младите,водата и пастата за зъби....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 09 Мар 2009, 10:52

много добре разказано :) евала

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 10 Мар 2009, 1:02

Да, това е едно цяло поколение. Виждам го аз, виждате го и вие. Сигурно и из форума има индивиди, които принадлежът към фешъните с жълти зъбки. Всеки сам прави изборо какъв да бъде.

Констатацията, че е "това е много гадно" е излишна. На мнение съм, че ако съседът ми е такъв, нямам право да му се меся. Аз отговарям за себе си и за децата си. Ако те станат такива - провалил съм се като родител.

Сегашното поколение е продукт на предното. Получило се е по един или друг начин, защото мама и тате са наблегнали на материалното за сметка на образование, възпитание, ценности. От друга страна типичните мама и тате от днес някога са били деца на по - предното поколение. Навързано е.

Не може да хвърлиш цялата вина върху родителите си. Съществува и самовъзпитанитето. И ако имаш достатъчно воля да и желаеш да се промениш, а не да се оставиш по течението, резултатът идва. Но течението е силно. Хората не прощават, че си различен и те мачкат. И се стига до олигопол - вместо всеки да се стреми нагоре, всички си стоят еднакво тъпи.

Естествено има изключения.

Лека вечер.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 10 Мар 2009, 14:36

По тоя повод гледайте филма " Rich Kids ".
Павка такава е реалността брат. Младежите вече на 13 не са девствени, пият, пушат и нямат отговорност и респект към нищо. Като ги гледам и ме хващат бесовете.
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 10 Мар 2009, 19:10

Хареса ми тази тема. Добре е, че има такива отвратени от обкръжението си хора, като автора и човека изказва негодуванието си. Радва ме фактът, че доста хора го подкрепят(me2). Наистина днешните "тийнейджъри" са пълна отврат с модерното си говорене и писане(и ся кфо - ми ху* с око лапай го да не те гледа), модерните прически(еб*ното "емо стайл" и др.). Пък за къпане, чистоплътност и т.н. направо не ми се говори, че ако ви разкажа няколко истории ше повърнете върху клавиатурите си :D. Абе въобще всичко дет го е написал автора е вярно на 100%. Да, вярно не всички са такива, но предвид факта че аз го виждам, автора го вижда, както и доста мои и чужди хора го виждат, мда не всички са такива - има няма 90 и кусур % от сегашните младежи. Абе много има да се казва и да се говори по темата, ама... лошото е, че ще си останем само с приказките и писанията и негодуванията. Затова най-добре гледайте си вашия живот, възпитавайте си децата, както вие си знаете и те така. Да не ви е*е за другите. Животът стана толкова гаден, че няма място да съжаляваш или да се опитваш да поправиш грешките на някой друг или да му даваш акъл. Дет вика един авер "Еб* и не питай" и "Един човек като е решил да се ушива и Господ не може да го спаси".
PEACE \/
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Мар 2009, 19:58

Rijo написа:Да, това е едно цяло поколение. Виждам го аз, виждате го и вие. Сигурно и из форума има индивиди, които принадлежът към фешъните с жълти зъбки. Всеки сам прави изборо какъв да бъде.

Констатацията, че е "това е много гадно" е излишна. На мнение съм, че ако съседът ми е такъв, нямам право да му се меся. Аз отговарям за себе си и за децата си. Ако те станат такива - провалил съм се като родител.

Сегашното поколение е продукт на предното. Получило се е по един или друг начин, защото мама и тате са наблегнали на материалното за сметка на образование, възпитание, ценности. От друга страна типичните мама и тате от днес някога са били деца на по - предното поколение. Навързано е.

Не може да хвърлиш цялата вина върху родителите си. Съществува и самовъзпитанитето. И ако имаш достатъчно воля да и желаеш да се промениш, а не да се оставиш по течението, резултатът идва. Но течението е силно. Хората не прощават, че си различен и те мачкат. И се стига до олигопол - вместо всеки да се стреми нагоре, всички си стоят еднакво тъпи.

Естествено има изключения.

Лека вечер.

това много ми хареса как е написано сбито и конкретно... и мисля, че много вярно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: младите,водата и пастата за зъби....

Мнение от NEDQLKO » 10 Мар 2009, 23:04

павката написа:... а и момите харесват фешъни с настроение.Амфета си е доказателство за принадлежност към висше общество,надмогнало пиенето на ракия и отдалечило се от нисшата среда...

... Цигареният дим съпъства живота още със ставане-отделя се по един час в пушене на цигари,пиене на водна чаша кафе и гледане в една точка в намаления телевизор на програма Европа,уж в научаване на нещо ново...

... Вманиачеността води до правене на прически дори при ходене до магазина,без допир с топлата вода,която се ползва за направа на кафе... :twisted:

така е,много са смешни...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Денит0о » 12 Мар 2009, 11:23

хахаха,баси мизерниците...ама то май трагедия,а не комедия :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

Мнение от gazi » 25 Мар 2009, 11:15

Acceleration написа:много добре разказано :) евала
Ерес е название, с което Баварската църква характеризира религиозните учения, отклоняващи се от официалната догма .

Изображение

http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Апр 2009, 23:21

аз мисля,че набедената за "елит" прослойка отговаря на същото описание,само дето нещата там са доста по-лъскави..
Не че и в чужбина принципа е мнооо по-различен(аз съм дълбоко скептичен към мнението на колегата който дава швейцария за пример..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Защо

Мнение от Chimerasv » 08 Апр 2009, 18:16

ТВА ;) е народа мечта за всеки бирник - стадо в кошара без прегради ;)
:help: :uups: :uups: :uups: :help:

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 09 Апр 2009, 0:30

:mrgreen:
Яхнийо въннн

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X1 F48
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Mr_Spirit » 09 Апр 2009, 13:08

Agande написа:По тоя повод гледайте филма " Rich Kids ".
Павка такава е реалността брат. Младежите вече на 13 не са девствени, пият, пушат и нямат отговорност и респект към нищо. Като ги гледам и ме хващат бесовете.

Прикрепям се към казаното!!!
Цяла България под едно небе с една марка автомобил - BMW !!! bmwpоwer-bg.net

Калоян Христов

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от linzdi » 09 Апр 2009, 22:47

Искам да попитам дали тези индивиди са само от "младото","днешното","новото" и още малко синоними ... поколение?Че дъртите ,потни,мазни,противни 30-50 годишни ганьовци на които клякате ежедневно,защото ланците им се удрят в топките ...-те прозрачни ли са ,че ви се губят от картинката ?Много ясно,че като обществото подкрепя такива индивиди те започват да служат за пример на младите,та ако не искате да гледате такива тийнейджъри -спрете да лижете гъзовете на учителите им.Искам да попитам още ... вие в кой свят живеете !?Че младите хора в българия изобщо не са разпуснати и изобщо не са загубили ценностите си колкото други млади хора по света,че ние сме си направо стегнати и консервативни...в известна степен дори изостанали .Аз като представител на това ужасно поколение мога да ви кажа,че кофти хора винаги е имало и винаги ще има,но качественият материал далеч не е малко ... и онова миризливо и гадно нещо живее във всеки от нас - просто в различна степен... но нека бъдем реалисти и не драматизираме ...или ако не ни харесва това ,което виждаме да помислим първо дали ние самите не сме го направили .... така че недейте така силно да се възмущавате и да съдите,а по-често поощрявайте тези,които будят уважение във вас,вместо тези ,които провокират подобни теми ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Апр 2009, 16:29

морално деградирали,без капчица човешко в тях-никаква тръпка към домашни любимци,деца или пък състрадателност към нуждаещите се....
ако те видят паднал на пътя,ще те прескочат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 16 Апр 2009, 23:03

Christoff написа:Отвратна история

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории