писна ми от жени шофьори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 18 Ное 2004, 14:25

krika написа:Единственото придназначение на жена-шофьор е да те вози когато си се разковал :drinking:Сички знаем поговорката: "Жена шофьор негър скиор :DDD .Абе има и изключения има една страшна мадама от нашия блок дето кара Е46 320d и някой път S6цата на тъпкача си като луда :shock: Тва си зависи от жената има и изключения дори по пистите налазват дами :!:

Хехе :lol: колко много противоречия на колко малко писано :D

Сещам се за една "негърка" дет е скиорка (след некой друг ден пак ша ходим към Давос на ски) и дет от време на време ми взима старта с моята кола:lol:.
А и за една друга мадама се сещам... дет ми сви рекордите на отсечката на Пещерското рали.. 8)

А и за задната седалка ... абе бива, бива:D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 18 Ное 2004, 14:40

sisuk:
Аз ли4но не сум чула жена да при4ени катасрофа и да има жервти...или ако има нещо такова процента на жени при4енили подобно нещо е зна4ително по малък от колкото мъжете!

Нищо лично, ама преди няколко годинки във Франция неква мацка беше прегазила двама велосипедисти, защото тамагочито й било почнало да умира :evil: . Кой нормален шофьор ще убие двама души, защото неква тъпа електронна играчка тръгнала да мре :?: :!: :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 19 Ное 2004, 10:19

Dinamita написа:...

:DDD :DDD :DDD
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

Потребител
Аватар

Мнение от reserve » 19 Ное 2004, 13:36

Като се има впредвид , че аз съм от женската аудитория и карам от 13 месеца и вече имам 20800км зад гърба си без никакви сериозни проишествия смея да твърдя ,че може и да има надежда за нас на пътя. НО е ФАКТ, че има и мног неореантирани мадами ,които карат или по-точно си мислят ,че карат. Возила съм се при няколко такива,които не правят разлика м/у ляво и дясно,но това е научно обяснено. Не съм аз човека,който има нужната компетенция да го обяснява ,но има нещо свързано с наличието на повече хормони или нещо такова.:))
Подкрепям Спарко ,че не трябва да се поставят под общ знаменател всички , защото колкото неореантиран жени има на пътя , толкова и льохмани мъже има. Нищо лично :))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 19 Ное 2004, 14:51

reserve:

...

Пак ще почна с нищо лично :DDD
Нали знаеш всяко правило си има изключения, които само го потвърждават :DDD :DDD :DDD
Та по въпроса с моя стаж зад волана - имам си кола от има нема месец и половина :D и некви си 800 - 900 км, ама кракомобил си имам от 20 годинки и откак съм с него съм научил едно: жените кат седнат зад волана са кат коне с капаци (извинявам се за израза, ма другия е мухи без глави :DDD ) ...
Изображение

Потребител
Аватар

:)

Мнение от sisuk » 19 Ное 2004, 16:57

Dinamita написа:reserve:

...

...

Mislq 4e ima dosta 6ofiori koito shte potvardqt 4e Reserve pravi izkliu4enie na onezi shofiorki,koito sa kato kone s kapatsi! 8)

Сисукче, друг път пиши на кирилица.
Мод: Бабуна
Po dobre sama,otkolkoto s nqkoi muxlio!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 19 Ное 2004, 17:44

Dinamita написа:reserve:

...

Пак ще почна с нищо лично :DDD
Нали знаеш всяко правило си има изключения, които само го потвърждават :DDD :DDD :DDD
Та по въпроса с моя стаж зад волана - имам си кола от има нема месец и половина :D и некви си 800 - 900 км, ама кракомобил си имам от 20 годинки и откак съм с него съм научил едно: жените кат седнат зад волана са кат коне с капаци (извинявам се за израза, ма другия е мухи без глави :DDD ) ...

Динамит, лично познавам Reserve и мога да ти кажа, че има завидни шофьорски умения - за една година е навъртяла много километри, страшно си е свикнала с автомобила. И ти гарантирам, че е по-сигурен шофьор от тебе, въпреки че е правила няколко грешки от разсеяност (всеки е правил такива) и е млад шофьор все още. Лично за мен, за да си добър зад волана са нужни ДВЕ неща: ДА МИСЛИШ И ДА ИМАШ ОПИТ.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Ное 2004, 17:54

хм... хм... ориенталския манталитет може да остави доста хора със грешни впечатления относно качествата на жената шофьор...

жената може да не знае ляво/дясно, но не и трябва- ще напиша сега нещо случайно :)

всяка писта има 2 крайни известни траектории- едната е супер агресивна, със супер дълбоко спиране във завойте, катерене по маркерите във апекса и мръсна газ на излизане и тн... и другата е по-плавната, която е избрана да "носи" максимална скорост във и след завойте и не е толкова агресивна. професионалните състезатели мъже предпочитат първата, жените- втората. и двете са еднакво бързи като първата има преимущество ако е ръганица, а втората- ако е "по-разреден" пакета... та случайната ми мисъл е че и двете са еднакво бързи статистически погледнато.. дори и първата да изглежда доста по-геройски :)

та така... често визията е лъжовна, а извода- неверен ;)

а за лявото и дясното- обикновено като кажа "завий на дясно" след това трябва да уточния бързо "другото дясно"... ма кво.. що трябва да са като нас? :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Ное 2004, 18:08

Може би проблема идва от там, че шофирането рядко доставя удоволствие на жените. Имам предвид самото шофиране ;) Не факта, че ти е по-удобно с кола, не ходиш, не се мокриш...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 20 Ное 2004, 1:25

Абе, има си жени който карат по хубаво от мъжете..

Мойто гадже си кара супер, евала и права, тя като кара спокойно мога да се излегна на седалката и да си почивам...

ПС. Преди 2-3 седмици аз, мойто бебе и сем. Моркови ходихме до плевен и т.н. и на връщане карахе жените...ми еба те 180+ стигнаха по едно време :) много се кефих ;)

А тези дет псуват всички жените че немогат да карат избиват комплекси...

Пък и кво значи да можеш да караш ? да даваш мигачи ? да караш както разрешава закона? ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: писна ми от жени шофьори !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Мнение от fortune » 20 Ное 2004, 3:04

DEFLEPPARD написа:писна миииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

Мене ми писна от тебе бе тип :!: Я ми кажи можеш ли да преброиш колко теми си публикувал за последните 2 седмици? Поне една смислена да бях видял да ти стисна ръката ама :dunno: :dummy:
човек се учи докато е жив...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dinamita » 25 Ное 2004, 14:13

Babuna:
Лично за мен, за да си добър зад волана са нужни ДВЕ неща: ДА МИСЛИШ И ДА ИМАШ ОПИТ.

:yes:
Изображение

Аватар

Мнение от MASTERA » 25 Ное 2004, 15:52

а бе пове4ето жени 4е не стават за 6офиорки не стават ама като гледам какви коли по4ват да карат и ми става жал /в4ера гледам една кака в vw touareg а неска 1 две каки в х5 и после 1 кака в х5 пак :roll: кои им ги е дал?
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=5037-- ако искте много смех про4етете тук!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 25 Ное 2004, 16:13

Някой им ги е дал...повечето ми впечатления заради които отварям прозореца и :ranting: са 60 процента жени,20 дядовци и останалите "мъжлета" които не е необходимо да карат голф...Завчера един направи глупостта да слезе от колата щото го наръгах..Последния момент без мигач влезе в моето платно и ми остваха към 10 метра да спра на светофар...Не знам какво стана ама той влезнал в колата и потеглил при червен светофар само като видя че слизам и дърпам ръкавите :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории