Нищо вече няма значение....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Мерси колега за добрите думи!Наистина бях сигурен, че това е момичето и тя е чаканата от мен,както се пееше в една песен: " Кой се е влюбил и от радост пие, инстинктът ми не лъже тя е само за тебе..." но уви не е така...
кво съм седнал да ви пиша глупости сигурно си имате по големи проблеми от мене ше ида да покарам малко на сдухваща музика.
П.С Хора имате най- добрия клуб в ЦЯЛА България.Сериозно ви казвам имал съм много коли и съм членувал в мн форуми ама вие сте НАЙ-големите пичове от всички клубове!!!

П.С Хора имате най- добрия клуб в ЦЯЛА България.Сериозно ви казвам имал съм много коли и съм членувал в мн форуми ама вие сте НАЙ-големите пичове от всички клубове!!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Идеята е хубава,но просто трябва малко повече да внимаваш как прехвърляш моментите един след друг.От вечерта когато си е легнал до момента на ставането можеш да създадеш някаква връзка.Написал си го все едно си бързал да не те изгонят от комп-а.Имаш данни,но просто трябва да внимаваш и ще се получи 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Anny_Drift
- Потребител
-
- Кара: На изпереня
браво имаш талант много ми хареса продалжавай да пишеш отдавати се

Магията продължава само докато гори желанието!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2