Направо незнам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Парите са без стойност ако търсиш любов, както и колата .Проблема винаги идва в момента в който решим ,4е ако направим това или онава , пи4ката ще разбере, да ама не.Путките са силно егоисти4ни гадини които си гонят само личният интерес , и дори и на Батман да се направиш пак ще те изгустира накрая.Щом досега нищо не се е случило по-добре я забрави, ина4е рискуваш в последствие , заради тази , да преебеш някоя друга ,която поне може би ще те обича:)))
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Само като си помисля как бях аз допреди седмица- две и направо ставам така
Въпроса е, че в такъв момент на временна загуба на възможността за мислене ТЯ не изглежда част от тъпите п**ки, а човек, за който си струва да направиш всичко
Опитвал съм се да погледна философски върху нещата( в пияно състояние мисля по- добре м-у другото) и стигнах до извода, че за тези постъпки не трябва да се съжалява, нищо, че изглеждаме като глупаци в очите на другите. Все пак емоциите ни карат да се чувстваме истински живи!( независимо дали са породени от п**ки, БМВ-та и т.н.)

- Новини
-
evans написа:Незнам батка струва ли си за една жена да хвърлиш толкова пари,при мен нещата или стават веднага или никога.Някак си да бия път и да троша пари за някаква п**** е безмисленно.
Погледнато отстрани никога не си заслужава но когато си вътре в нещата всичко седи по различен начин.... и винаги изглежда, че си заслужава

Така че...
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Приятел искренно се надявам да се получи нещо красиво между вас ама... И не съзалявай за строшените пари. Заминали са,ходил си на море,разходил си се, то в такива ситуация не се знае какво става па си имал и бира в главата.О тук нататъка твоята мацка ще си решава, но се разберете по-скоро е моя съвет. И напиши какво е станало после.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

значи аз ходех с нея преди 3-години и не спирам да чупа всичко по нея било то пари или нерви даже и бмв-то ми но мисля че всичко е свършено защото нещо не испитва много желание да се виждаме
А да не говорим дали оценява нещо
Но винаги си викам караи смело пробваи мое и да стане ама уви.За пореден път се уверявам че ми върви само колата и бирите по много
благодаря на всички за обърнатия интерес
но някои от вас няма да послушам и искам да се боря до краи дали ще стане-божа работа нали знаете
ама тва са 3-години тва темпо и вече ми е все тая!!!

но някои от вас няма да послушам и искам да се боря до краи дали ще стане-божа работа нали знаете

Аз май напълно споделям мнението за тъпите п**тки
а и когато изпаднеш в такава ситуация е добре да слушаш и истинските си приятели, защото те гледат отстрани и могат да ти дадат обективно мнение или съвет, а и никога няма да те посъветват нещо което не е в твоя полза! Мен ако питаш не се занимавай повече с глупости ми давай смело напред към следващата фуста и хич да не ти пука! Знам че е трудно, но си дай зор! Късмет!

_!_
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Плешивия, радвам си, че си споделил с нас. Хубаво е така като разкажеш на някой, нали?
А освен това "Страхотни истории" беше станал доста скучен. Мисли, подобни на твоите, често са минавали и все още ми минават през главата. И аз подобно на теб съм здравата увлечен по една мадама от много, много време, чак ме е срам да кажа колко за години става въпрос, щото съм "само" на 20. Бил съм и с други, но въпросната винаги е била на един пиедестал в мислите ми. Та пробвал съм да подредя изводите. Споделих с Асен_Х какви са трите постулата, характеризиращи девойте:
1) Девойките са непостоянни създания!
2) Колкото повече зор си даваш за някоя, толкова повече нещата между вас се влошават.
3) В момента, когато се запиташ "Къде сбърках?!?", правиш втората най-голяма грешка в отношенията ви.
Ти сигурно често си се питал така, нали? Значи доста грешки си направил. Да ти кажа, често се чудя дали тези мои изводи са верни. За огромната част от връзките смятам, че да. Когато има истинска любов, или по-точно казано само любов (щото любовта, когато я има, си е истинска по дефолт)- не ща да си призная, че може да са истина. Хич няма да е читаво, а? Но кой може да каже със сигурност, че любовта съществува, а не е плод само на оттегченото въображение на някакъв си тип в Древността.
И сега мнението ми - младеж, такова нещо като "тя ще оцени какво правя за нея" няма! Защо става така е тема на друг разговор. Пожелавам ти шоуто между вас да се случи, ама не ми се вярва. Но все пак не съжалявай за прахосаните кинти, за прахосаното време, за нервите и за всички душевни терзания. Времето, в което си пътувал към морето, за да я видиш е бил един от редките моменти в живота ти, в които си се чувствал напълно жив, съзнанието ти е било обсебено от нейни образ, от това как ша станат нещата и други приятни работи. Така си мисля. Не съжалявай, този спомен ще ти остане фор лайф.

1) Девойките са непостоянни създания!
2) Колкото повече зор си даваш за някоя, толкова повече нещата между вас се влошават.
3) В момента, когато се запиташ "Къде сбърках?!?", правиш втората най-голяма грешка в отношенията ви.
Ти сигурно често си се питал така, нали? Значи доста грешки си направил. Да ти кажа, често се чудя дали тези мои изводи са верни. За огромната част от връзките смятам, че да. Когато има истинска любов, или по-точно казано само любов (щото любовта, когато я има, си е истинска по дефолт)- не ща да си призная, че може да са истина. Хич няма да е читаво, а? Но кой може да каже със сигурност, че любовта съществува, а не е плод само на оттегченото въображение на някакъв си тип в Древността.
И сега мнението ми - младеж, такова нещо като "тя ще оцени какво правя за нея" няма! Защо става така е тема на друг разговор. Пожелавам ти шоуто между вас да се случи, ама не ми се вярва. Но все пак не съжалявай за прахосаните кинти, за прахосаното време, за нервите и за всички душевни терзания. Времето, в което си пътувал към морето, за да я видиш е бил един от редките моменти в живота ти, в които си се чувствал напълно жив, съзнанието ти е било обсебено от нейни образ, от това как ша станат нещата и други приятни работи. Така си мисля. Не съжалявай, този спомен ще ти остане фор лайф.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Те тва е цялата философия 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
незнам кво е читаво бабуна но ти си яко читав!!!Споделям с вас защото имам такива приятели дето точно кат ти трябва и ти е гадно те имат работа и най накрая се озовавам сам в бмв-то слушам радио 1 с един багажник бира и гася огъна.Нищо няма да стане и аз го знаех още преди да тръгна за морето но се залъгвах сам себе си.А между другото тия дни си мислех дали ако потърся помощ да си поговоря с някой от вас дали ще възкликне и все пак тел 0898302793 пешо тая вечер няма да пия някои ако му е тъпо да звънка да позапалиме малко гумета. 

То пък в крайна сметка човек трябва да опита и до някъде си е тръпка ,ей така да запалиш колата и да духнеш на някъде и то при женско.Тука има ли готини пички от Бургас ,ако има утре паля колата и идвам ,ама нямам много пари но съм убав и честен .По точно имам пари някъде към 200000евро но нашите са ми ги блокирали в банката ,и до трийсет годишна възраст немога да ги истегля.Тъй че ако се харесаме поемете моята издръжка ,като спане ,храна ,дискотеки ,макдонълдс,кино ,сладоледи,виенски сладкарници,китайски ресторанти ,таверни,овеселителни паркове,разходки с яхта,джетове и 99%от бензина ,мисля че съм скромен
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва дет за пиенето викаш си в грешка
няма такъв филм 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5