Смях в залата...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
ми тогава що не вдигнете реномето на BMW форума, а? като знаете, накарайте хората да уважават форума ви, а не да лигавите phpBB скрипта за щяло и нещяло.
не е голям проблем човек да разбере какво е LSD:
http://www.rallispec.com/product-diff.htm
въпроса е дали някой може да го монтира в България.
а относно GT. Ми да ви кажа, в GT3 A-Spec информацията за LSD е далеч по-подробна, а имаш възможност и да провериш как ще се отрази на возилото подобен тунинг при различни варианти. При това резултатите ти(забележете!) няма да се отличават от тези на действително съществуващата кола с подобен тунинг. Единственото, което можеш да желаеш е да караш кола, която я има в GT, и предварително да изтестваш всеки тунинг, който решиш да си монтираш.
пабло, радвам се, че си фен на GT3. Аз също много я харесвам, и някой ден ще дойда на турнира. Аз бях шампион на headoff сървъра на NFS:HP2 под името GW racing. Биеше ме само един с хак.
не е голям проблем човек да разбере какво е LSD:
http://www.rallispec.com/product-diff.htm
въпроса е дали някой може да го монтира в България.
а относно GT. Ми да ви кажа, в GT3 A-Spec информацията за LSD е далеч по-подробна, а имаш възможност и да провериш как ще се отрази на возилото подобен тунинг при различни варианти. При това резултатите ти(забележете!) няма да се отличават от тези на действително съществуващата кола с подобен тунинг. Единственото, което можеш да желаеш е да караш кола, която я има в GT, и предварително да изтестваш всеки тунинг, който решиш да си монтираш.
пабло, радвам се, че си фен на GT3. Аз също много я харесвам, и някой ден ще дойда на турнира. Аз бях шампион на headoff сървъра на NFS:HP2 под името GW racing. Биеше ме само един с хак.

Не се засягайте бре хора :-)
Жителите на тунинг.бг заслужават похвала за ентусиазма да научат повече, за знанията им и т.н.
Ама просто не можеш да отречеш, че точно тази тема, особено както е започнала направо може да те сбърка от смях. Как от fly wheels се минава през керамични съединители, после през LSD, след това през гъзарските въртяши се джанти... Много хора, говорят за различни неща, като си мислят че приказват за едно и също нещо. На мен ми е смешно. И тук често има изпростявки и тук съм се смял през сълзи. Няма лошо, ако тук видиш някоя простотия - пусни линк и на твоите хора да се посмеят...
А относно LSD - нашите БМВ-та си ги имат по рождение :-) (1987г.)
Жителите на тунинг.бг заслужават похвала за ентусиазма да научат повече, за знанията им и т.н.
Ама просто не можеш да отречеш, че точно тази тема, особено както е започнала направо може да те сбърка от смях. Как от fly wheels се минава през керамични съединители, после през LSD, след това през гъзарските въртяши се джанти... Много хора, говорят за различни неща, като си мислят че приказват за едно и също нещо. На мен ми е смешно. И тук често има изпростявки и тук съм се смял през сълзи. Няма лошо, ако тук видиш някоя простотия - пусни линк и на твоите хора да се посмеят...
А относно LSD - нашите БМВ-та си ги имат по рождение :-) (1987г.)
Хубаво де,аз какво съм виновен,че всеки тръгна да ми дава акъл,без да ме е разбрал.Не играя на PS.Фърлих едно око един път и съм сгрешил с името.Затова съм писал че са маховици.После питах,гледах и видях,че е LSD.Голем смях,голема работа.Някой ще разкаже ли какво е това или понеже сте много отворени,само ще се хилите кат репи.От вашия форум точно трима в момента са наясно какво пишат,а другите гледате само тях и скачате като мастии на трън
maggkrabar турнира за СЪЖАЛЕНИЕ беше миналата година а тази нямаше
все пак играта остаря
Но 2001та им разбих мечтите на всички
Относно Тунинга на ГТ3то
Казъл съм за мен това е най-якия симулатор
Лошото е че има само 328Ci наблегнали са на японските коли а някък си ДЕБЕЛИЯ и плътен ЗВУК на мотора ме кефи повече от Пищенето
Но това отива
Alpina е не всички имат мечтания Шпер но който го има знае за какво е
su не с лошо де
Все пак ти прочетох мнението
ти така или иначе си настроен против нас
Не е това начина
Ще ти се обясни
даваш търсене и пишеш ШПЕР или ЛСД и ще видиш че ние този въпрос сме го обсъждали НЕ ВЕДНЪЖ
Хайде да не се повтаряме 

Относно Тунинга на ГТ3то

Alpina е не всички имат мечтания Шпер но който го има знае за какво е

su не с лошо де

Последна промяна pAbLo на 08 Юли 2003, 16:27, променена общо 1 път
- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
[FF]GODFLESHнаписа:
ахъм, се моа. и ти ли си фен на игрите? в последния брой даже писах статия за GT3 A-Spec
maggkrabar твоят ник ми е много познат.Да не си от Gamer's Workshop
ахъм, се моа. и ти ли си фен на игрите? в последния брой даже писах статия за GT3 A-Spec

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2