POLICE

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 30 Окт 2004, 1:03

dizelboy написа:може да е полиция може да е си4ко аз пак им се кефим яко 4е имат такива коли.винаги е яко като ги гледаш как са пилотни коли винаги агресивна физономия...

Хммммм как беше думата... ? Позьорщина!!!!! Как може да имат право полицайте на 3 патрона на седмица или месец за тренировки а да ги хранят тея животни(мерцедеса, ТТ-то и поршето) ?!@#?!#?@???????? )

старши ентусиаст
Аватар

има

Мнение от Любо Мегов » 30 Окт 2004, 1:18

има и една z3 ама не знам с какъв двигател

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 30 Окт 2004, 22:23

Що не им сложат по един Hardtop.Поне няма да ги яд лятото че не могат да си свалят гюрука. :lol:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 31 Окт 2004, 9:06

Като си представя какъв палав металик е било това Порше и сега как е засрано в най-неприятната комбинация направо ми се присира
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 31 Окт 2004, 9:46

xterminat0r написа:
dizelboy написа:може да е полиция може да е си4ко аз пак им се кефим яко 4е имат такива коли.винаги е яко като ги гледаш как са пилотни коли винаги агресивна физономия...

Хммммм как беше думата... ? Позьорщина!!!!! Как може да имат право полицайте на 3 патрона на седмица или месец за тренировки а да ги хранят тея животни(мерцедеса, ТТ-то и поршето) ?!@#?!#?@???????? )

това 4е полицая нема патрони е едно на рака
2- държавата налива бензин и повярваими наистина има кинти нее така както го пишат все по весниците 4ее бедна ,пак дали е порше или бмв 730 правителствена все тая все е на едни кинти ,пак и е по добре 4е са я конфискува ли от колкото да я да дат на некои от мафията
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 31 Окт 2004, 12:44

Аз тъкмо им се смеех че с тези Астрички 1.4 посмъртно не могат да ме пипнат. то каква стана тя... :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Ное 2004, 10:56

D_I_D_O написа:Що не им сложат по един Hardtop.Поне няма да ги яд лятото че не могат да си свалят гюрука. :lol:

Ами, не могат! Цяло лято си гъзарееха с ТТ-то из София със свален гюрук в униформи, омотани в кабели от радостанции... Абе, грозна гледка. По-добре ще е тези коли да се продадат и да се купят пригодени за полицейски нужди ще кажете. Да, но повечето от конфискуваните коли имат нередности с документите и узаконяването в чужбина. В БГ си ок с такава кола, но като тръгнеш да излизаш навън те закопчават. Щом и бат' Бойко не го пощадиха и му арестуваха служебния конфискуван Мерцедес на влизане в Гърция преди 2г... Та нито стават за продаване, нито могат да ги върнат на предишните им собственици. Решението е едно - преработка за полицейски нужди (ама не рапидки по таблото както са ТТ-то и СЛ-а), хардтоп, буркани и за магистрална полиция и респект към закона по пътищата. А сега какво - пилотни коли на колони с дипломати и то за наша сметка. Поредната полицейска подигравка с данъкоплатеца... :evil:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 01 Ное 2004, 20:42

Лион стана ми смешно ,защото на брезентовия (или какъвто там е) гюрук отгоре са сложили бурканите

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 02 Ное 2004, 22:51

Metallium написа:Аз тъкмо им се смеех че с тези Астрички 1.4 посмъртно не могат да ме пипнат. то каква стана тя... :(
Повечето са 1.6 вече и бият 318и
Живота се измерва с моментите,когато сърцето ти спира

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 02 Ное 2004, 23:06

по последни дани снесени от полицията до колкото рабрах скоро се о4аква да имаме и 2 познаите какво ЛАМБОРГИНИТА които наи вероятно ще ги дадат на магистрална полиция

ако стане това ще има ново лаф4е по магистралата

каде ще бягаш пиле шарено сега амммм :DDD :DDD :DDD
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 02 Ное 2004, 23:12

Ама като дойде момента на техническото обслужване и нашия бай ганю в държавната работилница като почне да бара под капака... :DDD :DDD :DDD алеле майко

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 02 Ное 2004, 23:46

Sasho 28 написа:Ама като дойде момента на техническото обслужване и нашия бай ганю в държавната работилница като почне да бара под капака... :DDD :DDD :DDD алеле майко

Хахахахахаха, не знаеш колко си прав бате :) :DDD :DDD :DDD ;){}
MORE BEER!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 03 Ное 2004, 7:43

Sasho 28 написа:Ама като дойде момента на техническото обслужване и нашия бай ганю в държавната работилница като почне да бара под капака... :DDD :DDD :DDD алеле майко

Не е така защото RS2-ката (за тези които незнаят какво е RS2 - червената 80-ка комби, която може да се види на Лъвов мост пред полицията) се поддържа в Юнитрейд, а по-сериозните ремонти и се правят в Гърция
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Ное 2004, 10:58

D_I_D_O написа:Лион стана ми смешно ,защото на брезентовия (или какъвто там е) гюрук отгоре са сложили бурканите

:shock: Колко безгранична е глупостта, облечена в униформа... Абе айде, със здраве да си я карат... ;)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 03 Ное 2004, 14:57

Lion написа:
D_I_D_O написа:Лион стана ми смешно ,защото на брезентовия (или какъвто там е) гюрук отгоре са сложили бурканите

:shock: Колко безгранична е глупостта, облечена в униформа... Абе айде, със здраве да си я карат... ;)
Я ми обяснете къде другаде могат да се сложат бурканите???

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории