X5 4.6is и сън в лятна нощ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: X5 4.6is и сън в лятна нощ
Защо въобще си играха да го арестуват ,а не го напраиха на полупропусклива субстанция???enigma написа:Бензина пак гони $3 , но ако НХ визираш там си е традиционно по-евтино всичко - 2.50
Относно мародерите, много зависи от района... може да не ги срещнеш цял живот, но може и да ти е всекидневие. Също така
има райони, които трябва да се заобикалят отдалече, но в крайна сметка никъде никой не е застрахован.
Ей тия отчаяните са най-опасни - http://www.youtube.com/watch?v=HQcj3Y4IDoo

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
DanielzZz написа:Тоя джойрайдър ли е ?![]()
Или може би някой заклет фен на Grand Theft Auto,който накрая се опита да издрифти![]()
То хубаво се пробва ама се блъсна.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Явно е забравил чиитовете 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
колкото до историята - направо Bumer 3

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Пич, кефиш ме максимално, в тази криза къде намираш такъв хубав материал, направо не е истина...
Отначало мислех, че избиваш някакви комплекси, но няма как да напишеш такива истории (стига да не ги преписваш), без да си вкусил от най-доброто...
П.С. Дано да имаш повечко, че при тия трусове качеството става все по-лошо...
Отначало мислех, че избиваш някакви комплекси, но няма как да напишеш такива истории (стига да не ги преписваш), без да си вкусил от най-доброто...
Vlados написа:Пич, кефиш ме максимално, в тази криза къде намираш такъв хубав материал, направо не е истина...
Радвам се, че ви харесва...
Аз не пиша, за да "трупам точки" в някакъв интернет форум, просто ми се струваше, че тук има нужда малко от раздвижване (аз повече
пиша в разни чужди форуми като m5board и bimmerfest , където такива истории не са голяма рядкост).
Материал имам доста събран през годините, само да ми остава време да го напиша, ще има още

А ако някой толкова го дразни моята персона може спокойно да си представя, че историите са от лирически герой,
все пак важно е съдържанието, а не кой какъв е... форумът е за да черпим информация и да се забавляваме, а не да се доказваме.
П.П. Темата за оръжията я пуснах в шеговито настроение (макар и наистина да събирам доста железа), провокирано от зачестилите
теми за размахвани пистолети по кръстовищата, реших да синтезирам няколко основни положения... Честно казано доста се забавлявах
от някои реакции

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
enigma написа:.........
Колега , няма спор готина история си написал , увлекателко е написана и е лека за четене . БРАВО

Обаче след разглеждане на галерията ти останах ей така

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
И сега очаквай някой да те пита какво работиш на колко си години и т.н. 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
enigma написа:А къде живея може би не е толкова интересно колкото факта, че прекарвам доста време в Ирак, Афганистан и други такива горещи дестинации (работата ми е свързана с внедряване на информационни технологии за военните)
Той си каза каде работи бе колега , внедрява секретни работи на ФБР-то от Ирак .

vvaskoo написа:enigma написа:.........
Колега , няма спор готина история си написал , увлекателко е написана и е лека за четене . БРАВО![]()
Обаче след разглеждане на галерията ти останах ей така, Би ли пуснал тема със снимки на всичките ти коли и малко повече инфо за тях . И да не кажат хората нещо от типа на , тоя е лапе , тоя лъже и тн . Съветвам те да сложиш нещо Българско на капака на някоя от колите и да снимаш , било то кутия цигари , ник-а ти на профила написан на хартия и тн. И да не ги сложиш на фотошоп-а
Тези от галерията са стари и неактуални(отпреди 4-5г) , иначе снимки доста

А ето тук има малко инфо за камиончето от историята в по-късен етап -
viewtopic.php?f=13&t=99768
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2