лош ..живот
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: лош ..живот
plradev написа:Забелязал съм че фитнеса провокира много абстрактни теми
Не с лошото, фитнесът не влиае така на всички

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
лошрайдър написа:...

Ма това, за което пишеш е масовката. И масовката поствала в тая тема се кефи на онея писаници, въпреки, че и аз намирам някои от тях за добри... Обаче, повечето поети са взели добре познатия сюжет за платформа и нищо ново и конструктивно не може да се измисли, та какво да се очаква!

Feanor го каза достатъчно ясно

едит : да не забравяме и навлизащите с пълна сила латино сериали, изцяло насочение към любовните неуспехи и драми на дадени персони

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
BMWgiunter написа:Браво колега историята ти е страхотна,който не е разбрал ,първо трябва да отиде на фитнес и след това отново да я прочете

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
M2PR написа:И масовката поствала в тая тема се кефи на онея писаници, въпреки, че и аз намирам някои от тях за добри...
Някои от тях са добри. Ето това, например. Само че то е добро предимно заради начина, по който е написано, красотата му е във формата, не в съдържанието.
Последна промяна Feanor на 29 Окт 2009, 17:44, променена общо 2 пъти
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Feanor написа:M2PR написа:И масовката поствала в тая тема се кефи на онея писаници, въпреки, че и аз намирам някои от тях за добри...
Някои от тях са добри. Ето това, например. Само че то е добро предимно заради начина, по който е написано, красотата му е във формата, не в съдържанието.
Атьо е класика в жанра, и велик основоположник на литературните словоизлияния тук... (пА и може би единствения писал СТОЙНОСТНИ разкази всъщност; и което е по-интересно - всичките са били на база лични преживявания!). Така, че там е друга бира и няма какво да коментираме

