Нестрахотна история :((((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
BeXTMaN написа:а кат защо извика![]()
дано по скоро си оправиш красавицата
Ми без КАТ ,няма протокол и после няма каско

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП та
Нали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...
Мдаа, тъжна гледка беше сутринта
Пантерката мииии
Кака ше си я оправи и още по-хубавка ши стане, само да не плаче... Пантерката де 

Мдаа, тъжна гледка беше сутринта

Apassionata написа:Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП таНали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...
Мдаа, тъжна гледка беше сутринтаПантерката мииии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кака ше си я оправи и още по-хубавка ши стане, само да не плаче... Пантерката де
Какво е станало?

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Мишел написа:Apassionata написа:Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП таНали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво е станало?Да не са ти нарязали гумите....даваха нещо по ТВ снощи за такива, които посягат на спрели коли в центъра.....
Да, и аз го гледах това снощи; де*а и вандалчетата....
Апасионата, дано не е нещо крайно сериозно

Иначе и аз щях да дам фира на 1вия сняг с е30...

Абе, всичко се оправя, важното е хората да са живи и здрави, другото просто се поправя !
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- plradev
- старши ентусиаст
-
^^^Погледнете в галерията на колежката и ще видите за какво иде реч...
Еййй много е гадно....
.Ама ще се оправим бе 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
M2PR написа:Мишел написа:Apassionata написа:Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП таНали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво е станало?Да не са ти нарязали гумите....даваха нещо по ТВ снощи за такива, които посягат на спрели коли в центъра.....
Да, и аз го гледах това снощи; де*а и вандалчетата....
Апасионата, дано не е нещо крайно сериозно![]()
Иначе и аз щях да дам фира на 1вия сняг с е30...![]()
Абе, всичко се оправя, важното е хората да са живи и здрави, другото просто се поправя !
Крайно несериозно подходихме към един Витошки завой, това е... и два-три камшика и аааха да я овладеем, ма ТЦ... и видехме клоните отпред и ... канафката е наша...и леко нагоре литнахме, да има повече атракция... и ... си прекарахме страхотнооооо... даже и на кръчма ходихме после, да полеем случката... коцук, коцук, със счупеното токчееее

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Лелеееееее
а аз снощи умрях от яд като един мангал с шкода от старите тъкмо тръгна и аз леко зад него и в момента в които ми звъни телефона оня набива спирачка а аз поглеждаме телефона и спрях за части от секундата по бавно и допрях теглича му, които одраска чистоновата ми боица. Казвам ви заради тая драскотина направо побеснях а преставям си на вас
Оправяите ги бързо и ги направете още по хубави да им се радвате още повече!

Оправяите ги бързо и ги направете още по хубави да им се радвате още повече!
Не ми е ясно само тая част дето викаш куките?!?Че от къв зор бе човек да си се ударил с някой ти сам си си виновен и много ясно,че акт ще ти ударят ти май си си го търсел щом си ги викнал?И на непознат път се кара едвам едвам като го виждаш завоя и не можеш да го прецениш мини с 20 ако трябва.Важното е че ти си жив и здрав! 

- plradev
- старши ентусиаст
-
^^^^^^^^^
plradev написа:BeXTMaN написа:а кат защо извика![]()
дано по скоро си оправиш красавицата
Ми без КАТ ,няма протокол и после няма каско.Мерси за пожеланията

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
днеска бях на оглед в Булстрад Красна поляна и докато чаках да отворят се разхождах наоколо и видях пред един блок поне 5-6 коли с изпуснати или спукани гумиМишел написа:Apassionata написа:Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП таНали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
не се нервирай и аз в понеделник като зех мантинелата бях откачил....ама добре че на теб нищо ти няма ламарини се правят.....

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
По тоя път минах преди преди няколко месеца,още не бяха направили банкета и беше доста високо нивото на пътя и един Голф 2-ка се беше обърнал по таван по сред бял ден.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , много кофти
, за маняци като нас това е направо ужасно - да ти се скапе колата от ПТП. А и тия с каско застраховките се мотат по сума време ..... Нищо колега , ще я стегнеш , всяко зло за добро ... така казва нашия мъдър народ....
Повече оптимизъм и позитивна нагласа ... Весели празници ..ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!

Повече оптимизъм и позитивна нагласа ... Весели празници ..ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3