Страхотна... селяния
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Re: Страхотна... селяния
Трябва да си гледаме пътя и да не им се впечатляваме на такива картофи.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
SwappeR написа: .... Свинемобила...
Паднах от смях с това определение

Иначе подобни случки за съжаление са ежедневие в цяла България

F**k them all!
Пълно е с такива хора, колега. Действителността ни е такава. Намираме се на Балканския полуостров все пак. Всеки знае себе си, но аз лично избягвам да се забърквам в ситуации. Когато се случи нещо такова, обикновено вдигам дясната ръка (един вид като за "здрасти") и си придавам сериозно изражение. Е аз донякъде имам късмет да имам мутрагенска физиономия и телосложение.
И аз имах подобен случай преди 2 години. С едно служебно Вито пътувам към Слънчев бряг. Бързам. Задачи, зорове... Някъде след Стара (или Нова) Загора 2ма опелджии решиха, че им е под достойнството някакъв си бус да ги изпреварва. И се започна някаква уродлива игра. Изпревариха ме, но не се изтеглят напред, а карат бавно. Аз пак ги изпреварвам, и така 15-20 км. Накрая може би рещиха, че трябва да слизаме да се маризим и при поредното изпреварване ми набиха спирачки пред мен и пуснаха аварийни. Спирам аз зад тях, но може би с 1 бърз поглед в огледалото за задно виждане взеха правилното решение, че ще ги набеля и двамата и докато спрат пак се изстреляха. Аз пак след тях, но тоя път не съм ги изпреварвал. Само ги следвах на много близка дистанция, без да им премигвам, без нищо. Карам си само. След 1-2 км свиха към Ямбол и се приключи.
Абе тва са простотии. По принцип ако може да се избегнат ситуациите, избягвайте ги. Излишни главоболия на никого не са нужни. Дори и опелджиите (без да имам нищо напреки тях) са прави за себе си. Не се и опитвам да ги разбирам, да се спасяват на някъде с куците си проблеми, само да не ме занимават с тях.
И аз имах подобен случай преди 2 години. С едно служебно Вито пътувам към Слънчев бряг. Бързам. Задачи, зорове... Някъде след Стара (или Нова) Загора 2ма опелджии решиха, че им е под достойнството някакъв си бус да ги изпреварва. И се започна някаква уродлива игра. Изпревариха ме, но не се изтеглят напред, а карат бавно. Аз пак ги изпреварвам, и така 15-20 км. Накрая може би рещиха, че трябва да слизаме да се маризим и при поредното изпреварване ми набиха спирачки пред мен и пуснаха аварийни. Спирам аз зад тях, но може би с 1 бърз поглед в огледалото за задно виждане взеха правилното решение, че ще ги набеля и двамата и докато спрат пак се изстреляха. Аз пак след тях, но тоя път не съм ги изпреварвал. Само ги следвах на много близка дистанция, без да им премигвам, без нищо. Карам си само. След 1-2 км свиха към Ямбол и се приключи.
Абе тва са простотии. По принцип ако може да се избегнат ситуациите, избягвайте ги. Излишни главоболия на никого не са нужни. Дори и опелджиите (без да имам нищо напреки тях) са прави за себе си. Не се и опитвам да ги разбирам, да се спасяват на някъде с куците си проблеми, само да не ме занимават с тях.
Тези наглеци по пътищата са все повече и повече.....и обикновено нямат скрупули, нито от това, че срещат жена зад волана, нито се съобразяват с обстановката. Като казвам жена зад волана, нямам предвид, че движението трябва да спре, или да й се даде път, но елементарни обноски просто липсват...прозират различни комплекси, различно ниво на култура и мн. др. фактори, които страшно много ми се набиват на очи.
От поста на колегата разбирам, че е освен възпитано, и съобразително момче...браво!! Подминавай ги, колега тия хорица.....Аз лично винаги предпочитам да се направя на "по-смотаната", да минава и заминава, боята ми струва повече от това да докажа на един или група "мъже", че съм по-голям мъж от тях .
Повече пренебрежение за такива => повече добро настроение за нас самите
От поста на колегата разбирам, че е освен възпитано, и съобразително момче...браво!! Подминавай ги, колега тия хорица.....Аз лично винаги предпочитам да се направя на "по-смотаната", да минава и заминава, боята ми струва повече от това да докажа на един или група "мъже", че съм по-голям мъж от тях .
Повече пренебрежение за такива => повече добро настроение за нас самите

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз наскоро попаднах на един такъв с Порше карера кабрио с пазарджишки номер, дето беше господаря на София и прие много лично, че му свирнах леко с клаксона, че кръстовището не е негово. Симпатичен, модерно облечен мъж на коята възраст някъде, на който симпатизирах минути преди това за добрия вкус към колите най-малко. Спря и почна да псува като като самозабравил се тираджия на турската граница. Подканих го да слезе да си изпълни заканите и тъкмо обмислях с десния крак или десния калник да му вляза през шибаното кабрио (беше ми спрял много удобно и за двете), и жена ми каза "не си струва". И осъзнах, че наистина не си струваше. Оставих го да се напсува на мьеко, махнах му пренебрежително и го оставих да си бърше пяната дето му капеше от устата на бежовата кожа. Отстрани сигурно не изглежда много мъжка постъпка, но в крайна сметка, като се успокои човек и разбира, че е правилна. Така че, приятел, простака наистина не заслужава нищо повече от мълчание, освен в изключително редки случаи...
Never mistake motion for action...
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Е за тва си трябва огнестрелно оръжие... Не е ясно утре дали чичките няма да решат да те засекат и да извадят некви дървета и железа...

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
И според мен всеки човек трябва да има подобно средство за самозащита.
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Тиху с тия пищови, че като знам как си изпускаме нервите на моменти и ще има повече
по кръстовищата отколкото претрепани в катастрофи по пътищата.
Ама като се замисля, то простотиите ги правят едни и същи. Заслужава ли си обаче да ги лежим?
гледката на запенен тузар с пяна на устата в поршара със сигурност си заслужава, задължително трябват снимки:).

Ама като се замисля, то простотиите ги правят едни и същи. Заслужава ли си обаче да ги лежим?

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Пълни селяни-за това на Р8-те си слагат емблеми на БМВ

- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Не бих си взел огнестрелно оръжие /не че понякога не ми се иска/ заради такива отрепки, които ще ги забравя след 2 минути, а иначе трябва да ги лежа сума време. Нелогично ми се струва. Иначе и аз съм ужасно раздразнен и бесен спрямо такива боклуци.
- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
действията на колегата Леон са най-добрия вариант. Но не винаги жената е в колата.. да ни действа успокояващо
засъжаление..

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2