поредният наркоман
Модератори: mitaka7, Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
scipo написа:...........
за Софията става въпрос и за воланите мамка им кво да правиме да си ги сваляме ли? направо нямам думижалкото е че няма да е последния и трябва да се направи нещо защото неможе да продължава така
Ами като тръгнеш да смъкваш вечер панела на цд-то махаш и волана

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Колега кажи в кой квартал си го хванал. Защото днеска осъмнах без емблема в Света Троица
. Поне да беше крал културно ами ми е надрал и боята
, за една избеляла емблема, която няма да може да продаде
. Някои може ли да ми обясни колко пари ще изкара от 10 емплеми за една вечер и с какво ще му подпомогнат финансовото положение на келеша.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Дайте да направим една темичка със снимки на такива хубавци - който хване такъв да го снима и тука във форума. Да ги знаем кои са и ако нещо стане да му начупим каската. Може би така ще почнат по-малко да посягат.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Smoocki написа:Добре си го уцелил наркоманчето ....така ще е като полицията не може да ни помогне ние сами ще си помогнеме

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
scipo написа:за Софията става въпрос и за воланите мамка им кво да правиме да си ги сваляме ли? направо нямам думижалкото е че няма да е последния и трябва да се направи нещо защото неможе да продължава така
Аз съм в Младост - има същия проблем. много се краде от БМВ-та.
ПС: В Дружба също.

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Интересно как пък все наркомани, дръг-тестове ли им пускате преди да ги категоризирате незнам...
Иначе браво за смелата постъпка, все пак не се знае какво може да извади от вътрешния джоб, жалкото е че вече е на свобода и тази вечер с ехидна усмивка може би пак ще човърка емблемките, за това следващия път - в гаража или мазата и от там нататък си разпръсквате фантазията...
Иначе браво за смелата постъпка, все пак не се знае какво може да извади от вътрешния джоб, жалкото е че вече е на свобода и тази вечер с ехидна усмивка може би пак ще човърка емблемките, за това следващия път - в гаража или мазата и от там нататък си разпръсквате фантазията...

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
miroslav4ev написа:scipo написа:за Софията става въпрос и за воланите мамка им кво да правиме да си ги сваляме ли? направо нямам думижалкото е че няма да е последния и трябва да се направи нещо защото неможе да продължава така
Аз съм в Младост - има същия проблем. много се краде от БМВ-та.
ПС: В Дружба също.
![]()
![]()
тва става във сухата река и ченгетата казаха че в целия район Подуяне са вдигнали ръзе от такива
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
scipo написа:
тва става във сухата река и ченгетата казаха че в целия район Подуяне са вдигнали ръзе от такива
Я, това в махалата се случило.

Сега ще ти кажа и какво наблюдавам напоследък, от 3-4 седмици насам. Върнали са се няколко от старите наркоманчета, гледам ги как се събират на групички зад блока с оцъклени погледи. Мамичката им, само да пипнат моята, ще им скърша вратленцата.
Колега, кажи как се казва този, който си хванал, аз ги познавам всичките, израсли сме заедно, можем да се посъберем да им проведем една разяснителна кампания.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
От чисто любопитство, на колко години са тези калпазани
Аз да си призная, като малък ..в 1ви клас бях, ме научиха едни батковци (те бяха 2-3ти) и имахме от всяка марка. Не го правехме с лошо, нито сме изкарвали пари, нито нищо ..келешлък просто, но един ден тати като разбра.....те та до там бях с тези истории
п.с. До ден днешен ме е срам от себе си за тази постъпка и винаги се замислям като видя кола без емблема, какво му е на човека и какво би ми било на мен, ако моята също я откраднат.
А след това като се замисля, че аз също съм крал...срам, срам ....

Аз да си призная, като малък ..в 1ви клас бях, ме научиха едни батковци (те бяха 2-3ти) и имахме от всяка марка. Не го правехме с лошо, нито сме изкарвали пари, нито нищо ..келешлък просто, но един ден тати като разбра.....те та до там бях с тези истории

п.с. До ден днешен ме е срам от себе си за тази постъпка и винаги се замислям като видя кола без емблема, какво му е на човека и какво би ми било на мен, ако моята също я откраднат.
А след това като се замисля, че аз също съм крал...срам, срам ....

Projektzwo написа:Интересно как пък все наркомани, дръг-тестове ли им пускате преди да ги категоризирате незнам...
Луд си колега....Иначе евала на колегата,който постна темата..ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ...мачкаме яко !! ;]
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
\\ferdy написа:scipo написа:
Я, това в махалата се случило.![]()
Сега ще ти кажа и какво наблюдавам напоследък, от 3-4 седмици насам. Върнали са се няколко от старите наркоманчета, гледам ги как се събират на групички зад блока с оцъклени погледи. Мамичката им, само да пипнат моята, ще им скърша вратленцата.
Колега, кажи как се казва този, който си хванал, аз ги познавам всичките, израсли сме заедно, можем да се посъберем да им проведем една разяснителна кампания.
незнам как се казва не съм се интересувал но може да направим 1 профилактичен пердах да си знаят

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4