Още един сън- точно преди залез слънце...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Интересно и образователно "сънуваш" alx
Аз също съм на мнение, че блянът ти е ПЕПЕЛЯНКАТА - и то найййй-лошата от всички VIPER GTS/R
Най-издайна (освен формата на покрива както колегите са забелязали
) е ... емблемата в средата на дирника му
, която, макар и осветена, си е НЕГОВАТА змийска емблема
Като прибавим и характерната и уникална форма на стоповете, големите валяци, специфичния за GTS/R спойлер и НЕ накрая тт-данните ("сънувани" от теб
) се получава примелно това:
http://www.highresautoimages.com/dodge/gtsr4.html
В очакване на следващия сън

Аз също съм на мнение, че блянът ти е ПЕПЕЛЯНКАТА - и то найййй-лошата от всички VIPER GTS/R

Най-издайна (освен формата на покрива както колегите са забелязали

Live and let Die!
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
Интересно и образователно "сънуваш" alx
Най-издайна (освен формата на покрива, както колегите са забелязали
) е ... емблемата в средата на дирника му
, която, макар и осветена на снимката (извини ме - на миража
), си е НЕГОВАТА змийска емблема
Като прибавим и характерната и уникална форма на стоповете, големите валяци, специфичния за GTS/R спойлер и НЕ накрая тт-данните ("сънувани" от теб
) се получава примерно това:
P.S. аз пък сънувах този кошмар:

Най-издайна (освен формата на покрива, както колегите са забелязали

P.S. аз пък сънувах този кошмар:
Live and let Die!
ммм.. не е гтс-р ... забележи че крилото на гтс-р е под нивото на тавана на кабината... то е фиксирано и много агресивно (със голям ъгъл на атака) и е предназначено да натиска дупето на скорости до около 280 (които са характерни за пистови състезания).
за нещастие, такъв ъгъл създава и страшно съпротивление- когато се правят състезания на една миля където обтекаемоста е по-важна от натиска, такова крило при скорости от 300 нагоре става като парашут.. затова при това упражнение се ползват крила които се "скриват" на нивото на тавана със цел не толкова да натискат колкото да укротяват завихрянето... със много малък ъгъл и задължително регулируеми - ъгъла се смята със един простичък софтуер, които взима под внимание скороста, челното съпротивление, въздушното налягане под дупето и предницата при определени скорости, ъгъла на предния спойлър и много силно подозирам- фазата на луната...
за нещастие, такъв ъгъл създава и страшно съпротивление- когато се правят състезания на една миля където обтекаемоста е по-важна от натиска, такова крило при скорости от 300 нагоре става като парашут.. затова при това упражнение се ползват крила които се "скриват" на нивото на тавана със цел не толкова да натискат колкото да укротяват завихрянето... със много малък ъгъл и задължително регулируеми - ъгъла се смята със един простичък софтуер, които взима под внимание скороста, челното съпротивление, въздушното налягане под дупето и предницата при определени скорости, ъгъла на предния спойлър и много силно подозирам- фазата на луната...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
Нещо се сбъгяса при предния пост, та кошмара си остана само за мен
- но с риск да разкрия "обекта на желание" (в случая на кошмара) ще постна url-a :
http://www.skylinesdownunder.com/mod.php?mod=gallery&op=media&media_id=290
С пожелания за ЛЕКА нощ и по-малко подобни сънища

http://www.skylinesdownunder.com/mod.php?mod=gallery&op=media&media_id=290
С пожелания за ЛЕКА нощ и по-малко подобни сънища

Live and let Die!
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
Прав си alx - нещо съм недоскив спойлера, пък и GTS/R (старият модел, който съм предположил) наистина си и е "пистов воин", а и не мисля, че би могъл да вдигне 380 км/ч...
Та сънят ти все повече ми прилича на "сина" на GTS/R
- хмм просто НОВИЯ GTS/R :
http://www.highresautoimages.com/dodge/gtsrconcept3.html
Макар, че да си призная от доста време не съм имал възможност да следя Le Mans и GT сериите и не зная дали този дзвер участва официално - ако е така ще ми бъде мноого интересно да го наблюдавам. При все спомените от размазващото превъзходство на "баща" му в преди 2-3 години в тези състезания...
Поздрави
Та сънят ти все повече ми прилича на "сина" на GTS/R

http://www.highresautoimages.com/dodge/gtsrconcept3.html
Макар, че да си призная от доста време не съм имал възможност да следя Le Mans и GT сериите и не зная дали този дзвер участва официално - ако е така ще ми бъде мноого интересно да го наблюдавам. При все спомените от размазващото превъзходство на "баща" му в преди 2-3 години в тези състезания...
Поздрави

Live and let Die!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Ех ... да ти имам сънищата .... Пожелавам ти скоро да сънуваш Е60 М5 от тия твойте с технически данни, поне да имаме информация от първа ръка... Това само ако докарат на Горубляне де .. да не си помислиш друго

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
На тема сънища, оня ден сънувах как се скривам от ченгетата след като ме хващат с 85км/ч в 60км/ч зона. Карах . . . .
Ламборджини Диабло. (Може би е малко срамно че ме хващат само с 85 имайки предвид колата която карах но както и да е)
Други забележителности за съня:
1. Бях в Австралия, но въпреки това, волана беше от ляво.
2. Крака ми беше здрав! Ехх, не мога да чакам до другия петък да ми махнат тоя смотан гипс.
Ламборджини Диабло. (Може би е малко срамно че ме хващат само с 85 имайки предвид колата която карах но както и да е)
Други забележителности за съня:
1. Бях в Австралия, но въпреки това, волана беше от ляво.
2. Крака ми беше здрав! Ехх, не мога да чакам до другия петък да ми махнат тоя смотан гипс.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
playordie написа:бе 4е е Трабант 601С а.к.а. ВайпЪр спор НЕМА.
Ама тея евентуални 380 макс. скорост ... ме сЪмнява и 4е са нужни 4 цифри zа да му напишат конете на тоя дЗвер.
1200++ стигат май..

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Аз последно това сънувах
Двигателя е от Viper GTS 450 коня

Двигателя е от Viper GTS 450 коня

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Също и това

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3