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
лошрайдър написа:...
това дето си го написал е ... опит за (равно)сметка за водата под моста. таз.. дето е изтекла.
а изтеклата вода служи да можеш да оцениш какво имаш сега - а не обратното. щото ако ще ползваш изтеклата вода не по предназначение- ще имаш проблеми...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
продължава ..
Едва правилна граматика и малки букви.
водата под моста ще се стича още доста време
Преди време (от историческите извори) да пишеш е било велико. Щото си грамотен и го правиш. Пишеш за
каквото има, щото друг не го е писал. И ставаш поп, проповедник. Проповядваш слово. Говориш за част от
нещата и те правят философ. Фаундваш килия и имаш философска школа. Инвайтваш школници и имаш
последователи на делото. На 25 си и ти допада дъщерята на местния управник с изключителни
перхидролени къдрици и форми по-изваяни от на Венера Милоска. Представяш си горещината на бедрата й и
без да подозираш за възвишеността на духовното ставаш нарицателното Епикур. И после друга философска
доктрина. Хубавото на проповедниците е, че никой не ги задължава да вярват в това, което проповядват.
(лирическо откровение)
идеята беше една и тамън тръгнах да дописвам, ми предложиха на тепсия добър свършек на вечерта.
буквално.
та действието се развива по добре познат път от републиканската инфраструктура, магистрала за тир-ове
и за всеки неделен шофер с фотоапарат в ръка, обичащ пейзажите отвъд мантинелата.. и реката долу.
някъде след разклона за Нови Искър и пътя към Петрохан през Своге. дефиле.
за разлика от повечето други истории тук всяка прилика с действителни лица е напълно неслучайна и
понятна. извиняваме се предварително- аз и всички четириколесни, и маунтин байка ми, които сме имали
честта да се разхождаме из аутобана. извиняваме се на всички почувствали за опасно пърхането на ел.
перката ми във врата им. извиняваме се и за неспазване на отграничението за скорост при движение по
магистрала (130 км/ч) .. само байка не е могъл, но предполагам с достатъчен начален тласък ще успее.
извиняваме се и на всички п*утки с корейски чикии, които нарочно секат пътя и си мислят, че спирайки
рязко ще им се забия на теглича. извинявам се на един черен мерц w124, че возех майка ми и брат ми, та
ме изпревари. извинявам се и на едно 406, което загуби лайсните си докато сам осъзнавах какво кофти
окачване правят франчолята..
Нови Искър. Към края.
Трета, обороти лениво на 2к.. температурният отвес на 90.. "сега ще те притоплим"..
24 по Целзий навън. Сухо.
"Хубавото в Своге е пътят до там" .. 02:47 am ..
сами, четвърта, прозорецът до долу, глътка свеж въздух. "дали можем и по-бързо?"
няма трафик. дали луната свети достатъчно?
карали ли сте без фарове?
а с фарове?
да гледаш размазани сенките, които хвърлят надвисналите клони на бледата осева .. безценно .. "размазани щото е бързо"
ставаш, за да караш. "кой спи през деня?"
сипваш някакви пари. "все пак трябва да си лек"
разбрах, че завоите са обратни като изтървах един за малко.. та поднесе
Празно небе, почти пълнолуние. Раците ги хващат лудите..
Бавен четирицилиндров, 2 литра .. "2 и нещо"..
Нови 205/45/16.. "малко поизядени отстрани"..
"Ниско по корем".. с prodigy
"има и магистрала " .. "тук тирове не минават"..
"не е ли бързо (150) ?! ".. "просто дърветата са високи"
следва:
"за картофи до Гинци".. и как едно tdi ме изпревари докато обядвах
Едва правилна граматика и малки букви.
водата под моста ще се стича още доста време
Преди време (от историческите извори) да пишеш е било велико. Щото си грамотен и го правиш. Пишеш за
каквото има, щото друг не го е писал. И ставаш поп, проповедник. Проповядваш слово. Говориш за част от
нещата и те правят философ. Фаундваш килия и имаш философска школа. Инвайтваш школници и имаш
последователи на делото. На 25 си и ти допада дъщерята на местния управник с изключителни
перхидролени къдрици и форми по-изваяни от на Венера Милоска. Представяш си горещината на бедрата й и
без да подозираш за възвишеността на духовното ставаш нарицателното Епикур. И после друга философска
доктрина. Хубавото на проповедниците е, че никой не ги задължава да вярват в това, което проповядват.
(лирическо откровение)
идеята беше една и тамън тръгнах да дописвам, ми предложиха на тепсия добър свършек на вечерта.
буквално.
та действието се развива по добре познат път от републиканската инфраструктура, магистрала за тир-ове
и за всеки неделен шофер с фотоапарат в ръка, обичащ пейзажите отвъд мантинелата.. и реката долу.
някъде след разклона за Нови Искър и пътя към Петрохан през Своге. дефиле.
за разлика от повечето други истории тук всяка прилика с действителни лица е напълно неслучайна и
понятна. извиняваме се предварително- аз и всички четириколесни, и маунтин байка ми, които сме имали
честта да се разхождаме из аутобана. извиняваме се на всички почувствали за опасно пърхането на ел.
перката ми във врата им. извиняваме се и за неспазване на отграничението за скорост при движение по
магистрала (130 км/ч) .. само байка не е могъл, но предполагам с достатъчен начален тласък ще успее.
извиняваме се и на всички п*утки с корейски чикии, които нарочно секат пътя и си мислят, че спирайки
рязко ще им се забия на теглича. извинявам се на един черен мерц w124, че возех майка ми и брат ми, та
ме изпревари. извинявам се и на едно 406, което загуби лайсните си докато сам осъзнавах какво кофти
окачване правят франчолята..
Нови Искър. Към края.
Трета, обороти лениво на 2к.. температурният отвес на 90.. "сега ще те притоплим"..
24 по Целзий навън. Сухо.
"Хубавото в Своге е пътят до там" .. 02:47 am ..
сами, четвърта, прозорецът до долу, глътка свеж въздух. "дали можем и по-бързо?"
няма трафик. дали луната свети достатъчно?
карали ли сте без фарове?
а с фарове?
да гледаш размазани сенките, които хвърлят надвисналите клони на бледата осева .. безценно .. "размазани щото е бързо"
ставаш, за да караш. "кой спи през деня?"
сипваш някакви пари. "все пак трябва да си лек"
разбрах, че завоите са обратни като изтървах един за малко.. та поднесе
Празно небе, почти пълнолуние. Раците ги хващат лудите..
Бавен четирицилиндров, 2 литра .. "2 и нещо"..
Нови 205/45/16.. "малко поизядени отстрани"..
"Ниско по корем".. с prodigy
"има и магистрала " .. "тук тирове не минават"..
"не е ли бързо (150) ?! ".. "просто дърветата са високи"
следва:
"за картофи до Гинци".. и как едно tdi ме изпревари докато обядвах
what a helluva ride
- Andronoff
- триногата
-
Ако не бях прочел темата, щях да пусна същата между другото..
Точно се зачетох сега в този подфорум и разбрах, че откакто съм го чел за последно много кръв се е проляла, много сърца са разбити и т.н.
Започна се с един стереотип и досега си е същото, никакво развитие, пишете по-положително..
Има добри истории, ама дайте малко по-оптимистично и за Бога, оправете си правописа!
Няма да споменавам имена, за да няма сърдити..
Красивото момиче и черните 36-ци участват в 80% от разказите..
Навсякъде има любов, изневяра, нощно шофиране по дефилетата и от време на време някой умира.
Песимисти
Живота е хубав въпреки всичко, не показвайте само лошите страни
Приемете го като градивна критика
Ето ви от мен една бърза:
Много ме беше яд, че трябваше да съм на работа в събота вечер, това значеше, че ще изпусна мероприятието в Калояново... Обадиха ми се, казаха, че не се налага да ходя на работа, а аз само това и чаках - качих се на колата и заминах. Там се събрах с моята компания - настанихме се в Хисаря, хапнахме, посетихме хисарската дискотека, напихме се, хванахме си такси и му казахме, че незнаем къде сме отседнали, просто да кара.. Стигнахме до някъде и решихме да продължим пеша. Дрифтихме в някаква градинка, аз катастрофирах - ударих едно борче. Никой не помни как сме се прибрали, нито защо някои хора са спали на пода, при положение, че си имаха легла.. Добре, че си правихме снимки, та това ни помогна да сглобим пъзела.. В общи линии - уикендът беше уникален..
Давайте го по-оптимистично, че сте адски черногледи

Точно се зачетох сега в този подфорум и разбрах, че откакто съм го чел за последно много кръв се е проляла, много сърца са разбити и т.н.
Започна се с един стереотип и досега си е същото, никакво развитие, пишете по-положително..
Има добри истории, ама дайте малко по-оптимистично и за Бога, оправете си правописа!
Няма да споменавам имена, за да няма сърдити..
Красивото момиче и черните 36-ци участват в 80% от разказите..
Навсякъде има любов, изневяра, нощно шофиране по дефилетата и от време на време някой умира.
Песимисти

Живота е хубав въпреки всичко, не показвайте само лошите страни

Приемете го като градивна критика

Ето ви от мен една бърза:
Много ме беше яд, че трябваше да съм на работа в събота вечер, това значеше, че ще изпусна мероприятието в Калояново... Обадиха ми се, казаха, че не се налага да ходя на работа, а аз само това и чаках - качих се на колата и заминах. Там се събрах с моята компания - настанихме се в Хисаря, хапнахме, посетихме хисарската дискотека, напихме се, хванахме си такси и му казахме, че незнаем къде сме отседнали, просто да кара.. Стигнахме до някъде и решихме да продължим пеша. Дрифтихме в някаква градинка, аз катастрофирах - ударих едно борче. Никой не помни как сме се прибрали, нито защо някои хора са спали на пода, при положение, че си имаха легла.. Добре, че си правихме снимки, та това ни помогна да сглобим пъзела.. В общи линии - уикендът беше уникален..
Давайте го по-оптимистично, че сте адски черногледи

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Andronoff написа:Ето ви от мен една бърза:
Давайте го по-оптимистично, че сте адски черногледи![]()
Андронов ти си наааай-големия АЛКОХОЛИК в Тракийска област!
Като бутна борчето поне намери ли си катеричка?
Понеже знам какъв въпрос ще последва от твоя страна, веднага ще те улесня с предварителен отговор: "Не, не можеш да се избършеш в котарака!"
Относно темата, твърдо заставам зад мнението на автора.
Този подфорум роди много нови автори, ревностни почитатели на "екзистенциализма".
Нека има малко по- позитивни теми вече..

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Позитивни или не толкова, важното е да казват нещо ново. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2