Иди..т с наш стикер
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- madrus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 60 - 218 ка
- Мечтае да кара: V 10 5.0
biohazard : прав си има много хора който ги боли главата и за нищо ще гръмнат или наръгат и няма да им мигне окото !
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
колеги
колеги имате право,че не беше правилно да се саморазправям,то нали
направиха нещо,а това да си хвърляш боклука през прозореца че си е селения,така е
,ще стигнеш до където си тръгнал,па си хвърли боклука в кофата
поне аз така правя,ама то си е до култура 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Според мен си постъпил правилно-в такава ситуация не може просто да се седи и да се гледа тъпо (както правят 99% от хората).
Никой не мое ма връне на селу!
Re: колеги
Правилно си постъпил-но донякаде.(не и саморазправа).Всеки гражданин е длъжен да прояви своят дълг и право на граждански арест (при липса или бездеиствие от страна на закона) Особедно при умишлен опит за убйство.ivo_io написа:колеги имате право,че не беше правилно да се саморазправям,то налинаправиха нещо,а това да си хвърляш боклука през прозореца че си е селения,така е
,ще стигнеш до където си тръгнал,па си хвърли боклука в кофата
![]()
поне аз така правя,ама то си е до култура
Важното е че всичко е минало добре.
Колеги, ако ви хвърлят обелки от вафли:
1.Дайте хубав ясен сигнал с ръка.
2. Шибнете дългите и ясен сигнал с ръка.
3. Със широк глас му изпейте някой песен и дайте ясен сигнал с ръка.
Това със засичането е много рисковано, засечения може да се стресне да кривне рязко в дясно и т.н.. Абе въобще с по-висока скорост засичането не е най-оптималния вариант. Избягвайте го..
Колеги, ако ви хвърлят обелки от вафли:
1.Дайте хубав ясен сигнал с ръка.

2. Шибнете дългите и ясен сигнал с ръка.
3. Със широк глас му изпейте някой песен и дайте ясен сигнал с ръка.
Това със засичането е много рисковано, засечения може да се стресне да кривне рязко в дясно и т.н.. Абе въобще с по-висока скорост засичането не е най-оптималния вариант. Избягвайте го..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
история в кратък вариант
Един ден си карам в слатина и гледам някакви окигоелементи с рено засекли на една страна някакъв дядо с лада,единия бабит излиза и с пистолет тръгна към ладата(човечеца с ладата бил ги бил засекъл???!!!),аз спирам до тях и му викам"бе ти луд ли си,пребери тоя пистолет",пък ония нещо ми размаха пистолета и каза нещо неразбрано,спирам по нататък и се обаждам на милицията ,казвам каква е колата,номера на колата и подозрението че са милиционери тоя с пистолета и другия в реното,и им казвам че ако има разпознаване,това ми е телефона и ще дойда-никой за нищо,а от един комшия пак полицай,разбрах че са намерили колата...изоставена...и собсвеника казал че са я откраднали...пък той полицай...никой не ме е викал за нищо!!!
край на историята
Един ден си карам в слатина и гледам някакви окигоелементи с рено засекли на една страна някакъв дядо с лада,единия бабит излиза и с пистолет тръгна към ладата(човечеца с ладата бил ги бил засекъл???!!!),аз спирам до тях и му викам"бе ти луд ли си,пребери тоя пистолет",пък ония нещо ми размаха пистолета и каза нещо неразбрано,спирам по нататък и се обаждам на милицията ,казвам каква е колата,номера на колата и подозрението че са милиционери тоя с пистолета и другия в реното,и им казвам че ако има разпознаване,това ми е телефона и ще дойда-никой за нищо,а от един комшия пак полицай,разбрах че са намерили колата...изоставена...и собсвеника казал че са я откраднали...пък той полицай...никой не ме е викал за нищо!!!
край на историята
Е.Димитров написа:история в кратък вариант
край на историята
Вече се изучиха, каквато и простотия да направят, се после казват, колата беше открадната !
Е.Димитров написа:история в кратък вариант
край на историята
А ти като знаеш, че е полицай защо не пусна един е-майл към шефа на ОДП с копие до прокуратурата? Или не ти се занимаваше, както на повечето хора? Това, че колата е била "открадната" не значи, че някой му е октраднал самоличността и се е представил за него с пистолет в ръка.
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Много внимателно прочетох първото мнение и историята, разказана в него. Според мен всеки един има вина. Защото първо е липса на каквато и да е култура да тръгнеш да хвърляш обелка на пътя. И се учудвам, че все още има хора, които го правят - как не се научиха, че за тази работа си има контейнери, места, на които трябва и е хубаво да си хвърлят боклука. Другото нещо, което не мога да разбера е, какъв трябва да си, за да тръгнеш да правиш глупости за един хвърлен боклук
Не се знае какъв можеше да е резултата от цялата тази работа. Третото нещо, което не ме учудва толкова много, е реакцията на полицията. Нея не мисля да я коментирам. Единствено се надявам от цялата работа човека, хвърлил боклука, да си е взел поука, а другия, който се е решил на такива постъпки, да не го прави. Излишно е да се рискува живота на когото и да е било. 

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
Angel_Baby написа:Третото нещо, което не ме учудва толкова много, е реакцията на полицията. Нея не мисля да я коментирам. Единствено се надявам от цялата работа човека, хвърлил боклука, да си е взел поука, а другия, който се е решил на такива постъпки, да не го прави. Излишно е да се рискува живота на когото и да е било.

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Колеги да си призная като отивахме на събора изпуснахме отбивката и се наложи да обръщаме на магистралата 20тина км. по надолу. И докато обръщахме аз и колегата зад мен бяхме 2 коли. Аз видях кола в далечината не съобразих неината скорост и докато набера 80 някъде тя вече беше на 100м зад мене. Разпознах червено е36. Караше с поне 140. И ми мигаше съответно и тогава направих грешка не съобразих че тръгва да ме заобикаля отдясно и аз самият минах в средна лента без мигач засичаики колегата. Тогава тои накосъм рязко мина в ляво и ме подмина. Километър по надолу колегата отби и спря на една бензиностанция. Почуствах се много виновен грешката си беше моя и то от липса на опит може би или глупост. Не исках така да стане и да създам такава опасна ситуция...
Досега не ми се беше случвало да засичам колега и то пък така опасно.

Досега не ми се беше случвало да засичам колега и то пък така опасно.
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
DroW, останах впечатлена от мнението ти.
Много рядко в днешно време някой би си признал какво е направил. И си личи, че се чувстваш виновен, защото си влезнал и специално си писал по този въпрос.
Аз мисля, че този, когото си засякал, ще ти влезе в положение, като разбере каква е ситуацията.
По-лесно щеше да е общуването по пътищата ти, ако всички бяха като теб. Да имаш смелостта да кажеш и да се извиниш. 

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
koko29 написа:Е.Димитров написа:история в кратък вариант
край на историята
А ти като знаеш, че е полицай защо не пусна един е-майл към шефа на ОДП с копие до прокуратурата? Или не ти се занимаваше, както на повечето хора? Това, че колата е била "открадната" не значи, че някой му е октраднал самоличността и се е представил за него с пистолет в ръка.
ние с шефа на "ОДП" си пиеме кафето всеки ден,колега,аз не знам какво е ОДП -ти имейл да пращам,освен това не се боря с вятърни мелници,тогава нямаше камери на телефоните,ако имаше,пак нямаше да пращам имейли на милицията ,а направо на телевизията,просто съм разочарован от Българската дйствителност и започва да спира да ми пука от реалността...
- e pisna mi
- Потребител
-
А ако обалката беше хвърлена от рейс пълен с деца, пак ли щеше тоз идиот да го бутне в канафката.А как ли щеше да се чувства, ако той заедно с неговото семейство пътува и детето му неволно изпусне каквото и да било и се намери някой еколог да въдворява ред.Не казвам че е правилно да ръсиш мизерия наляво и надясно, ама пред това евентуално да погубиш човешки живот още повече на дете 

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4