледам едно насрано жълто и без да набия спирачки ударих го отзад и му го напрайх на хармоника,направо за моргата...аз имах калник,фар,греда изкривена и потрошена джанта...след седмица оправям колата и решавам да ходя до Велико Търново на разходка...да ама не! Загубих документите на колата (книжка,талон,упулномощно и т.н...така и не разбрах каде съм ги наврял...другия ден идва един пич да ми купи колата ама не стана щото нямам документи и той нещо се сплаши...не знам :maad: след седмица както се качих на един друг шибан бакшиш загубих мобилния и преди седмица загубих домашните ключове...не знам за теб пич ама аз вече ходих една разходка до Бачково и палих една швестичка да ме пази Господ че с тоя акъл не ми се вярва :(

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 27 Авг 2003, 16:30

то и аз ще запаля и ще се помоля за КАРЪЦИТЕ като нас
ИзображениеИзображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Авг 2003, 16:35

Предлагам стикери www.КАРЪКPOWER-BG.net по 5лв. парчето :P :wink:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 28 Авг 2003, 8:31

не е голям, много голям карък е :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Потребител
Аватар
Кара: Alpina B7 Biturbo
Мечтае да кара: BMW NR7S RS

Мнение от razorbg » 28 Авг 2003, 17:22

Ех, ами да се похваля и аз
Правя основен ремонт на двигател и пълно пребоядисване
1 седмица след това пръскам глава и съответно сменям глава, гарнитури, масло пак
Сменям и термостат щото той се беше преебал. Тъкмо колата тръгна и я закачих на едно метално колче и я одрах. Теглих една боя набързо, мина една седмица и се скапа неква чекия - дозатор или нещо такова, смених го с некво на старо че бързах и така 1 седмица и закачих картера на един камък и пак сменявай масло, лепи картер. Опраи се и това и жената ме издразни една вечер и аз с мръсна газ тръгвам назад в тъмницата и на същото колче я одрах супер гадно. Тръгнах на море и по пътя се прееба и новия досатор и почна да ми дава разход от 30 на 100 и вече се чудя в кой стълб да я засиля щото ми писна

Потребител
Аватар
Кара: Alpina B7 Biturbo
Мечтае да кара: BMW NR7S RS

Мнение от razorbg » 28 Авг 2003, 17:23

Ех, ами да се похваля и аз
Правя основен ремонт на двигател и пълно пребоядисване
1 седмица след това пръскам глава и съответно сменям глава, гарнитури, масло пак
Сменям и термостат щото той се беше преебал. Тъкмо колата тръгна и я закачих на едно метално колче и я одрах. Теглих една боя набързо, мина една седмица и се скапа неква чекия - дозатор или нещо такова, смених го с некво на старо че бързах и така 1 седмица и закачих картера на един камък и пак сменявай масло, лепи картер. Опраи се и това и жената ме издразни една вечер и аз с мръсна газ тръгвам назад в тъмницата и на същото колче я одрах супер гадно. Тръгнах на море и по пътя се прееба и новия досатор и почна да ми дава разход от 30 на 100 и вече се чудя в кой стълб да я засиля щото ми писна

Предишна

Назад към Страхотни истории