Най-добрите приятели, автомобилите и парите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от S-M » 06 Авг 2009, 14:09

"Пътуването ни мина без проблем, поизморихме се в Румъния, но не им се сърдя, все пак са мангали Laugh "->това ми хареса
А по темата-> както са казали хората "При такива приятели врагове ти не требват*"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 06 Авг 2009, 18:51

Споко vicho. Нито си първият, нито ще си последният. Всеки го изпитва тва чувство - кой за пари, кой за пу*ки(като мене), кой за нещо друго. Аз от такива пишман приятели 3 компании съм сменил за по-малко от 5 години. Не съм умрял и ти няма да умреш. Дето ти казаха някои колеги няаа са пуашиш копеуе. Лягай, ставай и се радвай, че ти се е разминало с 2000. Верно не са малко пари, ама както и ти си казал, ми ако бяха 20000 ко прайм. Е*и му мамата на твоя екс-френд. Такива като него рано или късно си намират майстора. Дет има един лаф оня горе бави, но не забравя. Ти нали си жив и здрав - тва е важното мен ако питаш. Щото има и хора дет са пострадали (във физическия смисъл на думата) доста зле от такива пишман приятели.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

тоя

Мнение от Любо Мегов » 06 Авг 2009, 22:36

тоя лайнар и алфата са си паснали точно, нека само к**ва номера да му играе... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 06 Авг 2009, 23:31

Очаквай неочакваното!Колега, лошо .. ама когато става дума за пари.. така е .. алчността си е алчност.Няма приятели, няма роднини... всеки гледа да се спаси както може, аз също съм патила и знам за какво става дума.. но наистина няма смисъл преглъщаш и просто занапред внимаваш, а доверието... някъде в задния джоб :winky: та ако ще и от деца да сте заедно ;)
Аре нема нужда...

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 06 Авг 2009, 23:44

Това е много гадно прятел да те пре*бе. Пре*бавали са ме и мен по подобен начин но за по малко пари и мога само да кажа че в днешно време истински приятели трудно се намират :confused:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vankata01 » 06 Авг 2009, 23:59

Приятелите са приятели ама хляба за пари. Мой приятел, който мисля за ПРИЯТЕЛ направо като брат знам, даже съм сигурен, че ще ме прецака в реалния живот и просто вече нямам вяра на никой "приятел".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: тоя

Мнение от vicho » 07 Авг 2009, 0:15

Любо Мегов написа:тоя лайнар и алфата са си паснали точно, нека само к**ва номера да му играе... :mhihi:

ох колко си прав Любо, ;)

подочух от общи познати, че алфата му е стъпила от 5 (всъщност 3 за него) на 10 000лв. :shock: свещи, дебитомери, гърнета, окачвания и т.н.
интересно обаче от къде е имал 5к допълнително за ремонти на алфата, а нямаше да извади някой лев да ми върне... тогава разбрах, че пари няма да видя... :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 07 Авг 2009, 8:45

Vikito_24 написа:Очаквай неочакваното!Колега, лошо .. ама когато става дума за пари.. така е .. алчността си е алчност.Няма приятели, няма роднини... всеки гледа да се спаси както може ;)

дамм... много вярно.
нищо не трябва да те събаря.
след като собствената ми сестра ме изврътка очи в очи да влезна с 10к заради алчния и задник, в последната година, в която с жена ми правиме (поредното) инвитро, а баща ми й даваше акъл по телефона как точно да ми прати съдия изпълнител, ако не платя-вече нищо не може да ми направи впечатление...
:evil:

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 07 Авг 2009, 9:07

Нема да се плашиш копеле :D
Кола,пари,жена на заем на приятел не се дават хаха
а й какво са 2000лв за такъв независим бизнесмен като тебе :mhihi:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: тоя

Мнение от Fear » 07 Авг 2009, 10:14

vicho написа:
Любо Мегов написа:тоя лайнар и алфата са си паснали точно, нека само к**ва номера да му играе... :mhihi:

ох колко си прав Любо, ;)

подочух от общи познати, че алфата му е стъпила от 5 (всъщност 3 за него) на 10 000лв. :shock: свещи, дебитомери, гърнета, окачвания и т.н.
интересно обаче от къде е имал 5к допълнително за ремонти на алфата, а нямаше да извади някой лев да ми върне... тогава разбрах, че пари няма да видя... :idea:

Tака е с тези коли, като не знаеш какво да гледаш, когато купуваш. :twisted:
Т.е., вкарал си е автогол твоят "приятел".

Иначе, освен да теглиш една сочна и да забравиш, май няма какво друго да направиш. И следващият път, внимвай. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 08 Авг 2009, 19:58

Evelin Cotsev написа:обикновенно бизнеса между приятели свършва така.

И аз така казах :winky:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 09 Авг 2009, 10:43

За жалост няма вече приятели, всеки гледа да е "у кярията"! :twisted:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 10 Авг 2009, 22:47

ако искаш да се скараш с приятел му дай пари на заем :)
а иначе в твоя случай 2000лв. са си пари и спокойно можеш да му бутнеш муцката :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 11 Авг 2009, 1:06

Обичам ку*вите но не обичам ку*венските номера ;)
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 11 Авг 2009, 2:47

и да се ядосваш и да не се ядосваш ще ти остане поука за напред да си избираш приятелите ... и аз изгорях с пари от наи добрия ми приятел 740 лева ама и да охкам и да ваикам парите няма да ми се върнат ... и вече си имам едно на ум и нямам доверие на хората ... толкова са се узлобили че секи за пари мисли и как да преебе другия :| :| :|

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории