поредният наркоман

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 19 Юни 2009, 9:59

scipo написа:...........
за Софията става въпрос и за воланите мамка им кво да правиме да си ги сваляме ли? направо нямам думи :( жалкото е че няма да е последния и трябва да се направи нещо защото неможе да продължава така

Ами като тръгнеш да смъкваш вечер панела на цд-то махаш и волана :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от luspa » 19 Юни 2009, 10:01

Колега кажи в кой квартал си го хванал. Защото днеска осъмнах без емблема в Света Троица :banghead: :banghead: :banghead: . Поне да беше крал културно ами ми е надрал и боята :ranting: , за една избеляла емблема, която няма да може да продаде :ranting: . Някои може ли да ми обясни колко пари ще изкара от 10 емплеми за една вечер и с какво ще му подпомогнат финансовото положение на келеша. :maad: :maad: :maad:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 19 Юни 2009, 11:21

Дайте да направим една темичка със снимки на такива хубавци - който хване такъв да го снима и тука във форума. Да ги знаем кои са и ако нещо стане да му начупим каската. Може би така ще почнат по-малко да посягат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 19 Юни 2009, 12:06

Smoocki написа:Добре си го уцелил наркоманчето ....така ще е като полицията не може да ни помогне ние сами ще си помогнеме
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 19 Юни 2009, 12:12

scipo написа:за Софията става въпрос и за воланите мамка им кво да правиме да си ги сваляме ли? направо нямам думи :( жалкото е че няма да е последния и трябва да се направи нещо защото неможе да продължава така

Аз съм в Младост - има същия проблем. много се краде от БМВ-та.
ПС: В Дружба също.
:ranting: :maad: :censored:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 19 Юни 2009, 12:35

Интересно как пък все наркомани, дръг-тестове ли им пускате преди да ги категоризирате незнам...
Иначе браво за смелата постъпка, все пак не се знае какво може да извади от вътрешния джоб, жалкото е че вече е на свобода и тази вечер с ехидна усмивка може би пак ще човърка емблемките, за това следващия път - в гаража или мазата и от там нататък си разпръсквате фантазията... :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 19 Юни 2009, 13:34

miroslav4ev написа:
scipo написа:за Софията става въпрос и за воланите мамка им кво да правиме да си ги сваляме ли? направо нямам думи :( жалкото е че няма да е последния и трябва да се направи нещо защото неможе да продължава така

Аз съм в Младост - има същия проблем. много се краде от БМВ-та.
ПС: В Дружба също.
:ranting: :maad: :censored:

тва става във сухата река и ченгетата казаха че в целия район Подуяне са вдигнали ръзе от такива

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 19 Юни 2009, 15:32

вадене на сливици с бодлива тел през гъза ... е тва е... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Юни 2009, 0:03

scipo написа:
тва става във сухата река и ченгетата казаха че в целия район Подуяне са вдигнали ръзе от такива

Я, това в махалата се случило. :shock:

Сега ще ти кажа и какво наблюдавам напоследък, от 3-4 седмици насам. Върнали са се няколко от старите наркоманчета, гледам ги как се събират на групички зад блока с оцъклени погледи. Мамичката им, само да пипнат моята, ще им скърша вратленцата.

Колега, кажи как се казва този, който си хванал, аз ги познавам всичките, израсли сме заедно, можем да се посъберем да им проведем една разяснителна кампания.

Потребител
Аватар

Мнение от pasadena » 20 Юни 2009, 0:52

Боя възпитава, Браво колега...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 20 Юни 2009, 2:09

От чисто любопитство, на колко години са тези калпазани :shock:

Аз да си призная, като малък ..в 1ви клас бях, ме научиха едни батковци (те бяха 2-3ти) и имахме от всяка марка. Не го правехме с лошо, нито сме изкарвали пари, нито нищо ..келешлък просто, но един ден тати като разбра.....те та до там бях с тези истории :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. До ден днешен ме е срам от себе си за тази постъпка и винаги се замислям като видя кола без емблема, какво му е на човека и какво би ми било на мен, ако моята също я откраднат.
А след това като се замисля, че аз също съм крал...срам, срам .... :banghead: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Мнение от mr.co0p3r » 20 Юни 2009, 10:05

Projektzwo написа:Интересно как пък все наркомани, дръг-тестове ли им пускате преди да ги категоризирате незнам...
Иначе браво за смелата постъпка, все пак не се знае какво може да извади от вътрешния джоб, жалкото е че вече е на свобода и тази вечер с ехидна усмивка може би пак ще човърка емблемките, за това следващия път - в гаража или мазата и от там нататък си разпръсквате фантазията... :winky:

Луд си колега....Иначе евала на колегата,който постна темата..ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ...мачкаме яко !! ;]

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 20 Юни 2009, 18:50

ferdy написа:
scipo написа:

Я, това в махалата се случило. :shock:

Сега ще ти кажа и какво наблюдавам напоследък, от 3-4 седмици насам. Върнали са се няколко от старите наркоманчета, гледам ги как се събират на групички зад блока с оцъклени погледи. Мамичката им, само да пипнат моята, ще им скърша вратленцата.

Колега, кажи как се казва този, който си хванал, аз ги познавам всичките, израсли сме заедно, можем да се посъберем да им проведем една разяснителна кампания.
\\

незнам как се казва не съм се интересувал но може да направим 1 профилактичен пердах да си знаят :dummy: :dummy: :dummy: и след това :bchug: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 20 Юни 2009, 19:57

браво колега,но колкото и да го биеш все малко ще му е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Юни 2009, 22:22

scipo, да не караш една синя хубавица, новичка такава? :mhihi:

ПредишнаСледваща