опит за удавяне на комбинация Е61...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе ,филе кое му е кекавото!? и тебе да те удават у леген за половин час и ти ше сдадеш ! колата не е виновна. ядът си дойде от мене и са ше си платя за акъла или за късмета по-точно ,щото тубите бяха вързани с ластици в четрите края на багажника и укрепени ,както се изисква. как се е катурнала едната и защо капачката и е паднала засега нямам обяснение.
вчера пробвах от друга е60ка комповете и стана тоя за ПДЦ-то ,но другия не става-порсто беше лимузина и няма задна врата и задна чистачка ,за да ги командва ,така че сигурно ше поръчам и трите с трите релета за смяна и тва е!
ко ад ес праи-псувах на сички езици ,дето знам и дето не знам....
вчера пробвах от друга е60ка комповете и стана тоя за ПДЦ-то ,но другия не става-порсто беше лимузина и няма задна врата и задна чистачка ,за да ги командва ,така че сигурно ше поръчам и трите с трите релета за смяна и тва е!
ко ад ес праи-псувах на сички езици ,дето знам и дето не знам....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Иво , сега ми остана време за нет и веднага зачетох темата ти
Много неприятна случка
Аз съм сигурен ,че без нови части няма да се мине ,дето викаш то се е климбучкало отзад толкова време а колата е работела ,просто няма да стане по друг начин май
Лоша ситуация защото 1300 лв са си 1300 лв ,но ще излезеш от ситуацията ,какво да се прави ,ще ми е интересно ако на брат ми тези дни му остане време да прочете темата ,най-вероятно ще каже да я закараш колата на Гара Искър докато правят Е30-ските и нещо да я побългарят
Георги Пенчев

Много неприятна случка

Лоша ситуация защото 1300 лв са си 1300 лв ,но ще излезеш от ситуацията ,какво да се прави ,ще ми е интересно ако на брат ми тези дни му остане време да прочете темата ,най-вероятно ще каже да я закараш колата на Гара Искър докато правят Е30-ските и нещо да я побългарят

Георги Пенчев
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
е споко една бутилка няма даже да успее да проникне до акумолатора/електрониката пък и съм сигурен,че на е34 отзад нещата и под вода ще работят( поне ден-два )grnka написа:какво да е направил..дал 1300 лв оправил е колата и това е...не дай си боже да имаш деца малки (нали затова попринцип са комбитата) и да вземе да повърне или хвърли някоя бутилка вода на задната седалка...по спомени от Е34 там долу бяха компа и акумулатора
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
на 34 и 2 бутилки да изсипеш на задната седалка на комбито пак няма да се намокри нищо
иначе и там комфорт модула страда от влага...

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Иво и аз наливам на банята, но бутилките винаги между предните и задните седалки, хем са под око, хем не могат да направят големи поражения. Белята е станала вече, де, надявам се да си я оправил, че сега видях темата. По принцип каквото може се подсушава на ръка, пуска се церезит стоп влага и каквото не тръгне се сменя, еба си и минералната вода...
Never mistake motion for action...
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Ебати водата...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Абе колеги, това не мога да го разбера...
За второ БМВ ли пестите като ходите от някъде да си наливате вода?!
Договорил съм се с една фирмичка и ми донася големите туби каквато вода искам...
Нито мъкна нещо, нито се налага да суша колата...
Иначе си е кофти случка като си вкараш автогол - няма на кого да се сърдиш...
Договорил съм се с една фирмичка и ми донася големите туби каквато вода искам...
slowtraveler написа:Абе колеги, това не мога да го разбера...
Просто си е още едно извинение пред жената да ходиш да покараш зверчето си

Особено ако до водата се стига по стръмен път с много завои...
enigma написа:slowtraveler написа:Абе колеги, това не мога да го разбера...
Просто си е още едно извинение пред жената да ходиш да покараш зверчето си![]()
нз ама до наща вода в сф пътя е повече от отврат

завойче дет е по благоприятно за това ,ма и на него са залипсвали
едно две павета
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
enigma написа:.....
Просто си е още едно извинение пред жената да ходиш да покараш зверчето си![]()
ОООпс - извинявам се...
Този вариант не го помислих (сигурно, защото жената е по-либерална)

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
че е повод да се изведе убавицата на разсодка-така е!
тубите ги връзвам с едни яки ластици винаги отзад за куките и не знам просто как се е обърнала едната!
а ,че нема електроника да работи под вода е факт! дъното за резервната гума ,дето седят комповете си беше пълно до горе!
всичко работи вече с изключение на задната чистачка и софт-клоуза на задната врата! смених на феста и последните две релета и не тръгна му се не види!! май ще треа програмирена пак да се минава!
иначе пдц-то и ниво-регулатора работят още от преди 15дни след смяна на комповете! имаше и водичка при акумулатора ,ма я подсуших-там вреди няма нанесени...!
надявам се след намеса с комп да се оправи и задната врата и чистачката и да забравя подводничарските си подвизи, че на пътя за паничище щех да си загубя ауто-билда пред задната врата през процепа и много дрънка на дупките...!!!
тубите ги връзвам с едни яки ластици винаги отзад за куките и не знам просто как се е обърнала едната!
а ,че нема електроника да работи под вода е факт! дъното за резервната гума ,дето седят комповете си беше пълно до горе!
всичко работи вече с изключение на задната чистачка и софт-клоуза на задната врата! смених на феста и последните две релета и не тръгна му се не види!! май ще треа програмирена пак да се минава!
иначе пдц-то и ниво-регулатора работят още от преди 15дни след смяна на комповете! имаше и водичка при акумулатора ,ма я подсуших-там вреди няма нанесени...!
надявам се след намеса с комп да се оправи и задната врата и чистачката и да забравя подводничарските си подвизи, че на пътя за паничище щех да си загубя ауто-билда пред задната врата през процепа и много дрънка на дупките...!!!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
SKISA написа:имаше и водичка при акумулатора ,ма я подсуших-там вреди няма нанесени...!
Подсуши пак,да не тръгне ръждица ....

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3