Веселбата - невъзможна!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2008, 19:20

Аз пък мисля,че колегата Коцев си е постъпил правилно :roll: Първо бил е сам с мацка,на тия не им ли стигат другите жени в диското?Пък и баш по най-селския начин са тръгнали да я свалят,че после и пак първи са тръгнали да заплашват и да се правят на биячи..Честно казано аз съм имал подони ситуации,макар и без мацка,след това не съм причаквал никого,камо ли двама души,трудно бих скочил,(ест.зависи от обстоятелствата но..)Така че според мен си е мъжка и на място постъпка,иначе сигурно седмица е щяло да му е криво после и да се сеща и да се ядосва :roll: :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 23 Дек 2008, 19:34

и аз мисля че колегата е постъпил правилно.браво колега :yes: .на такива мишки такава миша отрова им се полага.колеги незабравяйте че има една много хубава поговорка: "да би мирно стояло,неби чудо видяло" 8) онези кавали саси получили "ПОчЕРПКАТА" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Дек 2008, 20:19

Да бе пичове,съгласен съм,мъжкарско е да,на 2-ма да им земеш акъла и да си спокоен,че си защитил собствената си чест и тази на дамат с която си бил...Ок,ама аз исках да наблегна на това дали целта оправдава средствата,щото в състояние на афект човек може да направи голема простотия,надхвърляща обиковените му възможности.Доказано!!
Така че при подобна ситуация монетата има 2 страни :confused: Щото ако се водиме от максимата зъб за зъб,око за око ,на мен са ми трошили китара в главата и по тая логика след това аз трябваше да издебна бияча и да го усмъртим с контрабас ли :mhihi: :mhihi: ?!

За мен всичко се свежда до това ,ако може да се размине ,размине,ако не може....скачам у кюпа и к'вот сабя покаже :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 23 Дек 2008, 21:23

колегата плрадев е прав , винаги винаги когато можете избягваите тея простотии. Това лято , пак стана квато стана и едно приятелче (тои кик боксиор ) , бяхме в един бар в Пловдив. Пихме пихме , до мене едно теле 10 санта на мене , апък аз съм 185 висок , 100 кила тои двоен. И кво стана , сдарпаха се с моя приятел , излезнахме отвънка , ама и ония здраво копеле , кантар работа 2мата едвам го набихме , дотук добре , обаче от алкохол и превъзбуда моя приятел го одари 1 шут в лицето както се опитваше да стане , и тоя си глатна езика. После лично му го искара , добре , че си има хабер , ама за тея секунди докато му искарат езика , направо ми побеля косата. От тогава си имам 1 на ум , избягваите тея простотии не са хубави работи , за един селски бои целия живот може да си затриеш , я да те наръгат и да си умреш еи така за едната мъжка работа , я да лежиш в някои затвор 10 години за убииство , направено еииии така , за героиството , после целия живот ти свършва. Това е от мене.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 23 Дек 2008, 22:17

Evelin Cotsev написа:че моито е селско селско е , размина се щото си трагнах като мишок и то заради момичето с което бях. Иначе вътре ми се говореха неща , че ако ме мернат някаде съм мъртъв :mhihi: та затова реших да ме мернат , та да видя кво ще стане . По принцип съм против тея неща и пръв не започвам скандал. А цялата работа стана , защото тея искаха да черпят момичето , аз им върнах пиенето и тоя доиде и вика на момичето , амаа ти наиш кои съм , как ще ми връщаш пиенето. И аз му казах да се маща щото ме нерви и да внимава как приказва. След тва бяха репликите , че ако ме видили не знам си кво и да сме ходили вънка. Е ок , нали бяхме вънка тоя що избяга ? Наи ме дразни , че са и пу*ки , поне като са големи маже да са бяха били , като ме набият набият , тоя другия чак избяга а уж са приятели , все едно да бият някои мои приятел аз да бягам , няма как да стане , като ще ни бият ще ни бият всичките .

Защо да си постъпил селско? Много правилно си постъпил. Те са били 3ма а ти си бил сам. Повярвай ми нямаше да е приятна гледка 3ма "селяци" да ти скачат на главата, докато жена ти пищи и гледа неприятни сценки. В такива моменти е важно да се измъкнеш невредим и ти и половинката ти.......Нека и колегата тито ако иска да сподели една подобна случка с неособено добър край.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 23 Дек 2008, 23:19

Всеки ден стават такива панаири из цялата страна.Много добре си направил че не си се разправял.И аз съм попадал много пъти в такива ситуации но аз много бързо паля и се почва търкала още вътре и въобще не чакам да излизаме навън.Докато ни изкарат отвън и аз вече съм го натупал.В случая биле са повече и затова са се направили на мъже.Като са повече връткаш някой друг телефон на твоите хора и после ги виж какви са мъже.И мен така искаха да ме бият 15 човека и при това без причина просто се правеха на мъже.При което врътнах няколко телефона и за бързо събрах групата от 20 биячи и "мъжкарите" отнесоха страхотен бой.Това не е геройство но просто понякога няма друг изход.Опитваш с добро но като не става тогава с лошо.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Дек 2008, 1:24

Пичове, опичайте си акъла и внимавайте какви ги вършите. Защото сядате в някоя дискотека, сдърпате се с някой и после не знаете какво следва. Евелине, ти имаш палка в колата (аз също...ма разгъваема метална :mhihi: ), ама знаеш ли ония какво има в колата? Прав си, че такива неща трябва да се избягват, защото както ти си направил, можеше и оня да го направи и вместо с палка да те причака с неко портативно черешово топче :mhihi: Иначе постъпката ти я оправдавам - аз най мразя някой тарикат да ми сваля мацката...особено, ако съм там, което слава Богу се е случвало веднъж...и не беше здравословно за тях! Просто 3 дупенца на по 70 килца, а аз - гранична зона на 100 :mhihi: И някой сега ще каже пак - не е важно колко си голям, а колко си луд! Важно е колко си трениран. Защото всеки един човек, който е тренирал боен спорт дълго време ще се съгласи - после познаваш кой е тренирал и кой е помпал в залата. А тогава бяха 3ма евтини тарикати без никакъв опит и аз - сам, ама с 8 г. бокс като състезател и 2 като кик боксерче. Далеч съм от мисълта, че съм неква машина за убине - напротив! И аз колко бой съм ял не е истина :mhihi: Ама все си мисля, че знам как да перна някой, че да му овисне ченето после и най-малкото да му пукна скула и да заспи зимен сън. Така че, когато те зачешат по мъжкото самочувствие (и не говоря за онова в гащите), трудно е да им откажеш :)

Иначе имах идентичен случай като твоя. Отивам си с приятели на кръчма и некви почнаха да закачат на един приятел девойката. Сега той се шушумига, ама поне майка му не е треперила като се е прибирал с разцепена вжда и окървавени ръце, нали!? Та най-културно ги помолих пичовете да си пият и да не закачат момичето, че не й е приятно...даже и наздраве им казах. После си тръгвам и тия двамата след мен. "Ела са да видиш кво ебане те чака". Е, не го видях тва ебане, ама съм почти сигурен, че като са се събудили тия убавци ги е боляло зверски глава :mhihi:

Друг случай - дискотечка пак. Седиме си с приятели, а на съседната маса едни 5ма мутанти. И понеже целите о мускули и решиха, че ще се заяждат с едни 2 приятелчета, дето тренират от свет време кик бокс. А, мамоооо, па смех. Дразниха ги, дразниха ги и накрая на ония им писна - да видиш ти как тия двама убавци с общо тегло 160-170 килца свалиха половин тон живо месо :mhihi:

Иначе да сте голяма компания и да ходите да налитате на 1 човек е супер тъпо и к**ва. Случвало ми се е, но просто им казах на мойте да си седят на задниците, а ние с момчето да се разбереме...в последствие свършихме прегърнати с по уиски в ръка и стана ебати якия купон - цяла вечер си пихме заедно и всичко беше 6! Ама да им бяхме скочили 10 човека на 3мата - после като се регистрирам някъде щеше да ме е срам след "пол" да напиша "мъжки"!

Но и вече такива изцепки не правя. Всичко това си беше в годините ми като откачен тиквеник, които вече са зад гърба ми. Вече изповядвам нещо, което се казваше в Кръстника "Един адвокат с куфарчето си може да постигне много повече от 1000 мъже с автомати". Думите са много силно оръжие, да знаете. А и има ли смисъл - после цялата ти вечер отива на кино, прибираш се, миеш си раните от зъбите им по ръцете, слагаш си лед по синините и като излезеш, всички те питат какво е ставало...смисъл - никакъв!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Дек 2008, 4:03

VarVariN написа:Всеки ден стават такива панаири из цялата страна.Много добре си направил че не си се разправял.И аз съм попадал много пъти в такива ситуации но аз много бързо паля и се почва търкала още вътре и въобще не чакам да излизаме навън.Докато ни изкарат отвън и аз вече съм го натупал.В случая биле са повече и затова са се направили на мъже.Като са повече връткаш някой друг телефон на твоите хора и после ги виж какви са мъже.И мен така искаха да ме бият 15 човека и при това без причина просто се правеха на мъже.При което врътнах няколко телефона и за бързо събрах групата от 20 биячи и "мъжкарите" отнесоха страхотен бой.Това не е геройство но просто понякога няма друг изход.Опитваш с добро но като не става тогава с лошо.

а мани , така по дискотеки работи кадето има много хора не се правят такива неща , че много свидетели после може да го ядеш . Ако толкова си набрал на някои , издебваш го каде няма хора една качулка , един бокс и му обръщаш хастара. Иначе , аз като видя , че ще става екшън , си изпращам приятелката по наи културния начин , тва не е женска работа. После като съм си сам , поне знам , че само мене ще бият. А иначе колегата питбул е прав , не знаеш отсрещния кво има , на боя кантар няма. Един път се бяхме сбили в селското син сити , те трима ние 2ма и едно момиче , уж ги набихме и веече ще си тръгваме , единия стана и докато разбера кво стана ме наръга в крака , та ще си хода с белега цял живот . После го намерихме и пак го бихме , ама кел фаида , ходих 1 месец шит . Други поражения не съм имал от такива простотии. Наи добре да си пиеш и да си ядеш и да не се занимаваш с глупости. Познавам много такива пичове които са биячи ама биячи , един няма дето да не е бит пребиван , то все да биеш неможе.
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Дек 2008, 11:23

ако видиш че ти е в категорията и можеш да го препарираш хич и не се замисля верно че има и много професионалисти ма може и да имаш късмет ,така 1 бръкна в наща ледарка с ръка в ескеип и както беха много отворени и големата компания така 1 като падна и другите се насраха верно че треаша и ние бързо да сменим заведението :mhihi:
бе кофти стана

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Дек 2008, 11:35

въпрос:

защо не хвана няколко бутилки и да им изпоразбиеш главите :!: :evil:

тука в наща скапана държава само така ще има оправия :!:
бой бой бой и пак бой :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Дек 2008, 14:19

VesoPesa написа:въпрос:

защо не хвана няколко бутилки и да им изпоразбиеш главите :!: :evil:

тука в наща скапана държава само така ще има оправия :!:
бой бой бой и пак бой :idea:

И ако му сцепих черепа и му се набие някое парче в мозъка??? И както има бол свидетели??? Имаш ли представа, че това си се води тежка телесна повреда и после ще ти ебат майката от дела и глупости? И защо - да се покажеш колко си велик. Седете си на гъзовете и не се правете на големите нинджи, че на един приятел му счупиха в главата тухла четворка, ама ония е 115 кила анаболно теле, професионален боксьор и после като се обърнал и го е направил ония тарикат на лютеница. Така че мислете ги тия неща, че да не стане, както сте големите мъже, така после да ви е*ат като първите путки ;) На мен са ми разбивали също бутилка от Джони в главата и трябва да ти кажа, че някои хора им трябва повече да ги препарираш - все пак си прекарах младините в залата, ако една бутилка ме събори - срам и позор! Просто никога не можеш да знаеш тоя срещу теб какъв е! Аз лично и да има проблеми, ставам, отивам при пичовете и им обяснявам, че смисъл няма, да си пиеме, да си се кефиме и да не си разваляме вечерта...и после всички са доволни. ЕДИН МЪЖ НЕ Е МЪЖ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ИЗПИЕ ЕДНО КИЛО РИКИЯ ИЛИ МОЖЕ ДА ПРЕБИЕ НЯКОЙ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 24 Дек 2008, 14:35

Pitbull_Germany написа: ЕДИН МЪЖ НЕ Е МЪЖ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ИЗПИЕ ЕДНО КИЛО РИКИЯ ИЛИ МОЖЕ ДА ПРЕБИЕ НЯКОЙ!!!

:yes:
Те това се опитах да обясня по малко заобиколен начин...Тъпо е по същество да се стига до побоища!!!Понякога се налага да стреснеш някой,при създала се ситуация,ама не е нужно да му скачаш върху главата,аз да го убедиш в правотата си!! Признавам си най-чистосърдечно,че ме е страх да ходя сам по дискотеки,и никога не съм ходил сам,точно заради тая джунгла в която живеем :confused: Селския бабайтлък и дребния тарикатлък,никога не остават безнаказани и не е нужно да си навличате бели на главата с безсмислени екшъни :confused:Мисля,че всички които пишат в тая тема го разбират ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Дек 2008, 14:41

кви боища бе,то тва преди години беше...ся ще ти излезе някой предрусал,вади пищофа и те прай вечната нинжа
и аз гледам да бягам от такива ситуации,щото после няма кой да ми плаща,дето няма как да бачкам
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 24 Дек 2008, 14:52

павката написа:кви боища бе,то тва преди години беше...ся ще ти излезе някой предрусал,вади пищофа и те прай вечната нинжа
и аз гледам да бягам от такива ситуации,щото после няма кой да ми плаща,дето няма как да бачкам

И аз затова говоря. Едно време поне се вадеха ножове (всеизвестните пеперудки :mhihi: ), а сега вече щом един приятел ми разправя как се сдърпали с некви в Син Сити в Синърса и единия извадил газов пистолет...мани мани. Да не говорим, че аз за 50 лв. след 10 мин. ще имам един Макаров, а не съм си обикновен човек...така че представете си колко надрусани малоумници има, дето вика Павката, които ще те треснат неколко пъти и си дотам. А и да ви кажа колкото и да си луд, колкото и да си як, колкото и да си тренирал...10 ГРАМА ОЛОВО ТИ СТИГАТ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 24 Дек 2008, 15:10

Pitbull_Germany написа:
павката написа:кви боища бе,то тва преди години беше...ся ще ти излезе някой предрусал,вади пищофа и те прай вечната нинжа

И аз затова говоря. Едно време поне се вадеха ножове (всеизвестните пеперудки :mhihi: ), а сега вече щом един приятел ми разправя как се сдърпали с некви в Син Сити в Синърса и единия извадил газов пистолет...мани мани. Да не говорим, че аз за 50 лв. след 10 мин. ще имам един Макаров, а не съм си обикновен човек...така че представете си колко надрусани малоумници има, дето вика Павката, които ще те треснат неколко пъти и си дотам. А и да ви кажа колкото и да си луд, колкото и да си як, колкото и да си тренирал...10 ГРАМА ОЛОВО ТИ СТИГАТ!!!

Не исках дори да споменавам за пистолети,щото притежавам такъв :confused: ,но никога не е излизал от вкъщи и никога няма да излезе :!: Да не живеем в дивия запад бе мама му стара :evil: А кажи ми как са го вкарали тоя пистолет вътре :shock: .На некоя п*тка в чантата ли.... :confused: Живеем в абсурдна държава :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории