Кой е виновен !?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 28 Мар 2009, 23:36

NoA написа:Колкото до акта ,аз акт нямам,и нямам намерение да съдя никой. :winky:
Да търся съжеление ,че за какво !?

Не ме разбирай грешно ... не ме учудва мнението ти,защото знаех че ще има такива ,затова пуснах темата за да поспорим и да се разбере за кво иде реч :bchug: ,за да може утре като трагнеш да изпреварваш някой през спирката от дясната страна с 90км/ч да си кажеш а дали да не изчакам и да го изпреваря от ляво така бях чул някъде ?

А колкото за правилника е прочети го де,ти пък хептен :winky:

Вече ще приемам мненията ти без да ги коментирам,за да не чуваш това,което не ти се иска. :winky:

:ahah: Личи си, че си много нов.....
Доста неуместно е да караш Владос да чете правилника и да си взема поука от твоята случка, за да знае как да се държи на пътя и кое как да заобикаля......
Пуснал темата, за да поспори..... И между другото наистина се радвай, че има мнения като неговото, а не иронизирай.....защото малко хора наистина ще ти обяснят по този начин и ще се подкрепят с факти и т.н......или ти май искаше черпаците да видиш тука....вярно, ти да поспориш си писал, а не за да научиш нещо.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 28 Мар 2009, 23:39

Vlados написа:Прав си, но отначало помислих, че колегата пита сериозно, а не разбрах, че иска да направи пародия на "Море от любов"
" Не става само с ядене,трябва и акъл "-- промълви Vlados и ги пусна да пасат трева ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NoA » 29 Мар 2009, 0:15

хах :mhihi:

Добре бе колеги вие ме изумихте, аз знам какво е станало и знам че съм прав !!!

А вие продължавате ... не ставало само с ядене... Vlado .. vlado..
И се опитвам да направим нещо в полза на всеки ,защото е тънък момента , вие ми приказвате за Владо...
Личало си че съм нов хаха както виждате аз не съм тръгнал из темите и да тарся каде е писал Владо и да споря с него ...
Просто аз му казвам че не е прав,а вие ми говорите наизуст !
Professional Driver

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Мар 2009, 0:24

NoA написа:хах :mhihi:

И се опитвам да направим нещо в полза на всеки ,защото е тънък момента ....

Не се чувствай ангажиран....

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 29 Мар 2009, 0:29

Викаш няма какво да правиш и да вземеш да пуснеш една тема, да си почешат хората езиците. Не, че имаш нещо конкретно в предвид, просто получи СМС от космоса със ситуацията и викаш: Това е, пускам тема. Не съм сигурен, че ако прочетеш и Библията ще разбереш дали Исус е брат на Христос, но като си тръгнал: Давай!
Ще ти кажа само едно последно нещо: За да провериш кой е виновен, намери подобно място (не, че не знаеш къде има) забий се в някой в дясната лента и чакай резултат. Това е от мен, лека вечер, остани си със здраве и здрави ламарини.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Кой е виновен !?

Мнение от plradev » 29 Мар 2009, 0:38

NoA написа:....Така де нека да обсъдим до тук споменатото и ще продължа. ;)

Продължи си по пътя момко...

п.п. Следващия път си сложи сини мигачи,те дават "специален режим за престрояване..."
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NoA » 29 Мар 2009, 1:46

Най-любезно моля темата да бъде изтрита.
Professional Driver

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кой е виновен !?

Мнение от pLaM3N » 29 Мар 2009, 9:43

plradev написа:
NoA написа:....Така де нека да обсъдим до тук споменатото и ще продължа. ;)

Продължи си по пътя момко...

п.п. Следващия път си сложи сини мигачи,те дават "специален режим за престрояване..."

:mhihi:

Аватар
Кара: Е34 530

Re

Мнение от alitsiap » 29 Мар 2009, 11:13

А и Б имат вина.Б заради не съобраена скорост. също и А поради не съобразяване на обстоятелствата.и в случея засичане на другият учасник в движението.Констатация:виновният е А поради несъобразяване с другите участници в движението или (неправилна преценка за престрояване) поради което е създал ПТП. PS същото щеше да направи и със ляво престрояване.(липса на съобразителност и опит).

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 29 Мар 2009, 11:29

тва от спартак посока възраждане ли става? и аз редовно го прая тоя номер :uups: според мене е виновна кола Б но ти сигурно си се изнесъл по вляво и ония си е помислил че завиваш към техникумите(редовно завиват без мигач там) ... просто така трябва да се кара че да си предвидим не последния момент мигач и даййй... даже инструктора ме учеше : като цъкнеш мигач вика все едно почукваш на вратата и чакаш да ти отворят не сам да влизаш :winky:
а аз лично много рядко ползвам мигача така(за престрояване става дума), обикновено се оглеждам и ако има място чак тогава го пускам и се шмугвам, че ако го дам по рано не можем се разберем със задния дали ме пуска или ще ме изпреварва :mhihi:

сигурно става дума за тази ситуация
А-жълто
Б-червено (гази маркировката на спирката)
Изображение
Последна промяна mihal на 29 Мар 2009, 11:44, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NoA » 29 Мар 2009, 11:43

mihal написа:тва от спартак посока възраждане ли става? и аз редовно го прая тоя номер :uups: според мене е виновна кола Б но ти сигурно си се изнесъл по вляво и ония си е помислил че завиваш към техникумите(редовно завиват без мигач там) ... просто така трябва да се кара че да си предвидим не последния момент мигач и даййй... даже инструктора ме учеше : като цъкнеш мигач вика все едно почукваш на вратата и чакаш да ти отворят не сам да влизаш :winky:
а аз лично много рядко ползвам мигача така(за престрояване става дума), обикновено се оглеждам и ако има място чак тогава го пускам и се шмугвам, че ако го дам по рано не можем се разберем със задния дали ме пуска или ще ме изпреварва :mhihi:

Да колега за там става въпрос ;)
Ами колата се е изнесла в ляво и след това подава десен пътепоказател т.е заобикаля маркировката!

Нека темата да бъде изтрита.
Последна промяна NoA на 29 Мар 2009, 11:47, променена общо 1 път
Professional Driver

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 29 Мар 2009, 11:46

там и да не си подал "пътепоказател пак той е виновен НО все пак живеем в БГ и е редно да се съобразяваме с действителността :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NoA » 29 Мар 2009, 11:50

:bowdown: :yes:
Professional Driver

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 29 Мар 2009, 11:55

е ся кво аз прочетох 2 страници и няма да кажеш аджебъ кво е станало, кой отнесе акта ли? еми не си честен...
4 8 15 16 23 42

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NoA » 29 Мар 2009, 11:58

|`oTuH написа:е ся кво аз прочетох 2 страници и няма да кажеш аджебъ кво е станало, кой отнесе акта ли? еми не си честен...

Акта го е отнесъл голфара т.е кола Б :yes:
Professional Driver

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории