Форд Мустанг - Уникална кола
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
clubzendo написа:Да покоригираме малко,американски форд,не европейските измислици,а на колегата дето по-горе пишеше че Е30 или Е36 била направена 80-те години,то форд мустанг е направен 60-те години,и от тогава е огин,както и всички спортни модели на американския форд...като и додж вайпър...ама вече отиваме на мноого високо ниво на спортни автомобили...където БМВ не могат да се похвалят със нито една М изпълнение,но все пак става въпрос за америка,не за европа,за европа БМВ си е номер едно,за америка-додж вайпър,форд мустанг и тн.
Добре сега що пишеш идиотщини... Тоя мустанг за който става въпрос е дизайн най-рано от 2001-2002 година. Освен това всички М изпълнения са по-добри от простотия 8300 кубика която само си суче задницата. При колите истината е че всичко е Германия. В последните години за съжаление БМВ не е номер 1 колкото и да не ми се иска ония от Щутгард много хубави коли имат в последното поколение и като дизайн и като двигатели за разлика от грозотиите на БМВ ма нали Бенгъл напусна има надежда още
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
alx написа:мустанга е вярната кола за верния човек. този които обича нецивилизовани коне и усещането за опасност породена от примитивизъм.
да не говориме, че колата е $30к нова...
...
ей тва е мнение на място
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Стан колега,ти си странна птица
не мога да разбера защо се опитваш да си наложиш мнението
Пари ли ти дават кво
Остави хората да си имат мнение,а

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Абе що го наплюхте така момчето?Само да каже някой ,нещо за друга марка,почват тъпите сравненеия с БМВ и жестоко оплюване на човека посмял да сподели мнение или усещане от друга марка кола!!Разбира се ,че ако търся чисто спортна кола с истински хъс,мощ и динамика на доста добра цена(2 пъти по евтина от М3 е92),ще избера мустанга(шелби гт),който е В8,450 коня!!Колата е с уникална динамика и дизайн верен на една легенда от преди 50 год!Ако искам хем динамичен,хем класен и изпипан автомобил, взимам БМВ или Мерц!!колата е правена и мислена от хора,за които разход от 30-40/100 не е национална катастрофа както в бг!!според мен няма място за сравнение с БМВ,защото е за по-различен тип хора от обикновените БМВ клиенти.Мен лично,това коя кола е по мощна или по-бърза от 0-100 ама грам не ме интересеува.Избрал съм БМВ,защото харесвам стила на марката и между другото много повече се кефа на последните модели,отколкото на отживелици като е36,30,34 и т.н.Единствения модел който бих си купил и след 10 години е е38!!Така че някои изпитатели,за които е30 е панацея,нека само да седнат в е92 и пак да говорят после!..ида почнат да гледат мааалко по-далечко от собствения си нос!!много здраве на всички!
biohazard написа:Абе що го наплюхте така момчето?Само да каже някой ,нещо за друга марка,почват тъпите сравненеия с БМВ и жестоко оплюване на човека посмял да сподели мнение или усещане от друга марка кола!!Разбира се ,че ако търся чисто спортна кола с истински хъс,мощ и динамика на доста добра цена(2 пъти по евтина от М3 е92),ще избера мустанга(шелби гт),който е В8,450 коня!!Колата е с уникална динамика и дизайн верен на една легенда от преди 50 год!Ако искам хем динамичен,хем класен и изпипан автомобил, взимам БМВ или Мерц!!колата е правена и мислена от хора,за които разход от 30-40/100 не е национална катастрофа както в бг!!според мен няма място за сравнение с БМВ,защото е за по-различен тип хора от обикновените БМВ клиенти.Мен лично,това коя кола е по мощна или по-бърза от 0-100 ама грам не ме интересеува.Избрал съм БМВ,защото харесвам стила на марката и между другото много повече се кефа на последните модели,отколкото на отживелици като е36,30,34 и т.н.Единствения модел който бих си купил и след 10 години е е38!!Така че някои изпитатели,за които е30 е панацея,нека само да седнат в е92 и пак да говорят после!..ида почнат да гледат мааалко по-далечко от собствения си нос!!много здраве на всички!
+1

стан написа:Добре де, кажи на мен като неразбиращ кое по-точно те впечатли в Мустанга повече от 997 ? По-бързо ускорява ли, или по-бързо спира? Или пък е по-бърз на нюрбургринг кажи си не запазвай за себе сиИли най те изкефи много динамичната скоростна кутия, разбирам да кажеш примерно S63 е уникална кола, ама тоя леген... даже над модена и 997 го слагаш, пълно излагане
американските коли със много въртящ момент и големи двигатели и примитивно всичко имат едно преимущество (поне за мене) което никоя не-американска кола няма да има...
поглеждаш поршето и то те поглежда във очите и ти казва.. "спокойно... всичко е наред. аз ще те пазя и ще изглеждаш като шумахер".
.... поглеждаш американския мускул и той без да те поглежда ти изгрухтява сърдито "ще се бориме със тебе- и ако загубиш- ще те убия".
ето това е разликата. за всеки отговор си има... публика.
за американския и европейския форд - форд беше "разделена" като логистика преди 20 години. сега форд е една компания. компонентите им се взаимстват във различни модели във америка, европа, африка, азия и тн. разлика няма. всичко се разработва да става за всеки един пазар. брандинг-а е различен, но отдолу е същото...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
alx написа:поглеждаш поршето и то те поглежда във очите и ти казва.. "спокойно... всичко е наред. аз ще те пазя и ще изглеждаш като шумахер".
.... поглеждаш американския мускул и той без да те поглежда ти изгрухтява сърдито "ще се бориме със тебе- и ако загубиш- ще те убия".
Ето това е самата истина обяснено по точния начин

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

=
TUZara` написа:Винаги съм казвал,че мога да заменя БМВ само и единствено за Мустанг ....
И аз така,но за ония там от 60-те,та може и малко ръждица да има

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
стан написа:... Тоя мустанг за който става въпрос е дизайн най-рано от 2001-2002 година
Този дизайн е >=2005. Мина им времето на лафове от сорта най-добрите коли са немските или има и мерц има и други коли. Просто всеки се обособи в своя си регион - в щатите Dodge, Ford,GMC и т.н.; в Европа - мерц, бмв , VW/Audi в Япония Тойота, Мазда, Мицубиши и т.н. Не се напъвай да убеждаваш хората в своето виждане. Всеки си има право на собствено мнение.

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
3 през нощта е.... Vобразния мотор на мустанга леко ръмжеше под звуците на AC DC - hells bells....и това беше докато не натиснах педала на газта докрай.... от леко свалените прозорци влезе шума на мотора, който ме караше да се чувствам ВЪВ ФИЛМА
ако нямаше БМВ-та... бих карал мустанг... мой близък приятел има такава красавица.... няма да коментирам..... всяко леко накривяване на волана комбинирано с газ е равно на многооо вървене настрани 

стан написа:При колите истината е че всичко е Германия.
Съжалявам, ама като го чуя това и ме напушва смях.

Хора, 2009-та година е, совите не са това, което бяха.

В защита на тезата ми, ще дам за пример следното:
Посочете ми по-добра немска спортна кола (даже supercar) с цена от 150 хиляди лева нова, която да стъпи даже на малкия пръст на това:

За обикновените автомобили също, германците отдавна, ама доста отдавна вече дишат праха на японците, няма какво да се лъжем.

Идеята е да се уважават мненията и впечатленията на другите, като това на автора на темата, а не да бъдем коне с капаци.

П.П.
Италианските спортни автомобили няма да ги намесвам, че ще стане война.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Аз също съм се возил в такъв , та даже и шелби. Тогава собственника му ми каза , че е 500 кс. Вървеше и ревеше ненормално. Малко след като се качвах , сина на човека които ме вози го блъсна и мисля , че няма и да я направят.
It`s party time !
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Още като прочетох заглавието ми стана ясно, че ще стане спора в тая тема
Да се сравняват динамичните характеристики и поведението на Мустанга със съвременните европейски спортни модели (M-power, AMG, S) е смешно
, но американските коли имат една аура, която европейските никога няма да имат. И това не може да се обясни на човек, който никога не е карал такава...
Колегата малко попрекали с хвалбите по Мустанга (на места и малко нереални...), но наистина изживяването с такава кола е страхотно и аз го разбирам.
А вие почнахте Е36 М3... Хонда Сивик, Фиат 500 и незнам си още какво
Мустанга не е най-добрата кола, но е нещо различно от това, което сме свиканли да караме
и е нормално, ако досега си нямал допир с такава кола да се изкефиш много
П.П: Честит да му е на чичо ти
...или както каза Джереми Кларксон за Viper-a...
A big, red axe-murderer

Да се сравняват динамичните характеристики и поведението на Мустанга със съвременните европейски спортни модели (M-power, AMG, S) е смешно

Колегата малко попрекали с хвалбите по Мустанга (на места и малко нереални...), но наистина изживяването с такава кола е страхотно и аз го разбирам.

А вие почнахте Е36 М3... Хонда Сивик, Фиат 500 и незнам си още какво

П.П: Честит да му е на чичо ти
alx написа:
...или както каза Джереми Кларксон за Viper-a...
A big, red axe-murderer

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
biohazard написа:.... и между другото много повече се кефа на последните модели,отколкото на отживелици като е36,30,34 и т.н.Единствения модел който бих си купил и след 10 години е е38!!Така че някои изпитатели,за които е30 е панацея,нека само да седнат в е92 и пак да говорят после!..ида почнат да гледат мааалко по-далечко от собствения си нос!!много здраве на всички!
и аз съм съгласен, че всеки си има мнение и не бива да му се налага чуждото (както се опитва колегата стан). относно това което съм цитирал колега biohazard позволи ми да не се съглася. тези изброени модели е30,е34,е36 са предшествениците на съвременните и за мен дизайна е просто класика и сантимент както става дума за мустанга. казваш нека седнем в е92, с най-голямо удоволствие и огромно желание бих ама нали се сещаш, че това зависи от финансовите ми възможности. един единствен път се возих в е92 320д СТРАШЕН автомобил за мен мечта. и динамика и возия и комфорт... абе нямам думи. та мисълта ми е, че повечето от нас които величаят старите модели е защото това са ни възможностите и на този етап няма как да се порадваме на нещо съвременно, не ни упреквай

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
мен мустанга ме кефи много,най малко като визия,то хубу че беше тоя модел да им възвърне славата.кобрата особено е брутална, но като цяло 90% от колите има са недодялани с по ефтини материали с по ниско качество,затва и цените са им такива.американските спортисти са чиста доза адреналин в неподправен вариант и според мен идеално си вършат работата,а именно да доставят кеф и то на ниска цена. Отделно в Бг с тая кола ще си доста по атрактивен отколкото с повечето 3 пъти по скъпи немски бегачки.А да имаш такава кола в БГ значи че искаш да си забелязан 

57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4