Панаира...и БМВ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И аз това имах предвид. Много си правpafka написа:...

М/у другото най-купваната кола в Пловдив пак е Пежо и то 407 СВ

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Момчета,аз пък бях на подобно изложение,но в Париж(вероятно сте чули,незнам),но наистина отношението е съвсем друго...Въпреки,че бях със фанелка "СССР" това не променя мнението на продаващите,защото всеки е потенциален клиент!!!
Сетих се как една баба беше се метнала в една кола(забравих марката,но не е важно) и да видете как на щанда ще се чупят да и подават каталози и да я убеждават
Изводите си остават за нас....

Сетих се как една баба беше се метнала в една кола(забравих марката,но не е важно) и да видете как на щанда ще се чупят да и подават каталози и да я убеждават

Изводите си остават за нас....

One passion,one car,one life...
Има и по-скъпи фордове от 200 000 евро
да не говориме за съзтезателните професионални модели, дето късат глави...струват милиони...ако сте ходили на бояна на рали софия ще сте видели кои коли са участници и кои състезатели...
Да не говориме за формулите...те незнам колко милиона евро струват
Но в белите страни има доста скъпи модели на форд...новият Мустанг също не е от ефтините
да не говориме за съзтезателните професионални модели, дето късат глави...струват милиони...ако сте ходили на бояна на рали софия ще сте видели кои коли са участници и кои състезатели...

Но в белите страни има доста скъпи модели на форд...новият Мустанг също не е от ефтините

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища

За съжаление тази година не бях на щанда на МКар-и то с право.Това беше мой собствен избор.Нали се занимавам със строежа на новия БМВ сервиз.Миналата година се постарах да откликна на желанията на всеки фен,но тази година разбрах,че в това отношение е било много зле.Лошото е,че някои колеги развалят доброто впечатление за хубавите автомобили,които са наша страст.
по точно тези селяндурски подходи АЗ реших,че въпреки любовта си към марката аз няма да се срамя заради там някакви си обекти.
Иначе Вальо от Дару бе там-то е страхотен човек и много ги разбира темите а ла БМВ.Но и на него му писна...
по точно тези селяндурски подходи АЗ реших,че въпреки любовта си към марката аз няма да се срамя заради там някакви си обекти.
Иначе Вальо от Дару бе там-то е страхотен човек и много ги разбира темите а ла БМВ.Но и на него му писна...
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
CERT написа:Има и по-скъпи фордове от 200 000 евро
![]()
всъщност най-скъпя форд е гт (гт50) - във америка е около $150к. след това има една голяма дупка във цените надолу и най-скъпия след това е около $55к (линкълн навигатор)... най-скъпия мустанг е новата кобра (със компресор)- $32к - което е много евтино. за сравнение едно е46 м3 е почти $50к.
а рали и формула колите- те цени нямат. никои не ги мери колко струват защото не може да бъде изчислено а и да го сметнат- полза няма. а понятие "професионален модел" няма просто защото серийно проиозводство там няма- най-много да има 2-3 еднакви идентични направени така от определен тунер (заводски или друг) за определен вид състезания.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Въпреки че не познавах НИКОЙ тази година на Щанда на Мкар,аз ВСЕКИ БОЖИ ден минавах от там,заглеждах се в колите,СНИМАХ ги дори.На тръгване пак така
И никой не дойде да ме ПОПИТА-
АБЕ ти луд ли си къв си
Един,два пъти да,ама ВСЕКИ ден
Благодарско на Светльо за БМВ магазин миналата година.
Знам какво му е коствало това и го ценя много

АБЕ ти луд ли си къв си

Благодарско на Светльо за БМВ магазин миналата година.
Знам какво му е коствало това и го ценя много

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Светльо, наистина миналата година, когато ти работеше на изложението, нещата бяха съвсем различни. Супер радостен бях като ми даде няколко БМВ материала, а сега никой не обърна внимание дори за един разговор. Помня как последните 2 години имаше тълпи около БМВ-тата, а тази... дори шестицата не се радваше на внимание. Чудя се дали въобще им пука на тази от Мкар и Дару кар за по-младите фенове, все пак не можем да си купим дори Мини Купъра.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Re: Панаира...и БМВ
BMW8 написа:Що за простотия, тва освен в България другаде има ли го?
не
това си е пълна гупост, за каво имат католзи ако не ги раздават?
Ас сум 19 годишен студент, но нигога не сум имал такива проблеми тук. Даже на няколко пъти се ма питали дали исам да карам колата. Карал сум boxter, s2000, M coupe, по този начин.
така се прави бизнес, не всички които могат да си позволът такива коли се обличат като баровци или мутри.
ах. и двете страни са прави...
ако на всеки започнат да се дават каталози, къде ше му излезе края? каталозите са малко (автокъщата е малка). струват пари (между $2 и $10 според каталога). има смисъл да се дават само на потенциални клиенти. във бг едно момче на 21 определено не е клиент. някои ден- може би. но в момента не е. никой не е казал че е честно.
във америка има тест-драйвове когато има демо кола. демо колата се дава от производителя със цел популяризирането на колата. после като и се навъртят километри, се продава на голяма безценица, но тя е спонсорирана от производителя така че на автокъщата не и пука особено. ако няма демо- няма тест драйв- особено ако става въпрос за по-така кола.
простата истина е че е оставено на продавача да "премери" потенцялния купувач и ако реши че "купвача" само гледа- може да си поговори с него, но каталози едва ли ще получи- особено при сегашното състояние и размер на бизнеса във бг.
и докато във чужбина ако се покажеш със дънки и маратонки това не значи че не можеш да си позволиш едно возило, във бг 99.99% от случайте това ще е истината
така че- гледни точки много.. просто споделям.
ако на всеки започнат да се дават каталози, къде ше му излезе края? каталозите са малко (автокъщата е малка). струват пари (между $2 и $10 според каталога). има смисъл да се дават само на потенциални клиенти. във бг едно момче на 21 определено не е клиент. някои ден- може би. но в момента не е. никой не е казал че е честно.
във америка има тест-драйвове когато има демо кола. демо колата се дава от производителя със цел популяризирането на колата. после като и се навъртят километри, се продава на голяма безценица, но тя е спонсорирана от производителя така че на автокъщата не и пука особено. ако няма демо- няма тест драйв- особено ако става въпрос за по-така кола.
простата истина е че е оставено на продавача да "премери" потенцялния купувач и ако реши че "купвача" само гледа- може да си поговори с него, но каталози едва ли ще получи- особено при сегашното състояние и размер на бизнеса във бг.
и докато във чужбина ако се покажеш със дънки и маратонки това не значи че не можеш да си позволиш едно возило, във бг 99.99% от случайте това ще е истината

така че- гледни точки много.. просто споделям.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx
ИМЕННО
Знам от първа ръка за това
Дори БМВ магазин се плаща
Е понеже неможе да дойде ПОТЕНЦИЯЛЕН клиент и ти да му кажеш
МИ НЯМА КАТАЛОЗИ
Е как да си купи твоя продукт като няма как да му го покажеш
Виж в Щатите е друга бира.Там тест драйв,гаранций всичко е друго.Дори ///М3 е по слаба от европейската си версия
Както и да е.
П.С. В нас имам едно каталогче на Е46.Гледам си го от време на време и си харесвам екстри,двигатели ала бала.
Знае ли се,някой ден.....
но ПОНЕ мечтите са ВСЕ още безплатни

Знам от първа ръка за това

Е как да си купи твоя продукт като няма как да му го покажеш

Виж в Щатите е друга бира.Там тест драйв,гаранций всичко е друго.Дори ///М3 е по слаба от европейската си версия

Както и да е.
П.С. В нас имам едно каталогче на Е46.Гледам си го от време на време и си харесвам екстри,двигатели ала бала.
Знае ли се,някой ден.....
но ПОНЕ мечтите са ВСЕ още безплатни

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
На мен пък друго ми е чудно. Каква е тая мания за събиране на каталози? На пловдивския панаир дечурлигата си отиват минимум с 5 кила хартия - и за какво им е? При положение, че една такава цветна диплянка в малък тираж струва колкото едно гланцирано списание на фирмата, защо трябва да ги раздават наляво-надясно? Кога за последен път видяхте някоя будка за вестници да подарява списания на минувачите, пък били те и списания пълни с реклами?
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3