Най-добрите приятели, автомобилите и парите
Модератори: mitaka7, Общи модератори
.
"Пътуването ни мина без проблем, поизморихме се в Румъния, но не им се сърдя, все пак са мангали Laugh "->това ми хареса
А по темата-> както са казали хората "При такива приятели врагове ти не требват*"
А по темата-> както са казали хората "При такива приятели врагове ти не требват*"
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Споко vicho. Нито си първият, нито ще си последният. Всеки го изпитва тва чувство - кой за пари, кой за пу*ки(като мене), кой за нещо друго. Аз от такива пишман приятели 3 компании съм сменил за по-малко от 5 години. Не съм умрял и ти няма да умреш. Дето ти казаха някои колеги няаа са пуашиш копеуе. Лягай, ставай и се радвай, че ти се е разминало с 2000. Верно не са малко пари, ама както и ти си казал, ми ако бяха 20000 ко прайм. Е*и му мамата на твоя екс-френд. Такива като него рано или късно си намират майстора. Дет има един лаф оня горе бави, но не забравя. Ти нали си жив и здрав - тва е важното мен ако питаш. Щото има и хора дет са пострадали (във физическия смисъл на думата) доста зле от такива пишман приятели.

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
тоя
тоя лайнар и алфата са си паснали точно, нека само к**ва номера да му играе... 

- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Очаквай неочакваното!Колега, лошо .. ама когато става дума за пари.. така е .. алчността си е алчност.Няма приятели, няма роднини... всеки гледа да се спаси както може, аз също съм патила и знам за какво става дума.. но наистина няма смисъл преглъщаш и просто занапред внимаваш, а доверието... някъде в задния джоб
та ако ще и от деца да сте заедно 

Аре нема нужда...
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Това е много гадно прятел да те пре*бе. Пре*бавали са ме и мен по подобен начин но за по малко пари и мога само да кажа че в днешно време истински приятели трудно се намират 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: тоя
Любо Мегов написа:тоя лайнар и алфата са си паснали точно, нека само к**ва номера да му играе...
ох колко си прав Любо,

подочух от общи познати, че алфата му е стъпила от 5 (всъщност 3 за него) на 10 000лв.

интересно обаче от къде е имал 5к допълнително за ремонти на алфата, а нямаше да извади някой лев да ми върне... тогава разбрах, че пари няма да видя...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
Vikito_24 написа:Очаквай неочакваното!Колега, лошо .. ама когато става дума за пари.. така е .. алчността си е алчност.Няма приятели, няма роднини... всеки гледа да се спаси както може
дамм... много вярно.
нищо не трябва да те събаря.
след като собствената ми сестра ме изврътка очи в очи да влезна с 10к заради алчния и задник, в последната година, в която с жена ми правиме (поредното) инвитро, а баща ми й даваше акъл по телефона как точно да ми прати съдия изпълнител, ако не платя-вече нищо не може да ми направи впечатление...

- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
Нема да се плашиш копеле
Кола,пари,жена на заем на приятел не се дават хаха
а й какво са 2000лв за такъв независим бизнесмен като тебе

Кола,пари,жена на заем на приятел не се дават хаха
а й какво са 2000лв за такъв независим бизнесмен като тебе

Re: тоя
vicho написа:Любо Мегов написа:тоя лайнар и алфата са си паснали точно, нека само к**ва номера да му играе...
ох колко си прав Любо,![]()
подочух от общи познати, че алфата му е стъпила от 5 (всъщност 3 за него) на 10 000лв.свещи, дебитомери, гърнета, окачвания и т.н.
интересно обаче от къде е имал 5к допълнително за ремонти на алфата, а нямаше да извади някой лев да ми върне... тогава разбрах, че пари няма да видя...
Tака е с тези коли, като не знаеш какво да гледаш, когато купуваш.

Т.е., вкарал си е автогол твоят "приятел".
Иначе, освен да теглиш една сочна и да забравиш, май няма какво друго да направиш. И следващият път, внимвай.

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:обикновенно бизнеса между приятели свършва така.
И аз така казах

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
За жалост няма вече приятели, всеки гледа да е "у кярията"! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
ако искаш да се скараш с приятел му дай пари на заем
а иначе в твоя случай 2000лв. са си пари и спокойно можеш да му бутнеш муцката

а иначе в твоя случай 2000лв. са си пари и спокойно можеш да му бутнеш муцката

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Обичам ку*вите но не обичам ку*венските номера 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
и да се ядосваш и да не се ядосваш ще ти остане поука за напред да си избираш приятелите ... и аз изгорях с пари от наи добрия ми приятел 740 лева ама и да охкам и да ваикам парите няма да ми се върнат ... и вече си имам едно на ум и нямам доверие на хората ... толкова са се узлобили че секи за пари мисли и как да преебе другия