Спират ме със скорост от 52км/ч!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: Спират ме с превишена скорост от 52км/ч!!!
аз бих се изнервил доста в такава обстановка (евалата че не си, и си бил печен до края), от друга страна никога нямаше да закаснея за реиса 

bedrock city racing
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Бре бах мааму, четя заглавието "превишена скорост от 52", и си викам пича е карал с 102 км/ч, чай да видим кво са го щавили, пък то къв филм се оказа. браво пич, вярно си само за голямата сцена.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
начи оня подарък дет го мъдрихме, той беше за рожден ден на една мацка... тамън отивах да я прибера от благоевград (това е в другата посока
) и стана таз история viewtopic.php?f=2&t=160841
там положението беше сериозно ужким с мацката... ама се оказа, че и тя е от кюпа с ония мацки дет са месени с развалено брашно... а таз от Плевен тя е друга - с нея дружки само...

там положението беше сериозно ужким с мацката... ама се оказа, че и тя е от кюпа с ония мацки дет са месени с развалено брашно... а таз от Плевен тя е друга - с нея дружки само...
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
xxxx Новачене има също на 40-тина км след Плевен
Викам си този...кога тръгна от Ботевград,
кога стигна, че и подмина Плевен...
горкия много зле нещо с посоките
, каката ще да му е завъртяла главата 
А то кво било...
Викам си този...кога тръгна от Ботевград,

А то кво било...

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ех колега със сълзи със се смял
,-'ТЕАТЪР-СЪЛЗА И СМЯХ" е колега такава история отдоста време не съм чел,браво на че са излезнали човечни и са се смели ли да те пуснат 

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Наистина много забавна историйка.
И най важното много добре разказана,ама и как се ги омагьосал полицайте.
Ех защо аз не мога така да говоря когато ме спрат за проверка,ами все мълча и се признавам за виновен.
И най важното много добре разказана,ама и как се ги омагьосал полицайте.
Ех защо аз не мога така да говоря когато ме спрат за проверка,ами все мълча и се признавам за виновен.

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега сега като четеш написаното от теб няма начин да не се засмиваш
...но тогава ти е било доста напечено
..важното е,че края е с хеппи енд
Много ми хареса случката ти

Много ми хареса случката ти

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Бой, като маааалко по-стар ще си позволя да ти дам 1 акълец. Направи си по някакъв начин някакъв резерв - дебитна карта ли ще е, под дюшека ли ще ги криеш, но трябва да си имаш заделени някъде поне едни 100 лв. за екстремни ситуации като тази. Като пипнеш нещо от тези резерви - възстановяваш! Помага много това.
Поздрави!
Поздрави!
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
kulov написа:Бой, като маааалко по-стар ще си позволя да ти дам 1 акълец. Направи си по някакъв начин някакъв резерв - дебитна карта ли ще е, под дюшека ли ще ги криеш, но трябва да си имаш заделени някъде поне едни 100 лв. за екстремни ситуации като тази. Като пипнеш нещо от тези резерви - възстановяваш! Помага много това.
Поздрави!
аз си пазя по 20лв. и стотинки в пепелника на колата - винаги ще стигнат за още 50км и 2-3 сандвича...
иначе разказвача кърти, както винаги!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- boywalking
- младши ентусиаст
-
Бе това със стотинките в касичката ми е ясно... преди 3 години като взех книжка и наще ми взеха един стар голф 2-ка да се уча на него да карам (виж ти кой скочи от голф 2 на е36
)
и още незнам ни улици ни квартали и с един авер караме една мацка до Хаджи Димитър дет живее и решаваме да се прибереме по някъв измислен пряк маршрут и се забутахме у Орландовци ли, малашевци ли... абе мани загубихме се, то 2 през нощта бензина тогава беше само от спестявания от закуски и знаете колко има у резервоара, голфо почва да се дави да гасне, ние умрели от глад спираме на една малка бензиностанцийка и почваме да бъркаме у джобовете.... ама сещате ли се с пари от закуска за даскало да сипеш бензин и да изведеш момата на кафе и какво ти остава... бъркам у джеба и к'во гледам конци от дънките, люспи от семки и 1 кламер.... е тва е - оцелявай !!!
Та в пепелника има некви дребни ама 80% от монетите са жълти... па пада едно червене на касата да изсипеш 2 шепи на стотинки (евалата на фолксваген, пепелницити ги прават да си е*е ма*ката - събираха по много) сипи са 2лв бензин, 1 пакет бисквити "житен дар" от 50ст. и една малка минерална вода от 60ст.... добре, че беше пепелника, че умирачка яко!
А безнина тогава беше 1.3 ли 1.5 ли да беше... бе повече от 3годинки бяха...
Тамън колкото да спуснеме до центъра и да не умреме от глад...

и още незнам ни улици ни квартали и с един авер караме една мацка до Хаджи Димитър дет живее и решаваме да се прибереме по някъв измислен пряк маршрут и се забутахме у Орландовци ли, малашевци ли... абе мани загубихме се, то 2 през нощта бензина тогава беше само от спестявания от закуски и знаете колко има у резервоара, голфо почва да се дави да гасне, ние умрели от глад спираме на една малка бензиностанцийка и почваме да бъркаме у джобовете.... ама сещате ли се с пари от закуска за даскало да сипеш бензин и да изведеш момата на кафе и какво ти остава... бъркам у джеба и к'во гледам конци от дънките, люспи от семки и 1 кламер.... е тва е - оцелявай !!!
Та в пепелника има некви дребни ама 80% от монетите са жълти... па пада едно червене на касата да изсипеш 2 шепи на стотинки (евалата на фолксваген, пепелницити ги прават да си е*е ма*ката - събираха по много) сипи са 2лв бензин, 1 пакет бисквити "житен дар" от 50ст. и една малка минерална вода от 60ст.... добре, че беше пепелника, че умирачка яко!

Тамън колкото да спуснеме до центъра и да не умреме от глад...
- bmw_power_f
- Потребител
-

- boywalking
- младши ентусиаст
-
bmw_power_f написа::D офф лелее не караше с 52 ами в последствие ти казаха че си карал с 64 а като ни спряха казаха 61
Ма много знаеш ти бе ей... човек ще си помисли, че си била там до мен...
- bmw_power_f
- Потребител
-
ами защотo сега сигурно 6те каже6 4е не сам...
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3