Как от малко пушилка за малко да изгоря
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
GRIPEN написа:Всеки пише а никой не чете май:mhihi:пред мен спира едно VW POLO на Полицейския СОД
не на частния сот на бай еди кой си
Добре де, има право да те спира само КАТ, кво са тия уръфляци СОД ли е Мот ли е все тая, само КАТ знам че имат право да те барат, ако греша кажете, ама аз тъй мисля

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Как можеш да му дадеш документите на някъв сотаджия уа.......тва дет го каза Кьорцо е вярно
а за компотоджията фанало го е яд че полото е с предно и не ги умее тия неща

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Момчета, то тва е Държавен СОД към СДВР-МВР и са си баш полицаи като всички други. А частните са бошлаф работа.
Ма то така ли се взима книжка за малко пилене на гуми. Аз кво съм виновен, че колата толкова мощна та неможе да се тръгне плавно
А ги мразим щот се отнясят с мен все едно съм най-големия престъпник а всъщност нищо не е станало.
Ма то така ли се взима книжка за малко пилене на гуми. Аз кво съм виновен, че колата толкова мощна та неможе да се тръгне плавно

А ги мразим щот се отнясят с мен все едно съм най-големия престъпник а всъщност нищо не е станало.

- tarantulata-320i
- кандидат ентусиаст
-
момчетата просто са нямали работа и са видели "некъв" с БМВ и са решили да се поизлигават,че после да се смеят за твоя сметка.
ПЪРВО:един истински полйцай няма да те пусне преди да ти напише акт или фи6
ВТОРО:няма да остави човек с БМВ да си тръгне без да си плати за да няма не6то като по горе написаното
ТРЕТО:САМО СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ШИБАНИТЕ ПЕРДЕТА
ПЪРВО:един истински полйцай няма да те пусне преди да ти напише акт или фи6
ВТОРО:няма да остави човек с БМВ да си тръгне без да си плати за да няма не6то като по горе написаното
ТРЕТО:САМО СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ШИБАНИТЕ ПЕРДЕТА
320i
Шопски диалекти
Всичко е супер, но имам идея в този форум да бъде задължително да се пише освен на кирилица и на български език, а не на някакви ШОПСКИ диалекти!! КОЙ не е съгласен??

niki72 написа:Всичко е супер, но имам идея в този форум да бъде задължително да се пише освен на кирилица и на български език, а не на някакви ШОПСКИ диалекти!! КОЙ не е съгласен??

Скъпи,сънароднико,имам честа и удоволствието най-учтиво да Ви поканя да изпием заедно следобедната си чаша чай,далеч от тези простаци тук и да обсъдим на спокойствие световния екзистенциализъм и глобализацията!
One passion,one car,one life...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3