...............

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: ...............

Мнение от krystal » 24 Окт 2009, 1:12

Spit-Fire написа:..;)

Евала. :yes:

До автора. Не се самосъжалявай, изживей си го, това е още един житейски урок, през който минаваме за да станем по-силни и за да ни отвори очите. И това пак е нещо истинско.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: го полека..

Мнение от D_I_V_A_K_A » 24 Окт 2009, 1:48

Както казват всички "Всеки е минал по този път и няма да има човек който да го заобиколи"

И аз съм бил така,страдал съм,ревал съм какво ли не съм правил наситина боли много боли,но моята грешка беше,че след като се разделихме след 1 година пак се събрахме това беше голяма ГРЕШКА.Никога не опитвайте пак с същия човек защтото няма да е както преди щте има пак болка и ядове повече от преди и щте се мъчите да не правите същтите грешки,но на сила хубос не става. :yes:
I DON'T DRIVE VERY FAST....I JUST FLY TOO LOW!!!
Изображение

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 24 Окт 2009, 12:10

Spit-Fire написа:А да, и най-вече сам прецени дали да се вслушваш в думите на човек, който не знае какво се случва с него в този миг, само знае че дяволски му липсва един човек, който го кара да живее ;)

Евала, голям си! :bowdown: Това изречение може да се каже с пълна сила и за мене! :ok: :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 24 Окт 2009, 15:41

Колега наистина е кофти. И аз съм минал по този път и наистина мога да те разбера. Ще ти кажа самo, че нещата които не могат да ни убият, ни правят само по-силни, както се случи и при мене. Човек, когато губи нещо, не знае какво печели ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 24 Окт 2009, 15:53

paco_sf написа:... Човек, когато губи нещо, не знае какво печели ;)

Мисля, че си прав... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Окт 2009, 20:08

vankata01
Не е страшно, че грешим. Страшното е, че повтаряме грешките си - тва е казал бате оскър уайлд
Докато ти си наградата за нея, тя никога няма да погледне друг. Мен тръгнаха нещо да ме връткат преди време, ама съм си патил от женската психология отблизко - като почнаха да ме търсят няколко кифли наведнъж, мойта се отърси и се сети, че на пазара съм търсена стока и веднага ми вика, аз си искам акциийте обратно - ама нъцки. Просто не трябва да ти пука, трябва да се обичаш много, да пиеш много и да имаш много амбиции и ще си много щаслив :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Окт 2009, 21:19

:shock: Много Големи мнения се написаха в тая тема :bowdown: Евала, особено на Спит-Файър :bowdown: :bowdown:

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 24 Окт 2009, 21:44

Просто не трябва да ти пука, трябва да се обичаш много, да пиеш много и да имаш много амбиции и ще си много щаслив

Е тва е изречението! :lalala: :bowdown:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vankata01 » 25 Окт 2009, 1:16

acer Благодаря ти наистина силни думи... :bowdown: Въбоще благодаря истински на всички, които се изказаха в темата помогнахте ми страшно много винаги, когато имате нужда от нещо аз съм насреща :yes: Пак благодаря ви момчета чувствам се по добре :yes: :ok: :ok: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Окт 2009, 13:29

acer написа:Просто не трябва да ти пука, трябва да се обичаш много, да пиеш много и да имаш много амбиции и ще си много щаслив :)

Или поне така ще си мислиш. Поне за известно време. :)
Това е заобикаляне на проблема, според мен. Бих казал, че човек трябва да се научи да преживява такива моменти, колкото и да са неприятни. За целта трябва да се обича... да се уважава, по-скоро.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Окт 2009, 15:04

Докато четях темата, си мислех, колко хубави неща ще ти напиша за да се почувстваш по-добре, ама като видях какво е написал Spit-Fire и... :shock:
Просто няма смисъл да се мъча, написаното от него е върха, прочети го още няколко пъти! :bowdown:

Накратко от мен - горе главите, и двете! :D
Случват се тези неща, нито си първия, нито последния, много е възможно пак да ти се случи, важното е да продължаваш напред! :yes:
Последна промяна Fear на 28 Окт 2009, 20:38, променена общо 1 път

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 28 Окт 2009, 20:03

vankata01 написа:
Spit-Fire написа:Пич, думите че не си е залслужавала няма да те отешат. Защото съм адски сигурен, че си е заслужавала! За теб! Само ти можеш да знаеш как и защо. Няма да те отеши да изричаш думи които не мислиш по нейн адрес. Повярвай ми има щастие в живота, щастие което не си готов да повярваш дори че го има. Защото нея я няма, а тя беше перфектната в твоите очи, сигурен съм. Самата ти тема във форума го доказва. Но повярвай ми, точно някъде зад ъгъла те чака такова момиче което така ще ти завърти главата че дори няма да се осъзнаеш. Просто заживей с мисълта, че нищо не е вечно. Наслади се на мига, когато го имаш. Не мисли какво ще стане след него. Защото всяка следваща ще е перфектната, повярвай ми! И това ще бъде само и единствено в твоите очи! Всъщност трябва и да е точно така. Чудил ли си се някога какво ни дават жените, как ни допълват? Аз мога да отговоря по мой си начин - ние съществуваме. Просто трябва да се появи ТЯ, за да ни даде една искрица от нея за да започнем да ЖИВЕЕМ. Отвори сърцето си пич, така това което чувстваш в момента ще излезе по-бързо и ще е готово да приеме ново предизвикателство. И ако трябва да си сърдит на някой, сърди се на времето. Именно заради него нещата не са вечни, а не заради нас.

А да, и най-вече сам прецени дали да се вслушваш в думите на човек, който не знае какво се случва с него в този миг, само знае че дяволски му липсва един човек, който го кара да живее ;)

Пич, наистина твоя съвет ме накара да се почуствам по добре...мамка му....ти си способен да дигнеш човек на крака и в най-тежкото му положение... :ok: Четох ти коментара 2-3 пъти и се замислих над него всеки ми казваше зарежи я бе човек тя е ку*ва не си заслужава заради нея, а на мен ми ставаше все по кофти.Е, ти ми помогна много наистина ще те послушам отивам при първа възможност за няква промяна я в мен, я в колата ще се ъпгрейдна няма да мисля за нея и ще чакам "голямата" любов....Въпреки човече, че ми се насълзиха очите докато ти четох коментара наистина пак казвам ме накара да помисля много...Евала..... Трябва да си го набутам в тъпата глава, че няма смисъл да се самосъжалявам няма да я върна ставам само жалък друго нищо не правя... :bowdown: :bowdown:

Когато губиш нещо незнаеш какво и колко много печелиш... В такива моменти ще осъзнаеш какво е да имаш истински приятели до теб. Не е важно дали си загубил една която да си заслужава,а да спечелиш такава за която си струва да направиш всичко... Плачи,реви,блъскай,тръшкай,запиши се на фитнес или каквото и да е,но не си го изкарвай на колата,околните и дори на нея,защото когато ти олекне ще осъзнаеш колко много си збъркал повярвай ми.... Не си мисли да се напиваш до безпаметност,защото на другия ден ще те боли още повече и то не само сърцето... Един мъж е истински тогава,когато е способен да си признае грешките и да си поема последствията и да предприеме промени!!!
Това е част от песента на Don Omar- Angelito
Ironico el momento
En que el amor, se convierte en muerte
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro

Превода е:
Ироничен е момента в който любовта се превръща в смърт,
живей минута за минута и ще намериш във всичко и всеки причината за да се движиш в правилната посока!Гарантирам ти...

Има някаде из вбокс превод на песента ама не ми се търси
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 28 Окт 2009, 21:30

Feanor написа:
acer написа:Просто не трябва да ти пука, трябва да се обичаш много, да пиеш много и да имаш много амбиции и ще си много щаслив :)

Или поне така ще си мислиш. Поне за известно време. :)
Това е заобикаляне на проблема, според мен. Бих казал, че човек трябва да се научи да преживява такива моменти, колкото и да са неприятни. За целта трябва да се обича... да се уважава, по-скоро.

Само не можах да разбера,частта с пиенето,защо трябва се напиеш за да ти е добре ?
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 29 Окт 2009, 9:49

Когато един мъж е обичал една жена, той е готов да стори всичко за нея. Освен да я обикне отново!
А за времето,да то наистина лекува рано или късно.Настъпва нов етап от живота с нови приятни мигове,които те карат да преосмислиш нещата,и тогава си даваш сметка колко жалък си бил в моментите си на самосъжаление и до къде си могъл да стигнеш!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vankata01 » 29 Окт 2009, 22:31

Face написа:Когато един мъж е обичал една жена, той е готов да стори всичко за нея. Освен да я обикне отново!

Е, тва е много правилно колега... :clap: Наистина бях готов да сторя всичко наистина ВСИЧКО за нея каквото ми каже и още като я видя краката ми изтръпват, но има нещо, което сякаш ме спира стискам юмруци и не е точно омраза има едно чувство, което те подтиска и вече си безразличен към нея не мога да го опиша..Наистина пичове прави сте за много неща тая тема направо трябва да стане важна :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :lol: Много велики неща се изписаха в нея винаги, когато се скапвам ще си я гледам благодарение на вас.... и пак на вас се чувствам по добре...поне малко... но с времето ще се оправя макар и късно да е..... :dunno: :banghead: :driving: :driving: :ok: :ok:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории