Не вярвах че толкова много обичам БМВ-то си
Модератори: mitaka7, Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
извинявам са много ама просто не издържах, за този който каза е имала дух аз не го видях , карах 2 месеца Е38 и не видях да има дух таа кола, просто кола като всяка друга, нищо не я направи специална, да кажем че имаш ферари енцо да те грабне ама бмв 320-ка хах , недей така се излага бе човек , че е красива красива е, ама чак да ти се къса сърцето стига бе, може да ти се къса от обявената сума за ремонт ама че я разглабят...беги е , ауу не мога да повярвам че пиша такива неща, бетер от децата сте, и тва са мъже на по 25-30 и на горе, стига бе, кво ше кажат децата ви ,тате обича колата повече от мама, хаха, аз лично не бих писал такива глупости, ти ше кайш ся че и с нея спиш и праиш секс ? тва е просто една кола ве човек, кара те от точка А до точка Б нито ще ти сготви нито ще те изпере, разбирам за жена си да говориш такива приказки ама то за кола, направо си е колосално и смешно хахахахаха не издържааааам , ако някой има въпрости нека пише на ЛИЧНО да не доосираме темата !!!!!!!!!!!! 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
magareto_yori написа:мене пък енцото хич не ме грабнапри всеки явно е различно...
не точно енцо , дадох пример само, може и някое ламборджини, нещо екзотично и рядко срещано, да му се кефиш ама за другото.....извиняваи !!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
mavrut написа:magareto_yori написа:мене пък енцото хич не ме грабнапри всеки явно е различно...
не точно енцо , дадох пример само, може и някое ламборджини, нещо екзотично и рядко срещано, да му се кефиш ама за другото.....извиняваи !!
Колега...ти май не можеш да схванеш,че повечето хора тука са "облъчени"...Включително и аз ...

Карал съм и доста по-скъпи и хубави коли от моята,но те не са ми дали и частица от кефа който изпитвам с "грохналото" " ми БМВ....Всичко това не го пиша,за да се заяждам с теб,а за да се опитам да ти обясня,че колегата ukelichko не е изолиран случай в този Форум

Ако не ти е приятно да четеш "детски и лигави " постове,просто подмини...Щото аз се старая да запазя нормален тон,но някой няма да го направи и темата ще се забози доволно....Дай да не я разваляме и ни остави да се прекланяме пред "кочините ни"

Поздрави...!!!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
mavrut ли си Каберне ли си... само ще ти кажа, че не си за ТОЗИ ФОРУМ...
Карай си там "просто колата" от точка А до точка Б...и ни остави тука лигавите болни Мъже и Жени да си пишем бозите...
А към колега, автор на темата, напълно те разбирам... мойта като я размазах, поне три пъти плаках, като гледах какво съм и причинила... А докато беше разкостена, нямах сили да ходя да я видя в сервиза и снимките само като видях....
Хехе, онзи ден като се прибирах от купон и гледах как кротко си спи пред блока... направо си я погалих... Спи, Пантерке моя, утре ще се повозим...
Карай си там "просто колата" от точка А до точка Б...и ни остави тука лигавите болни Мъже и Жени да си пишем бозите...
А към колега, автор на темата, напълно те разбирам... мойта като я размазах, поне три пъти плаках, като гледах какво съм и причинила... А докато беше разкостена, нямах сили да ходя да я видя в сервиза и снимките само като видях....

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Хъм...Любов,любов...Добре де ама такава любов към човек,не и към машина.Моята кола си я гледам,но не съм фанатизиран от нея...Тя трябва да ми служи,да ме закара от точка А до точка Б...Тези зарибени истории ми се струват пресилени.Но различни хора,различни идеали...Не бих плакал за колата си в никакъв случай ако не е една точно определена,която може би никога няма да имам...Така де... 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
CarrollShelby написа:...Не бих плакал за колата си в никакъв случай ако не е една точно определена,която може би никога няма да имам...Така де...
Така е и за много от нас именно бмв е тази кола, която може да го предизвика.
От тогава русото не е на мода.
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
да имам БМВ за мен бе мечта 15г и сега като го имам се чувствам завършен това единствената кола за която не се нерва че се е счупила или нещо друго кеф ми сутрин като стана и излизам преди да се кача да я гледам удоволствие е да я имам и всяка следваща пак ще е БМВ като всяка предишна ще оставя следа
пък нека да съм манияк и познавам и други които се побъркаха след като си купиха БМВ явно има защо 

- B2R
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: VARBORGHINI
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
mavrut написа:извинявам са много ама просто не издържах, за този който каза е имала дух аз не го видях , карах 2 месеца Е38 и не видях да има дух таа кола, просто кола като всяка друга, нищо не я направи специална, да кажем че имаш ферари енцо да те грабне ама бмв 320-ка хах , недей така се излага бе човек , че е красива красива е, ама чак да ти се къса сърцето стига бе, може да ти се къса от обявената сума за ремонт ама че я разглабят...беги е , ауу не мога да повярвам че пиша такива неща, бетер от децата сте, и тва са мъже на по 25-30 и на горе, стига бе, кво ше кажат децата ви ,тате обича колата повече от мама, хаха, аз лично не бих писал такива глупости, ти ше кайш ся че и с нея спиш и праиш секс ? тва е просто една кола ве човек, кара те от точка А до точка Б нито ще ти сготви нито ще те изпере, разбирам за жена си да говориш такива приказки ама то за кола, направо си е колосално и смешно хахахахаха не издържааааам , ако някой има въпрости нека пише на ЛИЧНО да не доосираме темата !!!!!!!!!!!!
Дори някой, който е карал Кадет джи си ай да покара 2 месеца Е38 ще се впечатли. А теб щом дори не те е трогнало значи трябва да помислиш ... Аз не познавам мъж/момче, който/което да не се впечатли от тази кола

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
еее айде стига
който иска кола дето да го вози от точка А до точка Б да си купи примерно рено и в частност Еспейс за де му е по практично, или там няква друга безлична каручка... Който е карал бензинова 3ка с поне 6 цилиндъра няма да иска друга кола от БМВ. Между другото тройката правеше по голям кеф от 5цата.... Ама да не се отплесвам от темата: Разбирам колегата, ама се пак да не се излага и да не плаче. Ще ти я направят! И пак ще и се кефиш!
който иска кола дето да го вози от точка А до точка Б да си купи примерно рено и в частност Еспейс за де му е по практично, или там няква друга безлична каручка... Който е карал бензинова 3ка с поне 6 цилиндъра няма да иска друга кола от БМВ. Между другото тройката правеше по голям кеф от 5цата.... Ама да не се отплесвам от темата: Разбирам колегата, ама се пак да не се излага и да не плаче. Ще ти я направят! И пак ще и се кефиш!

- 325_TDS
- младши ентусиаст
-
- Кара: 120L/E28
- Мечтае да кара: E24
- Детайли за колата: 05.82 Balticblau metallic
Реакцията ми,когато някой тръгне да се е*ава със 25 годишната ми Шкода е пълно откачане.Разбирам те напълно колега и,когато някой тръгне да плюе по някоя от любимите ми марки(Шкода,Хонда,БМВ) се почва една...Един със един Опел печка вече си го отнесе заради устата си...Та това е напълно нормално явление при истинските фенове на марката.
П.С.Ама как го написах само...

П.С.Ама как го написах само...

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Аз ще кажа само, че за мойто БМВ човек убивам. Когато е в сервиза винаги стоя и гледам какво ми сменят и по-важното КАК.

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Колега напълно и аз ти влизам в положение.... и на мен ми се реве когато оставям колата в сервиза... тея маистори сърце нямат да ми искат толкова пари 

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4