Транспортни неволи....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

с какво бихте пътували.....!?!?

Анкетата свършва на 15 Мар 2009, 22:33

46 местен автобус неоплан
117
75%
18 местен бус мерцедес -спринтер
40
25%

Общо гласове : 157

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Фев 2009, 1:04

добре!!! да ви светна ква е работтата!!! з атва на времето баща ми не ебаваше да ходи на родителскии ,ма мамата неска беше възпрепятствана и отидох аз!!кофти!!! (
праат екскурзия-платихме капаро преди 6 месеца! неска отиваме да дадем остатъка! и организатора ни вика-ваще деца са ше пътуват в едно бусче! щщо бе!?!? щото се записаха други след срока и да не делиме класа!!! квоооо1?!?!?!?!? и класната казала ,че е навита!!!
и питам аз -що,как така!!?!? ми то ни е същият разхода ,ма нали!! викам -като ви е същият разхода що не земете трети рейс!?!? е са!!!! и му обяснявам ,че в буса до париж не е същото акто в рейса и тоя ми вика -не е така!!! а класната ,която -мога нотарилно да се подпиша е взела кинти от агенцията и няма лошо ,ма да не правят инглизлъци вика: не може така ,децата трябва да са заедно ,ше пътуват в буса!!! и като я емнах,па и други родители скочиха ....!!
според мен най-нормалното е ,който е закъснел да си плати навреме да се вози м буса ,а ако не го кефи да не оди!!! а една майка /естествено от закъснелите / ми вика: ми то не може секи да си предвиди финансите като големците 6мес напред!!!! ма кво ме грее мене тва бе!?!?!? кво съм ти крив ако немаш кинти -ако щеш го пращай ,ако искаш и у колет го прати да пътува за по-евтино!!!!
и са съм бесен на пета ракия....
ако ми кажете ,че аз съм крив ше се самообеся безкрайно!!!!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Фев 2009, 1:13

знам че секи даскал изкарва допълнително от такива екскурзии!! фирмата е световно -неизвестна!! праи екскурзии на френската от 7г! тва са 120 деца-праете сметка по бон на дете са 100бона!!! за 10 дена с два рейса и една каручка с хотели без манджа-само закуска кви пари са!!!! и няма лошо -съгласил съм се на цената и нека земе!! ма да ми праат мръсни номерца впоследствие нема да стане!!! и чак па се цупи...!! и са жената се притеснява да не си го изкара на детето в даскало....!! дзъбите ще и избия!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
най-нормалното е като идеш на кино и като са се свършили убавите места ,да си земеш /ако искаш/ на кофти ред и да зяпаш! и тука е същото! като не можеш да си прецениш бюджета за детето напред -зимаш място извън срока ,но твойто се вози в квот има ,а не да страдат сички заради него....!!!!
ебати зора начи!!!!!
аз ли нещо съм кьопав или света се е побъркал!?!?!?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 24 Фев 2009, 1:55

Скиско, сега последно с колко рейса ше се ходи и коя е агенцията?

Взимат пари даскалите, да. Само, че те взимат 1/10та от това, което лапка директора. Обикновено екскурзиите за разни у-ща се правят точно от тоя род малки световно неизвестни фирмички, които основно се крепят на ученическите пътувания.

Иначе без значение с кое ще се ходи и 2те са пълна помия... въпреки, че преди докато се зниамвах с това съм получавала доста сериозни оплаквания от скапания неоплан.. :confused: много скапана машина, общо взето да си е*е Франко коня...

За колко време е тая екскурзия? Я ако имаш офертата само я прати да хвърля едно очо :roll:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tokata2 » 24 Фев 2009, 1:56

Той светът си е наред ... Бай Ганьо е свършил курса .

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Фев 2009, 3:17

Добре, бе, аз не разбрах теб какво те боли фара, че некой си не могъл да си предвиди парите??? Еми, кофти, ама няма начин. А това, че оная е взела пари - направо можеш да си сигурен. Ей, аман от простотия. Сега, че тоя бус не е лош - не е лош. Ама друго си е рейса. Както някой каза - мислен е само и единствено за пътници. Да не говорим, че можеш да си изискаш парите до стотинка, та и нагоре. Ти си дал пари за екскурзия с автобус, а не с бусче...накрая ще ти набутат детето у некоя баничарка...е*ах ти и наглата история.

За мен няма какво да го мислиш - имало е срок, да са платили!!! Който не е платил - в буса! И като почне да си го изкарва на детето - отиваш и си говориш с нея да се взима в ръце, че да не бере ядове! Д*ба и тъпите даскали...ще набутат децата в багажника на некоя кола само и само да вземат 20 лв. отгоре. Като класната ми подготве в немската - цял срок не каза една дума на родителските за представянето ни в клас, а само плямпаше за смотаната ни екскурзия!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 24 Фев 2009, 9:15

Съгласна съм с Питбула!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Фев 2009, 10:41

аз пък да кажа, че бих избрал буса ...

тея рейсове с по 100 човека - не мерси

Лично мнение

НО ти си в правото си да избереш къде да пътува сина ти след като си спазил всички срокове!

На сина ти ще му дреме на шапката къде ще пътува ;) Той отива на пички, пиене и т.нат. ;) да става мъж

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 24 Фев 2009, 11:01

Има значение обаче за какво плащаш и какво ти се сервира после ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 24 Фев 2009, 11:46

според мен няма нужда от такава глупава анкета,но аз лично бих патувал със личен авъомобил-БМВ 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 24 Фев 2009, 12:02

spens_82 написа:според мен няма нужда от такава глупава анкета,но аз лично бих патувал със личен авъомобил-БМВ 8)

Sonny беше тооолкова прав....

А Скисе - аз съм пътувал до Франция точно в Неоплан, ученическа екскурзия като бях 8ми клас. Да ти кажа е 10 пъти по-добре и по-забавно за детето. Вярно, че този с който аз пътувах имаше някакви проблеми, ама беше по-стар от 2000та година.
Повече място има като че ли. Обаче това си е от моята гледна точка, примерно някои в автобуса се оплакваха че им било неудобно за спане, мен пък си ми беше екстра.
Зависи колко си голям де, ние 8ми клас бяхме по 1,70м и ми беше добре на седалката.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Фев 2009, 15:53

SKISA написа:ако ми кажете ,че аз съм крив ше се самообеся безкрайно!!!!

Ми прав си..!! Няма да позволяваш на тия да си правят к'вото искат...Платил си в срок за екскурзия с автобус,а не с микробус..Ми те по тая логика мое у Франсето да ги настанят в някое общежитие тип порутена барака и да се оправдаят,че ше правят децата бой-скаути..!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Фев 2009, 16:05

spens_82 написа:според мен няма нужда от такава глупава анкета,но аз лично бих патувал със личен авъомобил-БМВ 8)

Абе, ти можеш ли да изкараш един ден без да напишеш някоя тъпотия? Човекът е задал конкретен въпрос, защото хем се притеснява за сигурността на детето си, тъй като е зима, хем е недоволен, че е платил за нещо, а после му сервират друго.

И вярвай ми...тази тема е далеч "по-умна" от оная твоята с намерения на улицата чип.
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Фев 2009, 19:19

хахахах как го нахрани :mhihi:
мое мнение е да се събереш с тези родители които са на същото дередже с тебе и да искате парите си обратно до стотинка..на малкия няма да му се нрави понеже боли го фара толкова за екскурзията а колкото че ще бъде с неговите приятели...в никакъв случай не си навирай детето в някой микробус...извинявай ама микробусите са предвидени за кратки разстояния...например от летището до хотела да се вземат туристи...демек максимум 30-50 км...
освен това става въпрос за безопасността на деца за което грам компромис няма! един автобус неоплан е 1000 процента по безопасен за своите пътници отколкото един микробус...ти би ли приел риска да ти возят детето в микробус??аз не!!
колкото за училищните помияри?една жалба на министерството би ги усмирил че въобще не ебаваш да им направиш живота черен...
като са същите пари микробус и рейс защо не вземат рейс?майка им деба проста...какво трябва да стане?втори лим??
въобще не се съгласявай да си пратиш детето с микробус толкова километри! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Фев 2009, 19:21

Ейииии да бе,голяма идея.SKISA как не се сети на малкия да му дадеш Е61цата да отиде с нея на ексурзия,а? :mhihi:
grnka,абсолютно съм съгласен с теб ! Не ги виждам тия микробуси на магистралата,SKISA не си давай детето да се вози в тъпото кашонче.А ония тъпири ги съди до дупка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Фев 2009, 19:26

Добре де....що така нахранихте колегата spens_82 ....?! :confused:

Оставете цялото удоволствие за SKISA ,негова си е темата.... ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории