Абе некво Porsche сивичко...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 30 Юни 2003, 12:37

Леле, как се смях за "тръбите" :lol:

Тааа, в наше село има едно, седи си кротко в двора на офиса на Rent a Car-a.

Лъскаво, черно 911, много яко.

Обаче, само смяната на съединителя му струваше 2000 лв. и при това го "влачиха" чак в Гърция, че сервиз в БГ за такива коли още няма.

Ако най-сетне склони един от шефовете ми, ще го взема да го покарам. Ама още се "дърпа" гадта. :lol: За сега ме пуска само да влезна и да си поседя вътре на музика.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

уффф

Мнение от Cult Society » 30 Юни 2003, 16:59

Повтарям ама няма кой да чете - бялата перла 2552 е 993 турбо 408 коня!!! с малкък номер- лепенка отпред..
А за другото 2552 не знам - не съм го виждал

Това за мен е най-перфектната кола на света

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Юни 2003, 22:13

Същото!!! :) Често го виждам да върти тигели из Банкя Сити :) Обаче другото изглежда много по-яко :) Като на снимката, която някой пусна по-горе :)
Изображение
Изображение

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 01 Юли 2003, 0:27

Настиславе не различам автомобилите по регистрациооният им номер!Заклевам се че не знам номерата даже и на мойте две БМВ-та!Аз запомням външните белези и специфичните черти на отделните модели , а не табелите който са монтирани върху тях!
Това което помня е ,че колата е Софиийска с повече бурии отзад и беше сребриста!
Като иде реч за майсторско шофиране,ще ти кажа че шофера наистина беше ЛЕВАНДУЛА!Как познах ли?Ми по неуместната работа с най-левия и най-десния педал ,при паркиране!Естествено Жоро възкликна така по повод на това обяснение!
И като иде реч за майсторско шофиране ще ти кажа няколко работи за ударната група който не е зле да запомниш!!!!!!
Относно шофирането на това Порсне може и пичагите дето ми ги иброяваш да са запознати повече,а на нас ще ни трябва най-малко час да свикнем с машината!Камо ли тепърва да се мерим с тях!
По точно същата причина няма да можем да се мерим и с теб в шофирането на Ауди Чикийка(с предно)!

НОООООООООООООООООООООООООООООООООО......ИДЕ ЛИ РЕЧ ЗА КАРАНЕ НА КОЛА СЪС ЗАДНО :arrow: :arrow: :arrow: ТЕЗИ ДВАМАТА И ТИ СИ ИМАТЕ РАБОТА СЪС ВЛАДЕЛИТЕ НА ЗАДНОТО :!: :!: :!:

Искам да ти кажа само ,че не тези двамата,ами и Мишо Шумахер да се качи на автомобил БМВ(примерно Е30),примерно Ванката ТОЛКОВА ЛОШО ЩЕ МУ СВИЕ СЪРМИТЕ ПО ЗАВОЙТЕ ,ЧЕ ИЗОБЩО СИ НЯМАШ НА ИДЕЯ!!!Или си мислиш ,че като вече си видял Тодор Тотев с М3-ката,вече си видял всичко в България!

ИЛИ ПЪК ИДЕ ЛИ РЕЧ ЗА МАЙСТОРСКО ШОФИРАНЕ НА НАЙ-ТЕЖКИЯ АВТОМОБИЛ ОТ БМВ ГАМАТА 7-МА СЕРИЯ :arrow: :arrow: :arrow: ВИЕ ТРИМАТА ПРОСТО НЕ ЗНАЕТЕ В КАКВО СЕ ЗАБЪРКВАТЕ.ЗАЩОТО ГОЧЕТО ГОНДОЛОВ Е ПРОСТО СЪВЪРШЕН!!! С-Ъ-В-Ъ-Р-Ш-Е-Н !!!!!!!
ТАКИВА СЪРМИ ЩЕ ВИ БЪДАТ СВИТИ И ТАКИВА СТЪНТ ИЗПЪЛНЕНИЯ ЩЕ ВИДИШ,ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАПИТАШ ТАЗИ КОЛА НАЙСТИНА ЛИ ТЕЖИ 2 И КОСУР ТОНА!!!!!!ГАРАНТИРАМ ТИ ,ЧЕ И ВЪВ ФИЛМИТЕ ТОВА ГО НЯМА!!!!
ЗАТОВА ПО-ПОЛЕКА СЪС СИЛНИТЕ ПРИКАЗКИ И МАЙСТОРСТВОТО!ВСЕКИ Е МАЙСТОР НА НЕЩО В ТОЗИ ЖИВОТ,НЯМА ИДЕАЛНО РАЗВИТА ЛИЧНОСТ!

МИ КАТО Е ТАКА,ОСВЕН ДА СЕДНА И ДА ПОДСМЪРЧАМ ААААААААААААААААААА!!!!!!!

АЙДЕ ВИКАМ ДА НЕ СЯДАМ ДА ПОДСМЪРЧАМ , АААААААААААААААА!

ПРОСТИ НА НАС НЕВЕЖИТЕ,ЧЕ НЕ РАЗБИРАМЕ КОЛКО НАПРЕД В КОСМОСА Е ГРУПИРОВКАТА VW,AUDI,ПОРСНЕ!!!!

ВСЕ СИ МИСЛА ЧЕ ЕДНА ТАКАВА ТУРБО-ГАЗАРИЯ КАТО ПОРСНЕТО,ПО НЕ БИ МИ ХАРЕСАЛА В СРАВНЕНИЕ С ЕДНО АТМОСФЕРНО,ВЕ-ОБРАЗНО 12-ТАЧЕ С ХОД ДВА ПЪТИ ПО-МАЛЪК ОТ ДИАМЕТЪРА!!!НЕЩО КАТО БУГАТИ,ЛАМБО,ФЕРАРИ ,НО НЕ И ТУРБО ПОРШЕНЦЕ!!!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 01 Юли 2003, 9:03

Първо незнам дали са били те, второ мойта чекийка е такава само според твойте разбирания и е 4х4, не е с предна или задна недомислица, трето стойкаджий с БМВ-та сме виждали много, четвърто прехвалената гондола я видях как роди на митницата в Пловдив, от едно мое ходене до там и тя роди, недай боже ако бързата кола всеки ден сменя по нещо, пето поинтересувай се дали има Порш със задно. Шесто или незнам кое вече е поред, момчетата имат автопарк на фирмата в която без да преувеличавам има над 20 коли със задно, не малко от тях с по над 300к.с. така че не си ти човека, който да ги шашне с чудесата на задното предаване. При положение че първото М5 в България беше тяхно предполагам че неможеш да ги шашнеш и с възможностите на БМВ машините

Пак ти казвам не съм сигурен че говорим за тях но ако са те... в голяма грешка си :D :D :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Потребител
Аватар

Мнение от Batzoro » 01 Юли 2003, 9:59

Абе пичове я се качете на един мисквич 412 да видим колко добри шофъори сте :lol: :lol: :lol: :lol: И не казваите че е руски боклук щото е с двигател на BMW,който въпреки годинките е нещо неверочтно.Всеки може да кара БМВ но я се качете на кола без хидравлика,серво,тракшън контрол да ви видим колко струвате :mrgreen:

Аватар

Мнение от Nasti » 01 Юли 2003, 10:33

Да бе страхотно, а на някоя барака от 39-а да се качим не искаш ли?
А най-добре да провериш кой какъв шофьор е на някоя лесли каручка, дуи колеленца а? Марко и айде върви, ебре Марко!

Пич, в 21-ви век живеем 8)

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 01 Юли 2003, 10:39

Ти зоро пък малко неподготвен се обаждаш. Писна ми да слушам за чудеса с Лади , Жигули и Москвичи. Автомобил с под 200к.с. под капака НЕ СТАВА за красиви изпълнения!!!!
А с автомобили с по 75 коня излизат смешни пародии на дрифтове, завои и стартове...
И кой ти е казал, че нашите автомобили са с АДС, ДСЛ, АБС или поуър стееринг?

Аватар

Мнение от Nasti » 01 Юли 2003, 11:20

Лада тунинг, обърнати железни джанти, огледално фолио на стъклата, траверси за брони, аааа знаеш ли как върви аааа? Спортна работа... ама ако сложиш зарчета на огледалото вдигаш около 15к.с. и подобряваш аеродинамиката

Потребител
Аватар

Мнение от Batzoro » 01 Юли 2003, 12:06

Аре сега Nasti не би ли се качил на
Майбах '39 :lol: :lol: :lol:
Тва кола караш не е определящо колко добър шофъор си :idea: :!:
P.S.Беше ли на Божурище в петък да видиш как лада прави смешно BMW 318i.Не ме разбирай погрешно не превъзнасям лади и москвичи,просто от барака да направиш кола ..........е трябва да си майстор :lol: :lol:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 01 Юли 2003, 13:52

За да направиш от такъв боклук автомобил са нужни МНОГО пари, а не толкова майсторлък. Сещам се за онази история, която прочетох миналата година в едно списание. Един луд англичанин си купил Лада и решил да я прави автомобил. Сключил договор с Лотус (!!!) и в техните сервизи, инженерите от Лотус му направили тунинга (сменено окачване, двигател, екстериор, спирачки...). Занеш ли колко му струвало това? А познай - около 40 000 паунда!

кандидат ентусиаст
Аватар

porsche

Мнение от ivo_bmw » 01 Юли 2003, 19:02

имат пари кво толкова да си купуват каквото щът

Аватар

Мнение от Nasti » 01 Юли 2003, 22:09

на лада и за 140 000 паунда не се качвам, пък който иска не в Лотус а на Марс да си я тунингова :lol: :lol:

Пак ви казвам колите се делят на хубави и лоши, и всяка марка има хубави и лоши модели... Лада няма хубави модели :lol: :lol: :lol:

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 02 Юли 2003, 2:29

Не сме стойкаджий ,а просто сме фенове на екстремното каране!Ние също се занимаваме с коли и между другото,някой от нас все още ремонтират повече Орлета и Алудита(отколкото БМВ-та) и ги разтриват също много добре,така че знаем много добре какви чикий са и колко много завиват!

Нещо много си се вкарал във филма!Мотора на Гондолата никога не е раждал,а само чупим диффове.Смятам даже ,че за тези 20 години още не е достигнал фазата си на разработка!
Явно доста ожесточено си чоплил семки!
Аз и не изкам да ги шашкам ,просто твърдя ,че караме и завиваме 100 пъти повече от твойте аверчета!МНООООООООГО СА НИ ЯСНИ ЗАВОЙТЕ ЕЙЙЙЙЙЙ!
Не знам кой е успял да те излъже ,че усета към мотора и колата,са функция на финикийските знаци!Казвам ти отново-не е небходимо да караш Порше или М5 ,за да завиваш много!
Когато ти разказвам ,за нас трябва да знаеш ,че говорим за хора който в последните 20 години са си давали парите единствено и само за бензин,а пък с този бензин колите ни са стъпвали на 4 гуми ,само и единствено на права отсечка!По добри сме от твойте хора бе не разбираш ли!Накратко ние сме ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ-ИЗУЧАВАМЕ ТОЧКАТА НА ПРЕЧУПВАНЕ НА СТАБИЛНОСТА В ЗАВОЯ!
Ти наясно ли си ,че на 3 метра широк път обръщаме 5 метра дълга кола,без да се бара скоростния лост!Последният Пауар слайдинг беше 20 метра,от който задницата не се е отклонила нито градус от оста на автомобила спрямо пътното платно и ги измина по диагонал 2 метра на страни , 1 метър напред!Ако видите как работим с волана на един кустюмен автомобил БМВ с голямо предавателно отношение на кормилната кутия и ша ви се вържат погледите на възел!
Ай сиктир ве,ше мериш нас психопатите със някви милиардери дето стъпват с двата крака на газта!
То по тази логика Султана на Бруней е най-големия майстор а!

Нека ти разкажа какво стана миналата година на летището с един такъв,дето от началото на новите времена е сменил ПОНЕ 200 КОЛИ НА СТОЙНОСТ 200 000 КИНТА.
Пристига точно със същия модел кола(дето твойте авери я имали)е39 М5 2001 година.Отнася го 2 на 0(със и без Тракшън Котрол)от бате Мишо с Турбо Нисанчето и марш пак в бокса,този път да си купиш още по-яка кола пък дано се понаучиш да я караш!

Обаче тебе те фащам точно 2 пъти да плещиш глупости,точно по адрес на БМВ 520!Ного помня да знаеш!
Тромава е а!Не варви а!Мислиш ли,че твоето Алуди върви повече от 520!Мислиш ли,че завива повече от 520!Мислиш ли,че вози повече от 520!
Май само зимата драпаш и то ако няма много сняг,щото клиренса ти е нещо недостатъчен!
А пък като техник човек мисля,че специално твоето Алуди може да се мери с БМВ 5-та серия само по АНТИКОРОЗИЙНА ЗАЩИТА И НЕ Е ЯСНО ДАЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!
Един ден може да срещнеш е12-520 на Киро Бавареца,е28 520 на Ванката,е34 520 на Breyton и в този ден може би ще се научиш да уважаваш 520-ските доста!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 02 Юли 2003, 8:12

:shock: :shock:
МОГА САМО СА ДОБАВЯ: ААААУУУУУУУПППППППППППП !!!
:shock: :shock:
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории