Приятно пътуване с колега - София - Слънчев бряг - Е36 и Е46

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Авг 2009, 16:24

Feanor написа:Ферди, ти пак ли си с БМВ в крайна сметка? Помня колко се оплакваше като продаваше старото, ама не съм видял да си се похвалила за ново. :)

Дааа ти знаеш моята лична драма по раздялата със старото. :mhihi:

Така и не успях да си харесам друга кола и накрая пак опрях до БМВ, сега е е36-ца, но на сърцето още си ми е старата.

Ще се похваля с една фотосесия с новото, само да взема да го снимам. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 20 Авг 2009, 17:28

ferdy написа:Така и не успях да си харесам друга кола и накрая пак опрях до БМВ, сега е е36-ца, но на сърцето още си ми е старата.

Хехе... не знаеш ли какво са казали хората - once a BMW, always a BMW. ;)
Хайде честита придобивка и чакаме фотосесията. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 26 Авг 2009, 13:52

Аз също имах странна среща на морето, пристигам аз на Несебър преди 2 седмици на почивка за седмица, взимам апт. в семеен хотел и паркирам е36-цата в двора, на следващия ден една е46-ца купе от Благоевград мн арна се изтупа и паркира до мен, на следващия ден паркира до нас забележете - е36 като моето, но седан със СЪЩИЯ РЕГ НОМЕР обаче Х регистрация! и аз ей така :shock: (с човека си говорехме че и да се търсим няма да се намерим, но ето на.. съдба) тааа се сабрахме 3 баварки , две от който със еднакви рег. номера :mhihi: , това по повод КОЛКО Е МАЛЪК СВЕТА (България) и колко голямо семейство сме :mhihi: ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 26 Авг 2009, 14:36

Аз имах същото преживяване като колегата който е пуснал темата... тръгнах за морето... на 14-ти август... и реших да карам бавно, леко, спокойно, хем гориво да пестим, хем проблеми да няма... Та карах от софия до Пловдив с толко 120-130... скучно ама кво да се прави... по едно време едно ауди а3 и едно сиво купе е36 като мойто почти ме минаха... караха с около 150-160.... настигнах ги веднага и се залепих зад купето.... силно се надявах да е някой от форума :) по едно време стигнахме летището и там ограничението е 80... незнам защо ускорихме на 180-190.... ама си карам кво да правя .. да не изпусна колоната... след това а3-ката се отказа и мина в дясно ние с колега продължихме... 190-200... по едно време си мисля айде бе бате дай още тука може... ама той не даде и го минах ... 210-220... той започна да се отдалечава.. а така тръпка няма.. та намалих и го изчаках ... след това свърши магистралата и се кротнах... той изчезна някъде :) Та това беше .... голем кеф като видя е36 ... особено пък да е със същия олигофрен шофер и да настъпваме :)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 26 Авг 2009, 14:39

Шофьор на година и половина и кара с 220. Баси и кошмара е вече...

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 26 Авг 2009, 14:42

ferdy написа:Шофьор на година и половина и кара с 220. Баси и кошмара е вече...

ти като караш с 220 по бърза реакция ли ще имаш :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 26 Авг 2009, 14:45

Не сме си ги мерили, за да знам. Но със сигурност ще предвидя евентуална опасност по-бързо на база опита.

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Авг 2009, 14:59

Ако и като нещо се обърка с 200, нали знаеш какво ще се случи с теб, спътниците ти и евентуално още някой участник в движението?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Garribaldi » 26 Авг 2009, 16:24

ferdy написа:Не сме си ги мерили, за да знам. Но със сигурност ще предвидя евентуална опасност по-бързо на база опита.

Няма да си по бърза повярвай ми ;) А стажа го остави на страна, минал съм повече километри на страни с вратите от колкото ти като цяло ;) :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Garribaldi » 26 Авг 2009, 16:25

Хаос написа:Ако и като нещо се обърка с 200, нали знаеш какво ще се случи с теб, спътниците ти и евентуално още някой участник в движението?

Какво има да се обърква бе колега... ако не съм сигурен в колата си и в мен ... дали ще тръгна да карам така ????? От тук на там каквото ти е писано ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от badmojo » 26 Авг 2009, 17:30

Незнам дали опита и стажа имат значение, но над 120-140 какъвто и шофьор да си си АУТ. Пукне се гума, притича куче, изкочи някоя крава, нацелиш по-голяма дупка (или релса-фуга на някой мост)..... заминал си.
Единственно може да се спасиш с някави реакции, ако някой те засече (стига да не прави обратен завой и да го нацелиш) и успееш да овладееш колата, ама пак е малшанс.

Виж има голямо значение колата - колко е стабилна, ширина гуми, тракшън, абс, електроники и т.н., ама ние с тези коли на по над 10 години..... просто нямаме шанс при такива скорости, да адреналин е, готино е, но е неразумно :)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Garribaldi » 26 Авг 2009, 18:49

АБС си бачка, всички електроники си бачкат, АСЦ си бачка .. гумите ми са 235/40/17.... а окачването ми е регулираемо и е до земята....

Къде на магистралата крава или дупка яма... колеги знам че е глупаво не съм написал че е умно това каране... беше готино и го написах в тема страхотни истории щото е подобно на изживяването на колегата ... не за да спорим за реакции ... а просто да продължим темата и всеки да разкаже къде, как видял колега или БМВ :)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 26 Авг 2009, 19:12

Да бе, то и аз като направих една година стаж и си мислех, че съм безсмъртна и още си се чудя как може да съм била толкова глупава. И ти ще се чудиш някой ден.

И не говори за километри, без да имаш и най-малка информация за човека отсреща. Дори и само от това виждам, че глупостта не те е подминала. Със здраве.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Авг 2009, 19:15

Feanor написа:Хехе... не знаеш ли какво са казали хората - once a BMW, always a BMW. ;)

недей, че като ти омръзне бмв после кви каши стават не е истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 26 Авг 2009, 19:15

Garribaldi написа:
ferdy написа:Не сме си ги мерили, за да знам. Но със сигурност ще предвидя евентуална опасност по-бързо на база опита.

Няма да си по бърза повярвай ми ;) А стажа го остави на страна, минал съм повече километри на страни с вратите от колкото ти като цяло ;) :mhihi:

еваларка :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории