POLICE
Модератори: mitaka7, Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
dizelboy написа:може да е полиция може да е си4ко аз пак им се кефим яко 4е имат такива коли.винаги е яко като ги гледаш как са пилотни коли винаги агресивна физономия...
Хммммм как беше думата... ? Позьорщина!!!!! Как може да имат право полицайте на 3 патрона на седмица или месец за тренировки а да ги хранят тея животни(мерцедеса, ТТ-то и поршето) ?!@#?!#?@???????? )
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
има
има и една z3 ама не знам с какъв двигател
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Като си представя какъв палав металик е било това Порше и сега как е засрано в най-неприятната комбинация направо ми се присира
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
xterminat0r написа:dizelboy написа:може да е полиция може да е си4ко аз пак им се кефим яко 4е имат такива коли.винаги е яко като ги гледаш как са пилотни коли винаги агресивна физономия...
Хммммм как беше думата... ? Позьорщина!!!!! Как може да имат право полицайте на 3 патрона на седмица или месец за тренировки а да ги хранят тея животни(мерцедеса, ТТ-то и поршето) ?!@#?!#?@???????? )
това 4е полицая нема патрони е едно на рака
2- държавата налива бензин и повярваими наистина има кинти нее така както го пишат все по весниците 4ее бедна ,пак дали е порше или бмв 730 правителствена все тая все е на едни кинти ,пак и е по добре 4е са я конфискува ли от колкото да я да дат на некои от мафията

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
D_I_D_O написа:Що не им сложат по един Hardtop.Поне няма да ги яд лятото че не могат да си свалят гюрука.
Ами, не могат! Цяло лято си гъзарееха с ТТ-то из София със свален гюрук в униформи, омотани в кабели от радостанции... Абе, грозна гледка. По-добре ще е тези коли да се продадат и да се купят пригодени за полицейски нужди ще кажете. Да, но повечето от конфискуваните коли имат нередности с документите и узаконяването в чужбина. В БГ си ок с такава кола, но като тръгнеш да излизаш навън те закопчават. Щом и бат' Бойко не го пощадиха и му арестуваха служебния конфискуван Мерцедес на влизане в Гърция преди 2г... Та нито стават за продаване, нито могат да ги върнат на предишните им собственици. Решението е едно - преработка за полицейски нужди (ама не рапидки по таблото както са ТТ-то и СЛ-а), хардтоп, буркани и за магистрална полиция и респект към закона по пътищата. А сега какво - пилотни коли на колони с дипломати и то за наша сметка. Поредната полицейска подигравка с данъкоплатеца...

Never mistake motion for action...
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
по последни дани снесени от полицията до колкото рабрах скоро се о4аква да имаме и 2 познаите какво ЛАМБОРГИНИТА които наи вероятно ще ги дадат на магистрална полиция
ако стане това ще има ново лаф4е по магистралата
каде ще бягаш пиле шарено сега амммм
DD
DD
DD
ако стане това ще има ново лаф4е по магистралата
каде ще бягаш пиле шарено сега амммм

- Azrail
- UFO Pilot
-
Sasho 28 написа:Ама като дойде момента на техническото обслужване и нашия бай ганю в държавната работилница като почне да бара под капака...DD
DD
DD алеле майко
Хахахахахаха, не знаеш колко си прав бате

MORE BEER!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Sasho 28 написа:Ама като дойде момента на техническото обслужване и нашия бай ганю в държавната работилница като почне да бара под капака...DD
DD
DD алеле майко
Не е така защото RS2-ката (за тези които незнаят какво е RS2 - червената 80-ка комби, която може да се види на Лъвов мост пред полицията) се поддържа в Юнитрейд, а по-сериозните ремонти и се правят в Гърция
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
D_I_D_O написа:Лион стана ми смешно ,защото на брезентовия (или какъвто там е) гюрук отгоре са сложили бурканите

Never mistake motion for action...
Я ми обяснете къде другаде могат да се сложат бурканите???Lion написа:D_I_D_O написа:Лион стана ми смешно ,защото на брезентовия (или какъвто там е) гюрук отгоре са сложили бурканите
Колко безгранична е глупостта, облечена в униформа... Абе айде, със здраве да си я карат...
Живота се измерва с моментите,когато сърцето ти спира
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3