Мъжете са наи -тъпото животну

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 13 Дек 2008, 18:17

Кой е шефа на фирмата? Това е важно! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от e pisna mi » 13 Дек 2008, 20:05

Подкрепям колежката kOnPuBkA само Безразличие. Това е. Няма по гаден начин :mhihi: :mhihi: :mhihi: за една жена. Друг е въпроса, че в случая май си ви харесва да ви правят на две и половона щом толкова много време ги траете. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 13 Дек 2008, 22:35

да има йбание, другото е .. :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Дек 2008, 23:09

Мишу написа:ние сме от 25-60 годишни има доста хитри ..
тия дето са по-близо до 60те само с хитрост надали ше им се отвори парашута :mhihi: ,а може и засечки от друго естество да ги споходят :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Дек 2008, 11:13

ми хора та лесно се коментира като не ти е до главата то шефа дето кара каиен магнум и тои е безсилен :mhihi: бате като седи зад бюрото и се пресегне да направим здрасти и видиш как са показали като дупе общ работник ела да те питам как ще седиш безразличен па и все някои се надява да :mhihi: :mhihi: все си викаш като видат че съм точен мое и да има награда :mhihi: мале тия ако знаят колко ЗЛОБА сме събрали ако на некои дадът нема да могат да седнат 2 месеца

а колегата дето каза за другия бряг е прав ма ПЕПЕЛ ТИ НА ЕЗИКА ЕИ :twisted: :mhihi:
ще го мисля нещо вече намам срам ако искат нещо директно казвам даи да въртим волана :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 14 Дек 2008, 14:22

Мишу написа:ми хора та лесно се коментира като не ти е до главата то шефа дето кара каиен магнум и тои е безсилен :mhihi: бате като седи зад бюрото и се пресегне да направим здрасти и видиш как са показали като дупе общ работник ела да те питам как ще седиш безразличен па и все някои се надява да :mhihi: :mhihi:

А да ти е хрумвало, че им се иска, на не им стиска чак толкова и затова се носят така. Давай брутално с **** напред или ще ги научиш да внимават или мед ще ти носят. Все печелиш :winky:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 14 Дек 2008, 15:06

абе стига с тва евала на жените.... като искат да са еманципутки... проблема е техен :evil: като се правят на надути и ти се прави на надут бе бате, да не си толкова загорел че до тия 2-3 бройки да си опрел :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 14 Дек 2008, 16:05

kOnPuBkA написа:От женска гледна точка да ви кажа- най-доброто отмъщение е пълно и тотално безразличие. Една седмица никой да не им обръща внимание и да се прави че ги няма, да не ги засипва с комплименти, предложения и т.н. простотии и айдеееееееееееееееееееее краят на света е тук :mhihi: Сами ще дойдат при вас и ще лазят ;)

Чета темата и си викам, а дано никой да не е дал тази идея, че да блесна тука с опит и знания, ма на Копривката ме изпреварила!

Айде, при вас сте 95 мъже на 3 жени...ми в моята работа са 70% жени...питаш ли ме лесно ли ми е ;)

По принцип съм в много добри отношения с всичките, ма някоя като тръгне да ми се качва на главата, една седмица ignore и престой в графа "Ти па коя беше, че нещо не те помня?" и след лечебните седем дни, става мила, добра, жертвоготовна и услужлива...

Това имам чувството, че е някакво универсално оръжие...ама се иска воля де...

А вие както сте ги подкарали, оферти, Банско-Манско, въздигане на пиедестали...че те се чувстват като кралиците на фирмата...

Вече втора употреба на това оръжие, игнор-а, е използването му за всяване на интриги - примерно, ако се наговорите да обръщате внимание само на едната, а другите две игнорирате, ще си гледате на живо между тях интригите от всичките епизоди на Биг Брадър излъчвани някога...

Успех!

:mhihi:

P.S. А между другото някоя от тези пусне ли на някой, смятай, че и е вечен роб...по зле е когато те водят за оная работа, а не за носа...

P.P.S. Сега като се замисля, ако игнора е леко стрелково оръжие, то фразата "Я, я, да те видя...ми ти знаеш ли, че нещо си се наляла в ханша" е тежката артилерия...там вече ако знаеш какво става...

Аз преди време подметнах на една колежка, че нещо ми се вижда, че са и леко криви краката и малко и виси дупето...от тогава постоянно ме кара да гледам дали случайно няма бримка отзад на чорапите, че да се уверя в противното...милата... :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Дек 2008, 16:31

ма вие кви ора сте бе!?!? при нас също състава е 30 на 70 в техна полза,ма немаме никви ядове. и мога да ви се закълна ,че момите са много по-търсещи от нас...!! при нас зора е голем и имаме поне 5 парчета на пистата,дето се оглеждат кат свиня га моча на ламарина и само да им падне некой мъж ша го изедът....!! и имаме за секъв вкус. даже ми говореха нещо да ги вода на сбирка да се запознавате нещо... :mhihi:
абсолютно наобратно требва да се действа и в момента и близките години-жените са търсещите ,а не мъжете...!! отделно аз /без да съм минал на другия бряг,дет вика юпчо/ се разбирам много добре с наще женки в офиса и нема никви ядове ,та ако ще и голи да додат на работа.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Дек 2008, 16:55

someone написа:
kOnPuBkA написа:От женска гледна точка да ви кажа- най-доброто отмъщение е пълно и тотално безразличие. Една седмица никой да не им обръща внимание и да се прави че ги няма, да не ги засипва с комплименти, предложения и т.н. простотии и айдеееееееееееееееееееее краят на света е тук :mhihi: Сами ще дойдат при вас и ще лазят ;)

Чета темата и си викам, а дано никой да не е дал тази идея, че да блесна тука с опит и знания, ма на Копривката ме изпреварила!

Да ви кажа, и туй не е решение ,а зависи от жената и колектива.
Това, което казвате, лекува само закачки на случаен принцип.

Аз имах точно такъв случай.
Тежка форма на простотия комбинирана с големо гъзене и тактики, които сметахме за много успешни. И преди всичко за заместители на работата. И натисканки, веселба, иху....
Поговорих веднаж. Поговориш дваж... Нема ехо.
Игноре и върши си работата....
Да, но и се почва.

Почва вместо да работи да си дава г*за на всички възможни колеги.
И едновременно с това почва да работи зад гърба ти с всички, дето я щипат.

"Тоя колега големо добро утро. Много самонадеян. Много самовглъбен. Има се за големата работа. Мисли си, че не е за тука. Гледа на вас отвисоко."
Тиея, дето те знаят кво правиш и дето работят с тебе, нема да вържат. Ама тия по - периферните, дето така или инак немате много допирни точки, лапват веднага...
От друга страна пък те имат приятели във фирмата... А слуховете и шушумушу са голема мания.
Тръгва слуха, тръгва работата
И... по някое време ти опираш до "помощ от другарчетата"... И разбираш какво се случва.

Така че... Една жена като е намислила нещо...
Мани, бегай...
Загинал си. Нема универсална тактика.

Мъжът е стратег, мисли в бъдещето, занапред.
Но даже глупавата жена е по - добър манипулатор в личните, моментни отношения от умния мъж....

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Дек 2008, 17:13

Когато един мъж се прави на тъп и се лиготи, това са само плюсове за жената и идваме на принципа:

Когато си търиме мъж, трябва да е едно ниво под нашето, за да можем да го разиграваме.

Уж мъжът трябва да е действащата сила, по-силния от двамата - и физически, и психически....ама май вече е обратното.

Мъжете, които познавам, без никакъв проблем мога да си ги разигравам както си пожелая и те пак и паак ще ми се връзват, не е да кажа, че са тъпи или неинтелигенти, напротив....просто се държат като деца с близалка в ръка.

Така че проблемът си е изцяло ВАШ. Ако намерите начин как да стане обратното - браво!!!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 14 Дек 2008, 17:14

D3BEP написа:...

Бе и ти си прав, мама му стара...

Един път, заради една колежка, която спеше с един от шефовете, и се беше огледала и в моята градинка, такъв го ядох, че не ми се разказва...

Не че не я измислих след време тази същата, ама и преди това ядох моркова...

Винаги в някакъв момент се одупват на неподходящия и той им разказва игричката...колко разплакани к*ротрошачки има...и никога след това не са същите...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Дек 2008, 18:58

Преди да отидеш да и се скараш нещо, перни си една злобарка, та да не мислиш за секс и тогава да видиме нема ли да и кажеш квото трябва ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 14 Дек 2008, 20:12

ох жена ти ако влиза у форума :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: иначе дам немам търпение да ти станем колега :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520i
Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
Детайли за колата: Simply the best

Мнение от pepo_520i » 14 Дек 2008, 20:26

uricatoli написа:еми покани ги на вечеря, дръж се мило, представи се добре в леглото и после да видиш ако са доволни как ше бегат твойта работа да вършат :mhihi:

Във Варна така ли стават нещата ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Не се срамувай да кажеш онова, което не се срамуваш да си помислиш!"

Изображение

http://bg.netlog.com/groups/presiyan

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории