ВЕКТРА vs СТЬЛБ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 24 Окт 2004, 21:18

гледаи като умирате заедно с двестате коня да е насаме,аман от лумпени в тая държава :no:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 25 Окт 2004, 13:01

Защо ли пиша изобщо...
MORE BEER!

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 19 Ное 2004, 23:53

alx написа:само хора които не са се мазали не знаят колко бързо и вероломно стаат сакатлъците.. докато си помислиш да отреагираш и вече няма връщане...

затова се моля всеки път като видя някои безсмъртен по пътя съдбата да се смили над него и да му даде само жълт картон... много рядко като си отнесеш жълт след това продължаваш във същия дух... и вече нищо не е същото и като почнеш да правиш глупости във главата ти се загнездва мисълта - "а ако хей сега тука... тоя кривне... или ми излезе на пътя нещо...или"... и се усещаш как отпускаш...

такива ми ти работи

:yes: :yes: :yes:
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 20 Ное 2004, 15:43

:OT:
Мама му стара, ще изкарам по 5 поста на всеки, който тука се опитваше да държи морал на Azrail, в които 5 поста ще се пише как самият той е карал не по този начин, за който говори сега!!!Приятели и аз не казвам да се кара безумно и безотговорно, но може просто с една забележка да минете, а не да четете яко конско заради магарии, които вие самите неведнъж сте правили!!!Не се правете на света вода ненапита! Не можеш да изискваш от някой да е перфектен, ако ти самият не си такъв!!!Айде по спокойно и мир!
П.С - и нека да не започва сега монолог -"Къв си ти бе, аз един живот не съм застрашил с моите изпълнения!!!" и прочие....

Предишна

Назад към Страхотни истории