Иди..т с наш стикер

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

Мнение от madrus » 01 Май 2009, 20:52

biohazard : прав си има много хора който ги боли главата и за нищо ще гръмнат или наръгат и няма да им мигне окото !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

колеги

Мнение от ivo_io » 01 Май 2009, 21:28

колеги имате право,че не беше правилно да се саморазправям,то нали :cop: направиха нещо,а това да си хвърляш боклука през прозореца че си е селения,така е :evil: ,ще стигнеш до където си тръгнал,па си хвърли боклука в кофата :winky: :!: поне аз така правя,ама то си е до култура :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Май 2009, 21:37

Според мен си постъпил правилно-в такава ситуация не може просто да се седи и да се гледа тъпо (както правят 99% от хората).
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

колега

Мнение от ivo_io » 01 Май 2009, 21:43

saleen написа:Според мен си постъпил правилно-в такава ситуация не може просто да се седи и да се гледа тъпо (както правят 99% от хората).

мерси колега :D
Изображение

Аватар
Кара: Е34 530

Re: колеги

Мнение от alitsiap » 01 Май 2009, 21:51

ivo_io написа:колеги имате право,че не беше правилно да се саморазправям,то нали :cop: направиха нещо,а това да си хвърляш боклука през прозореца че си е селения,така е :evil: ,ще стигнеш до където си тръгнал,па си хвърли боклука в кофата :winky: :!: поне аз така правя,ама то си е до култура :D
Правилно си постъпил-но донякаде.(не и саморазправа).Всеки гражданин е длъжен да прояви своят дълг и право на граждански арест (при липса или бездеиствие от страна на закона) Особедно при умишлен опит за убйство.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 02 Май 2009, 1:32

Важното е че всичко е минало добре.
Колеги, ако ви хвърлят обелки от вафли:
1.Дайте хубав ясен сигнал с ръка. :D
2. Шибнете дългите и ясен сигнал с ръка.
3. Със широк глас му изпейте някой песен и дайте ясен сигнал с ръка.

Това със засичането е много рисковано, засечения може да се стресне да кривне рязко в дясно и т.н.. Абе въобще с по-висока скорост засичането не е най-оптималния вариант. Избягвайте го.. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Май 2009, 1:39

история в кратък вариант
Един ден си карам в слатина и гледам някакви окигоелементи с рено засекли на една страна някакъв дядо с лада,единия бабит излиза и с пистолет тръгна към ладата(човечеца с ладата бил ги бил засекъл???!!!),аз спирам до тях и му викам"бе ти луд ли си,пребери тоя пистолет",пък ония нещо ми размаха пистолета и каза нещо неразбрано,спирам по нататък и се обаждам на милицията ,казвам каква е колата,номера на колата и подозрението че са милиционери тоя с пистолета и другия в реното,и им казвам че ако има разпознаване,това ми е телефона и ще дойда-никой за нищо,а от един комшия пак полицай,разбрах че са намерили колата...изоставена...и собсвеника казал че са я откраднали...пък той полицай...никой не ме е викал за нищо!!!

край на историята

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 02 Май 2009, 10:46

Е.Димитров написа:история в кратък вариант
Един ден си карам в слатина и гледам някакви окигоелементи с рено засекли на една страна някакъв дядо с лада,единия бабит излиза и с пистолет тръгна към ладата(човечеца с ладата бил ги бил засекъл???!!!),аз спирам до тях и му викам"бе ти луд ли си,пребери тоя пистолет",пък ония нещо ми размаха пистолета и каза нещо неразбрано,спирам по нататък и се обаждам на милицията ,казвам каква е колата,номера на колата и подозрението че са милиционери тоя с пистолета и другия в реното,и им казвам че ако има разпознаване,това ми е телефона и ще дойда-никой за нищо,а от един комшия пак полицай,разбрах че са намерили колата...изоставена...и собсвеника казал че са я откраднали...пък той полицай...никой не ме е викал за нищо!!!

край на историята

Вече се изучиха, каквато и простотия да направят, се после казват, колата беше открадната !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 02 Май 2009, 17:55

край на историята

А ти като знаеш, че е полицай защо не пусна един е-майл към шефа на ОДП с копие до прокуратурата? Или не ти се занимаваше, както на повечето хора? Това, че колата е била "открадната" не значи, че някой му е октраднал самоличността и се е представил за него с пистолет в ръка.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 02 Май 2009, 18:26

Много внимателно прочетох първото мнение и историята, разказана в него. Според мен всеки един има вина. Защото първо е липса на каквато и да е култура да тръгнеш да хвърляш обелка на пътя. И се учудвам, че все още има хора, които го правят - как не се научиха, че за тази работа си има контейнери, места, на които трябва и е хубаво да си хвърлят боклука. Другото нещо, което не мога да разбера е, какъв трябва да си, за да тръгнеш да правиш глупости за един хвърлен боклук :confused: Не се знае какъв можеше да е резултата от цялата тази работа. Третото нещо, което не ме учудва толкова много, е реакцията на полицията. Нея не мисля да я коментирам. Единствено се надявам от цялата работа човека, хвърлил боклука, да си е взел поука, а другия, който се е решил на такива постъпки, да не го прави. Излишно е да се рискува живота на когото и да е било. :)
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_io » 02 Май 2009, 19:08

Angel_Baby написа:Третото нещо, което не ме учудва толкова много, е реакцията на полицията. Нея не мисля да я коментирам. Единствено се надявам от цялата работа човека, хвърлил боклука, да си е взел поука, а другия, който се е решил на такива постъпки, да не го прави. Излишно е да се рискува живота на когото и да е било. :)

:yes: :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 02 Май 2009, 21:44

Колеги да си призная като отивахме на събора изпуснахме отбивката и се наложи да обръщаме на магистралата 20тина км. по надолу. И докато обръщахме аз и колегата зад мен бяхме 2 коли. Аз видях кола в далечината не съобразих неината скорост и докато набера 80 някъде тя вече беше на 100м зад мене. Разпознах червено е36. Караше с поне 140. И ми мигаше съответно и тогава направих грешка не съобразих че тръгва да ме заобикаля отдясно и аз самият минах в средна лента без мигач засичаики колегата. Тогава тои накосъм рязко мина в ляво и ме подмина. Километър по надолу колегата отби и спря на една бензиностанция. Почуствах се много виновен грешката си беше моя и то от липса на опит може би или глупост. Не исках така да стане и да създам такава опасна ситуция... :(
Досега не ми се беше случвало да засичам колега и то пък така опасно.
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 02 Май 2009, 22:39

DroW, останах впечатлена от мнението ти. :yes: Много рядко в днешно време някой би си признал какво е направил. И си личи, че се чувстваш виновен, защото си влезнал и специално си писал по този въпрос. :winky: Аз мисля, че този, когото си засякал, ще ти влезе в положение, като разбере каква е ситуацията. :P По-лесно щеше да е общуването по пътищата ти, ако всички бяха като теб. Да имаш смелостта да кажеш и да се извиниш. :clap:
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2009, 8:35

koko29 написа:

край на историята

А ти като знаеш, че е полицай защо не пусна един е-майл към шефа на ОДП с копие до прокуратурата? Или не ти се занимаваше, както на повечето хора? Това, че колата е била "открадната" не значи, че някой му е октраднал самоличността и се е представил за него с пистолет в ръка.

ние с шефа на "ОДП" си пиеме кафето всеки ден,колега,аз не знам какво е ОДП -ти имейл да пращам,освен това не се боря с вятърни мелници,тогава нямаше камери на телефоните,ако имаше,пак нямаше да пращам имейли на милицията ,а направо на телевизията,просто съм разочарован от Българската дйствителност и започва да спира да ми пука от реалността...

Потребител
Аватар

Мнение от e pisna mi » 05 Май 2009, 10:23

А ако обалката беше хвърлена от рейс пълен с деца, пак ли щеше тоз идиот да го бутне в канафката.А как ли щеше да се чувства, ако той заедно с неговото семейство пътува и детето му неволно изпусне каквото и да било и се намери някой еколог да въдворява ред.Не казвам че е правилно да ръсиш мизерия наляво и надясно, ама пред това евентуално да погубиш човешки живот още повече на дете :ranting:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории