Мъжете са наи -тъпото животну
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- e pisna mi
- Потребител
-
Подкрепям колежката kOnPuBkA само Безразличие. Това е. Няма по гаден начин
за една жена. Друг е въпроса, че в случая май си ви харесва да ви правят на две и половона щом толкова много време ги траете.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
тия дето са по-близо до 60те само с хитрост надали ше им се отвори парашутаМишу написа:ние сме от 25-60 годишни има доста хитри ..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ми хора та лесно се коментира като не ти е до главата то шефа дето кара каиен магнум и тои е безсилен
бате като седи зад бюрото и се пресегне да направим здрасти и видиш как са показали като дупе общ работник ела да те питам как ще седиш безразличен па и все някои се надява да
все си викаш като видат че съм точен мое и да има награда
мале тия ако знаят колко ЗЛОБА сме събрали ако на некои дадът нема да могат да седнат 2 месеца
а колегата дето каза за другия бряг е прав ма ПЕПЕЛ ТИ НА ЕЗИКА ЕИ
ще го мисля нещо вече намам срам ако искат нещо директно казвам даи да въртим волана

а колегата дето каза за другия бряг е прав ма ПЕПЕЛ ТИ НА ЕЗИКА ЕИ

ще го мисля нещо вече намам срам ако искат нещо директно казвам даи да въртим волана

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Мишу написа:ми хора та лесно се коментира като не ти е до главата то шефа дето кара каиен магнум и тои е безсиленбате като седи зад бюрото и се пресегне да направим здрасти и видиш как са показали като дупе общ работник ела да те питам как ще седиш безразличен па и все някои се надява да
![]()
![]()
А да ти е хрумвало, че им се иска, на не им стиска чак толкова и затова се носят така. Давай брутално с **** напред или ще ги научиш да внимават или мед ще ти носят. Все печелиш

От тогава русото не е на мода.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
абе стига с тва евала на жените.... като искат да са еманципутки... проблема е техен
като се правят на надути и ти се прави на надут бе бате, да не си толкова загорел че до тия 2-3 бройки да си опрел 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
kOnPuBkA написа:От женска гледна точка да ви кажа- най-доброто отмъщение е пълно и тотално безразличие. Една седмица никой да не им обръща внимание и да се прави че ги няма, да не ги засипва с комплименти, предложения и т.н. простотии и айдеееееееееееееееееееее краят на света е тукСами ще дойдат при вас и ще лазят
Чета темата и си викам, а дано никой да не е дал тази идея, че да блесна тука с опит и знания, ма на Копривката ме изпреварила!
Айде, при вас сте 95 мъже на 3 жени...ми в моята работа са 70% жени...питаш ли ме лесно ли ми е

По принцип съм в много добри отношения с всичките, ма някоя като тръгне да ми се качва на главата, една седмица ignore и престой в графа "Ти па коя беше, че нещо не те помня?" и след лечебните седем дни, става мила, добра, жертвоготовна и услужлива...
Това имам чувството, че е някакво универсално оръжие...ама се иска воля де...
А вие както сте ги подкарали, оферти, Банско-Манско, въздигане на пиедестали...че те се чувстват като кралиците на фирмата...
Вече втора употреба на това оръжие, игнор-а, е използването му за всяване на интриги - примерно, ако се наговорите да обръщате внимание само на едната, а другите две игнорирате, ще си гледате на живо между тях интригите от всичките епизоди на Биг Брадър излъчвани някога...
Успех!

P.S. А между другото някоя от тези пусне ли на някой, смятай, че и е вечен роб...по зле е когато те водят за оная работа, а не за носа...
P.P.S. Сега като се замисля, ако игнора е леко стрелково оръжие, то фразата "Я, я, да те видя...ми ти знаеш ли, че нещо си се наляла в ханша" е тежката артилерия...там вече ако знаеш какво става...
Аз преди време подметнах на една колежка, че нещо ми се вижда, че са и леко криви краката и малко и виси дупето...от тогава постоянно ме кара да гледам дали случайно няма бримка отзад на чорапите, че да се уверя в противното...милата...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма вие кви ора сте бе!?!? при нас също състава е 30 на 70 в техна полза,ма немаме никви ядове. и мога да ви се закълна ,че момите са много по-търсещи от нас...!! при нас зора е голем и имаме поне 5 парчета на пистата,дето се оглеждат кат свиня га моча на ламарина и само да им падне некой мъж ша го изедът....!! и имаме за секъв вкус. даже ми говореха нещо да ги вода на сбирка да се запознавате нещо...
абсолютно наобратно требва да се действа и в момента и близките години-жените са търсещите ,а не мъжете...!! отделно аз /без да съм минал на другия бряг,дет вика юпчо/ се разбирам много добре с наще женки в офиса и нема никви ядове ,та ако ще и голи да додат на работа.....

абсолютно наобратно требва да се действа и в момента и близките години-жените са търсещите ,а не мъжете...!! отделно аз /без да съм минал на другия бряг,дет вика юпчо/ се разбирам много добре с наще женки в офиса и нема никви ядове ,та ако ще и голи да додат на работа.....
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
someone написа:kOnPuBkA написа:От женска гледна точка да ви кажа- най-доброто отмъщение е пълно и тотално безразличие. Една седмица никой да не им обръща внимание и да се прави че ги няма, да не ги засипва с комплименти, предложения и т.н. простотии и айдеееееееееееееееееееее краят на света е тукСами ще дойдат при вас и ще лазят
Чета темата и си викам, а дано никой да не е дал тази идея, че да блесна тука с опит и знания, ма на Копривката ме изпреварила!
Да ви кажа, и туй не е решение ,а зависи от жената и колектива.
Това, което казвате, лекува само закачки на случаен принцип.
Аз имах точно такъв случай.
Тежка форма на простотия комбинирана с големо гъзене и тактики, които сметахме за много успешни. И преди всичко за заместители на работата. И натисканки, веселба, иху....
Поговорих веднаж. Поговориш дваж... Нема ехо.
Игноре и върши си работата....
Да, но и се почва.
Почва вместо да работи да си дава г*за на всички възможни колеги.
И едновременно с това почва да работи зад гърба ти с всички, дето я щипат.
"Тоя колега големо добро утро. Много самонадеян. Много самовглъбен. Има се за големата работа. Мисли си, че не е за тука. Гледа на вас отвисоко."
Тиея, дето те знаят кво правиш и дето работят с тебе, нема да вържат. Ама тия по - периферните, дето така или инак немате много допирни точки, лапват веднага...
От друга страна пък те имат приятели във фирмата... А слуховете и шушумушу са голема мания.
Тръгва слуха, тръгва работата
И... по някое време ти опираш до "помощ от другарчетата"... И разбираш какво се случва.
Така че... Една жена като е намислила нещо...
Мани, бегай...
Загинал си. Нема универсална тактика.
Мъжът е стратег, мисли в бъдещето, занапред.
Но даже глупавата жена е по - добър манипулатор в личните, моментни отношения от умния мъж....
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Когато един мъж се прави на тъп и се лиготи, това са само плюсове за жената и идваме на принципа:
Когато си търиме мъж, трябва да е едно ниво под нашето, за да можем да го разиграваме.
Уж мъжът трябва да е действащата сила, по-силния от двамата - и физически, и психически....ама май вече е обратното.
Мъжете, които познавам, без никакъв проблем мога да си ги разигравам както си пожелая и те пак и паак ще ми се връзват, не е да кажа, че са тъпи или неинтелигенти, напротив....просто се държат като деца с близалка в ръка.
Така че проблемът си е изцяло ВАШ. Ако намерите начин как да стане обратното - браво!!!
Когато си търиме мъж, трябва да е едно ниво под нашето, за да можем да го разиграваме.
Уж мъжът трябва да е действащата сила, по-силния от двамата - и физически, и психически....ама май вече е обратното.
Мъжете, които познавам, без никакъв проблем мога да си ги разигравам както си пожелая и те пак и паак ще ми се връзват, не е да кажа, че са тъпи или неинтелигенти, напротив....просто се държат като деца с близалка в ръка.
Така че проблемът си е изцяло ВАШ. Ако намерите начин как да стане обратното - браво!!!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
D3BEP написа:...
Бе и ти си прав, мама му стара...
Един път, заради една колежка, която спеше с един от шефовете, и се беше огледала и в моята градинка, такъв го ядох, че не ми се разказва...
Не че не я измислих след време тази същата, ама и преди това ядох моркова...
Винаги в някакъв момент се одупват на неподходящия и той им разказва игричката...колко разплакани к*ротрошачки има...и никога след това не са същите...
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
uricatoli написа:еми покани ги на вечеря, дръж се мило, представи се добре в леглото и после да видиш ако са доволни как ше бегат твойта работа да вършат
Във Варна така ли стават нещата ?