Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 11 Дек 2008, 9:37

а бе и аз имах един случай преди време реших културно да си реша проблема но ни полиция помогнала ни нищо...само оттук нататък горко на този който слезе срещу мене...само това ще кажа...няма 50-60-70...
вече не ми пука...вече съм на принцип "аз съм годжила , ти си токио..ей ся ти еб@х майката" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...

Мнение от M2PR » 11 Дек 2008, 10:09

Burningparis написа:..

Споко, то това вече е ежедневие... мислят се за недосегаеми някои, обаче в крайна сметка всеки си намира майстора :idea: Много нагло племе! Прост пример : бях писала пред известно време, че замалко една кифла да ме нарпави тоталка заради отнемане на предисмтво (тя моето разбира се!); не че не я направих на луда после, като я навирах в насрещното :mhihi: но на следващия светофар слезе да ме бие и си крещи нещо - много ми беше весело щото тая зяе ли зяе, не стига че сама си е виновна, ми и ръси някви заплахи, аз седя и я гледам все едно нема никой там, тя се форсира още повече - просто ако беше продължила още малко щеше да има худежествено съчетание с бухалки (щото си нося :mhihi: ) и те така :mhihi: М, в крайна сметка наскоро ми се извини, защото така й бяха казали:mhihi:

Та, не се връзвай. Не е лошо да си носиш някаква бухалчица, или друго оръдие на труда, ама само не се нервирай. Когато нямаш вина, няма и смисъл да си тровиш нервите заради просточата. Игнор :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 11 Дек 2008, 10:29

bat_lyubo написа:
Burningparis написа:..... давам ляв мигач и гледам зад мен се сили голф комби....отпред обаче е червено и ясно се вижд, че няма за кво да бърза

Колега, не че човека от голфа е имал каквото и да е право на саморазправа с тебе, но искам да знаеш, че правилника за движение по пътищата не ти разрешава маневрата, която си направил.

знам че не ми дава предимство но имаше място аи аз преминах в другата лента защото щях да задръстя лентата за направо, и все пак ако аз на всеки, дето влиза пред мен скачам .... няма да остане ненапсуван. отделно май всички се впечетляваха как на запад даваш мигач и те пускат ... аз така правя, ако някой даде мигач го пускам, ето даже Слави първоначално не го познах докато не се загледах но пак спрях за да мине (отделно после като се разпознахме и се изкефих много щото сме си наши хора) .....

а за това, че някви хора на по 50 години си мислят, че могат да налитат на бой....мога да кажа само егати откачената история .....

Потребител
Аватар

Мнение от Bobi4 » 11 Дек 2008, 10:38

Аз си нося една тръба (водопроводна (МЕТАЛНА)) :twisted: до шофьорската седалка защото ми писна от такива ербапи по светофарите. Щото съм слабичък и всеки си мисли че може да се направи на мъж ама като види трабата му сепвам лайненцето :mhihi: това го казах защото веднъж един ме засече и ме спря и ми излиза на въпреки... нема да седя и да го гледам например как ще ми строши нещо по колата ... излязох и аз самоче със тръбата ония като я видя качи се в колата на припежки и газзз... затова не се разделям вече с моята любима тръба :mhihi: Само жената ми се цупи като я види ама кво да правя :lol: в такава държава живеем
Последна промяна Bobi4 на 11 Дек 2008, 10:39, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Дек 2008, 10:38

аз не моа да разбера как некой ще ме псува и ще тръгва да ме бие и аз ще му отговарям "да господине" "не, съжалявам"
като му цепна една тиква че си види всички роднини :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Дек 2008, 10:55

Burningparis написа: ...

един въпрос: Ти сигурен ли си, че на теб като ти е червено и на отсрещното движение му свети червено ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 11 Дек 2008, 16:35

на мен се случи следното: карам от към СФ ленд посока Кошарите средна лента съм и ще завивам наляво към Хладилника, пред мен 2 коли малко по назад в съседната лява лента някакава японска количка лко зад мен, като видях толкова празно място пуснах ляв мигач и се престроих пред японската кола и мирно си чакам зелен сигнал, по едно време ми се чука на прозореца, преди да съм го свалил ми се отваря вратата и една бабка на към 65г с златен синджир на врата почва да ми крещи как съм и бил отнел "предимството" демек съм застанал преди нея :) изтърпях я най-невъзмутимо нищо не казах докато дрънкаше глупости, но не изтърпях като ми засили вратата що сила имаше и я сиктирдисах и наплюх продължих да си чакам светофара, но дакота си дигах прозореца бабето се върна и с една мазна плюмка изцепи върху мен,приятелката ми седеше до мен и само заради нея се сдържах толкова, разкопчах колана слязох и се насочих към бабката,тя се заключи в тоя момент светеше зелено и единственото, което ми остана да и набия един шут на вратата при което тя се изкриви,а на мен крака в последствие се поду и тъкмо се качвам да потеглям и бабето излиза бясно и крещи:-Мутра, мутра, мръсна мутра, с тез черни бмвта за какви се мислите и извади късмет , че приятелката ми беше там...
А другия скорошен случай ми беше лятото във Варна, като един таксиметров шофьор ме пркара през пътя за Златни за Бриз на пътя за Виница и като отказах да му платя сумата която ми искаше, а му дадох половината и той взе да ме псува и вика циганин при което се наложи да се върна и да му забия един колкото и да не ми се щеше пак пред приятелката ми ама то бива бива да те обиждат ама то трябват нерви дебели като магарешки х.й да имаш че да търпиш простаците...и като цяло съм забелязал, че на тия към 50десетее чичковци ги пере съчмата наи-много...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 11 Дек 2008, 19:14

Такива случаи са ежедневие, но този можеше да си понесе един хуубав бой :evil:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 11 Дек 2008, 19:45

Хубаво че не се е стигнало до бой, айде стига побоища като е селянин да си ебава майката просто игнорирайте го

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Дек 2008, 20:40

То софианци в София не останаха ти да спират селяниите искаш
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 11 Дек 2008, 21:13

:twisted: ми следващия път слезни и му ремонтирай зъбките

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 11 Дек 2008, 22:41

xterminat0r написа:
Burningparis написа: ...

един въпрос: Ти сигурен ли си, че на теб като ти е червено и на отсрещното движение му свети червено ?

ми за ляво беше червено за направо зелено ....

JENATA NA 6EFA написа::twisted: ми следващия път слезни и му ремонтирай зъбките

Не знам във кой момент ще взема сопата,
в Тихуана ли да гоня антилопата?
Sunset Boulevard не е Гурко. Зад Ботевград не е Акапулко.
Евала, Азис, евала блендо - по–малко Пижо, повече Пендо!....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Дек 2008, 0:23

оооооооо ама Анитка се е завърнала :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
така и не се запознахме като бях във Флорида
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Дек 2008, 8:10

bat_lyubo написа:
Burningparis написа:..... давам ляв мигач и гледам зад мен се сили голф комби....отпред обаче е червено и ясно се вижд, че няма за кво да бърза

Колега, не че човека от голфа е имал каквото и да е право на саморазправа с тебе, но искам да знаеш, че правилника за движение по пътищата не ти разрешава маневрата, която си направил.

Да бе, как не ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 12 Дек 2008, 13:52

JENATA NA 6EFA написа::twisted: ми следващия път слезни и му ремонтирай зъбките

И той като излезе луд дядка бивш военен с макаров купен при съкращението и ми ремонтира живота какво правим... не се занимавайте с глупости и не се вживявайте че сте велики с некви тръби бухалки и глупости. Когато може да се избегне конфликт той трябва да се избегне независимо с кой е.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории