Какво ми се случи преди няколко седмици ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е за т'ва забраняват на разни келеши да карат нощно време ,по спортни коли и с 10 км.ПОД РАЗРЕШЕНОТО,от отдавна не се занимавам с глупости..ама ако видя някой като авторчето с голяма скорост да прелети...бих си спомнил младините...нищо лично все пак де
И ти си една китка за миризSlavi_m написа:Поздравления за човека сътворил най-дългото изречение в историята!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142941
БИВА БИВА,АМА............
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
и после като ми светкате къси-дълги защото карам с 80-90 по цариградско просто ще си гледате работата
там си пише - 80 е ограничението ни повече ни по-малко
там си пише - 80 е ограничението ни повече ни по-малко

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: Какво ми се случи преди няколко седмици ...
BmwE46 написа:....ка с номер КН караше в средна лента някъв чичка беше караше с скорост около 60 70 км и 2 метра пред мене реши, че трябва да мине в най-лявата лента и да го питаш защо нямаше да може да ми отг.......ВНИМАВАЙТЕ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ГЛЕДАИТЕ И ВИНАГИ НА 6.
Аз ще ти отговоря, баце. Защото ОГРАНИЧЕНИЕТО Е 80км и по закон в града можеш да си джиткаш в която си лента искаш - лява ,средна, дясна - без значение. та човека си вози децата, пред него вижда кола дето се движи с по-ниска скорост и решава да се престрои в ляво и което много те е учудило БЕЗ ДА ЧАКА ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ и да прави резки маневри. И ич не му е на акъла, че градския булевард, всъщност е състезателна писта. Ама смотаняци, на. Да си оди на село у КН, нал тъй.
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Re: Какво ми се случи преди няколко седмици ...
Benedetto написа:BmwE46 написа:....ка с номер КН караше в средна лента някъв чичка беше караше с скорост около 60 70 км и 2 метра пред мене реши, че трябва да мине в най-лявата лента и да го питаш защо нямаше да може да ми отг.......ВНИМАВАЙТЕ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ГЛЕДАИТЕ И ВИНАГИ НА 6.
Аз ще ти отговоря, баце. Защото ОГРАНИЧЕНИЕТО Е 80км и по закон в града можеш да си джиткаш в която си лента искаш - лява ,средна, дясна - без значение. та човека си вози децата, пред него вижда кола дето се движи с по-ниска скорост и решава да се престрои в ляво и което много те е учудило БЕЗ ДА ЧАКА ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ и да прави резки маневри. И ич не му е на акъла, че градския булевард, всъщност е състезателна писта. Ама смотаняци, на. Да си оди на село у КН, нал тъй.
То така да може да кара в тези ленти които изброи, но все си мисля че трябва да гледа в огледалата преди да се престроява.

Колегата просто е искал да сподели с Нас преживяването си със Слави, кво го нападнахте кат ...
Отново се правите на светии..айде нема нужда
Стане ли въпрос за критика, всички почвате да карате в ограничението, а след седмица пускате подобни теми... Въпреки , че колегата е уточнил, че си е взел поука, Вие не, та не... не се сдържахте да му сипите с черпака, кат баща на "отворената" си дъщеря... Върви пускай после теми във форума... Айде лека Ви вечер и нищо лично към никой, ама кат почнете така, не се усещате понякога... 

- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Larii написа:И как ще ми се обарне 16V-то?
П.С Много интересно защо аз да не се обаждам? Адали е циганско ферари фиата не знам но тука ма сигорно 10 коли кото могат да и стапат на вървежа на мойта!
П.С А дали си е взел поука се самнявам! Е как ще да не се хвалиш,за какво си я пуснал темата тогава!
Може и да върви тая острилка, но с 200км/ч нито има стабилността, нито залепването за асфалта, нито пък завой можеш да вземеш със скоростта, с която може въпросния "кенеф" (със Ф се пише...

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 325 Coupe
Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
П.С А ти да не си учителка по Български че ми поправяш правописните грешки или сега излезна от часа в междочасие!
П.С А ти да не си учителка по Български че ми поправяш правописните грешки или сега излезна от часа в междочасие!
Larii написа:Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
С какво гарантираш?

ПС. Пише се "междучасие" и "твоята".....еееех, колко мъка има по тоя свят.....
(това гаранция, че не го знаеш кой го е написал

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Мишел написа:Larii написа:Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
С какво гарантираш?![]()
(това гаранция, че не го знаеш кой го е написал)
Дали гарантирам ти с кое ще ми докажеш обратното????? Щом казваш не знам

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Larii написа:Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
Виж са, тва че си си писал под аватара си че караш Фиат купе 195 ++ к.с. не можеш да впечатлиш никого освен на дечурлигата на божурище, ДА СРАВНЯВАШ БМВ Е46 купе и ФИАТ КУпе е просто несериозно.
п.с. Имаме същия Фиат купе за продаване (само че 155кс) и не мога да му взема и 4000лв.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Larii написа:Мишел написа:Larii написа:Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
С какво гарантираш?![]()
Дали гарантирам ти с кое ще ми докажеш обратното????? Щом казваш не знам
Мога да ти го докажа, като в завой, в който аз ще вляза със 140 и изляза със 160 - ти ще си набиеш спирачки и ще влезеш и излезеш със 120-130...

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
hemicharger написа:Larii написа:Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
Виж са, тва че си си писал под аватара си че караш Фиат купе 195 ++ к.с. не можеш да впечатлиш никого освен на дечурлигата на божурище, ДА СРАВНЯВАШ БМВ Е46 купе и ФИАТ КУпе е просто несериозно.
п.с. Имаме същия Фиат купе за продаване (само че 155кс) и не мога да му взема и 4000лв.
Кое е общото м/у твойто и мойто Купе освен външния вид и интериора???
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Мишел написа:Larii написа:Колко си сигурен в думите си? Гарантирам ти че с 240 км/ч е по стабилна от твоита!
С какво гарантираш?![]()
Опа върнаха го детето в 1ви клас. Според мен няма смисъл да спорите! Хората са казали Купи си фиат за да те е вечно яд нека дечкото си мисли, че се е качил в кола. Иначе по темата Благодаря за разбирането от uCnaHeTcA

- Larii
- кандидат ентусиаст
-
Ех какви сте комплексари просто не е истина! Защото вие карате BMW и те са най великите !
П.С И аз се чуда какво ви се вразвам на акала! Както се казва вие сте Поплювковци!
П.С И аз се чуда какво ви се вразвам на акала! Както се казва вие сте Поплювковци!
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4