кофти случка с БМВ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 01 Авг 2009, 22:01

Така си е мамка му... ма поне сме с бързи коли, че веднъж не бях с бмв-то, ами с на майка ми малолитражката и като се спречкахме с едни играчи, мамка му спирам и другата кола пред мене... като видях как се отварят синхронно 4 врати и като съзрях на дау джонсън братовчеда да слиза от едната страна, на майка ми колата никога не е вървяла така, даже в завода не са знаели за какво става въпрос... набрах на мей-дей от квартала бригадата и гонидбата се обърна, почнахме ние да ги налазваме, даже се опитахме и да им направим капан на бусманци на разклона, ам ония явно и тяхната кола доста се е развървяла и не ги видяхме никога повече...

И ква тъпотия, направо ме е срам от себе си, а това стана заради някаква си засечка на един сефтофар... и до какви простотий стигаме, от къде на къде, не знам, пуста гордост ли, комплекс ли, не знам, направо смешна история
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 02 Авг 2009, 8:46

колега тая история ми прилича малко на Срещата с Мелба :mhihi: но сиг е било забавно.. добрече не е имало каскади и жулещи се тавани в асвалта.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 04 Авг 2009, 17:43

Не мога да разбера като кара някой М5 да не говорим за Е36 .... къв е ??? Може да е най големата мишка на света само дето знае акво да кара :D
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Niki19 » 10 Авг 2009, 10:53

Абе келеши всякакви - въпросът е, че заради този трафик всички сме изнервени до Н-та степен и затова в момента ситуация почваме да нервничим и да псуваме... и все пак не е приятно като си се засилил и примерно 2 бакшиша карат в дясна и лява лента с 40 и се състезават кой ще спре първи или когато от 2 ленти кара по средата и не можеш да го задминеш... тъй-че ситуациите са много относителни

Аватар

Мнение от Хаос » 17 Авг 2009, 21:35

Аз пък си карах на баба ми поло-то от 80-та година някъде, на кръговото до окръжна в Бургас една чернокоса кавалджийка с винено-кафява AMG S класа ме засече най-брутално - от вътрешна лента засече 2 други ленти за да излезе от кръговото с мръсна газ.

: (
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 17 Авг 2009, 21:56

Хаос написа:Аз пък си карах на баба ми поло-то от 80-та година някъде, на кръговото до окръжна в Бургас една чернокоса кавалджийка с винено-кафява AMG S класа ме засече най-брутално - от вътрешна лента засече 2 други ленти за да излезе от кръговото с мръсна газ.

: (

Еми брат... тетова ее... след тва засичане я стигаш и и показваш всички възможни функций на средния пръст..
мене вчера един галош ме засече най нагло и му ги показах функцийте след което последва слизане от колата и не го видях кога подпали тъпия си форд...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м52б2...

Re: кофти случка с БМВ

Мнение от thelux » 06 Сеп 2009, 23:29

biem_w написа:... та мисълта ми е непоценявайте хората с другите коли...
:yes: :yes: :yes: :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от biem_w » 06 Сеп 2009, 23:37

темата замряяяяя дайте някоя случка да се поучудиме от селянчетата който са се качили на БМВ.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 07 Сеп 2009, 23:05

Въпреки всичко,мисля,че трябва да сме по-толерантни и по-сдържани зад волана,именно защото едва ли има някой от всички нас,който да не е правил грешки!Да,но всичко тръгва от скапаният ни стандарт на живот и изнервеното ежедневие.....Дори днес пак освирках едного с FIAT MAREA WEEKEND,щото както си карах от Дряново към Габрово,онзи ми излезе от един второстепенен път,спря за момент,видя ме (съответно бях на фарове в дъжда),но въпреки т`ва тръгна и се сложи пред мен,както се движех с 90-100 км/ч.....
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Сеп 2009, 23:20

И аз днес с 2та крака в копривата - почти пред нас съм си и от неква междублокова уличка ми излиза една 124ка комби без мигач и ме засича брутално... по радиото вървеше нещо на Дио и се бех кротнал ма тоя като ме налази отдясно се поизнервих... нахраних го че ми прекъсна кефа, оня бек спира и се подава на половината през прозореца, дългата му коса стил Туньо остана в купето, гледа на кръв и урина, маха ми приветливо и нещо си говори... аз усетих накъде отиват работите, уееееко откопчавам чантето да набарам железото вътре (мн арна телескопична палка), студеното железо ми дава крилеееее..... погледахме се и оня си потегли, аз по него и те така... дори не знам дали тоя разбра защо го нахраних :?:
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530dA E39 M-pack
Мечтае да кара: E30 S50 на широко

Мнение от Bullet_1 » 09 Сеп 2009, 7:37

Аз пък си имам едно Опелче Кадет 1,7Д автомат много е спънато горкото ама си го карам като служебно да не си чупя Е-36 и като се возя само дет не ме прескачат то ме удрят, псуват, засичат абсолютните играчи а аз мизерника с невидимата кола трябва да ги търпя ли кво колана винаги ми е на режим "скок в движение " мноо лесно се палим еиии чак докат го пиша и се нервирах :mhihi:
От друга страна като съм с Е-36 не е така мълчът а па ако им викнеш и бегат бързо а с Е-60 на братми можеш в насрешното да си караш и всички очтиво ще се свират кадето могат за да не се стига до контакти с теб :shock: Бих казал че ако нямаш книжка тва е колата никой няма да те одари сички бегат на далече :shock:
Който се стиска после яко писка

Предишна

Назад към Страхотни истории