Нестрахотна история :((((

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 01 Дек 2008, 14:10

Добре, че е имало мантинела, която да те спре и е нямало насрещно движение!! Иначе жалко за случката, за колата, то е ясно че са разправии и нерви, ама какво да прави човек..Не може да се прецени всяка една ситуация на 100%.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 01 Дек 2008, 15:20

BeXTMaN написа:а кат защо извика :?:
дано по скоро си оправиш красавицата

Ми без КАТ ,няма протокол и после няма каско :).Мерси за пожеланията :D
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 01 Дек 2008, 15:59

Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП та :mhihi: Нали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...
Мдаа, тъжна гледка беше сутринта :( Пантерката мииии :( :( :bcry: :banghead: :cry: :( Кака ше си я оправи и още по-хубавка ши стане, само да не плаче... Пантерката де :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 01 Дек 2008, 16:09

Apassionata написа:Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП та :mhihi: Нали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...
Мдаа, тъжна гледка беше сутринта :( Пантерката мииии :( :( :bcry: :banghead: :cry: :( Кака ше си я оправи и още по-хубавка ши стане, само да не плаче... Пантерката де :confused:

Какво е станало? :shock: Да не са ти нарязали гумите....даваха нещо по ТВ снощи за такива, които посягат на спрели коли в центъра.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 01 Дек 2008, 16:59

Мишел написа:
Apassionata написа:Колега, трябва по-леко да приемаме нещата... Верно, обичаме си красавиците, ама... случва се, ще ги оправим... Който не кара, той не прави ПТП та :mhihi: Нали сме добре, изключая някои части от ботушките ми любими...

Какво е станало? :shock: Да не са ти нарязали гумите....даваха нещо по ТВ снощи за такива, които посягат на спрели коли в центъра.....

Да, и аз го гледах това снощи; де*а и вандалчетата....
Апасионата, дано не е нещо крайно сериозно :idea:

Иначе и аз щях да дам фира на 1вия сняг с е30... :mhihi:

Абе, всичко се оправя, важното е хората да са живи и здрави, другото просто се поправя !
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 01 Дек 2008, 17:09

^^^Погледнете в галерията на колежката и ще видите за какво иде реч... :confused: :confused: Еййй много е гадно.... :( .Ама ще се оправим бе :P
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 01 Дек 2008, 17:15

M2PR написа:
Мишел написа:

Да, и аз го гледах това снощи; де*а и вандалчетата....
Апасионата, дано не е нещо крайно сериозно :idea:

Иначе и аз щях да дам фира на 1вия сняг с е30... :mhihi:

Абе, всичко се оправя, важното е хората да са живи и здрави, другото просто се поправя !

Крайно несериозно подходихме към един Витошки завой, това е... и два-три камшика и аааха да я овладеем, ма ТЦ... и видехме клоните отпред и ... канафката е наша...и леко нагоре литнахме, да има повече атракция... и ... си прекарахме страхотнооооо... даже и на кръчма ходихме после, да полеем случката... коцук, коцук, със счупеното токчееее :mhihi: А най-смешното знаете ли кое беше, влизаме бандата-дружина в кръчмата и аз виждам на земята една количка, миничка червеничка, играчка от шоколадово яйце най-вероятно и ... хахаха, викам, ми така, кат не можем да караме истински коли, така ни се пада... ей с това ше си игреем... :mhihi: Баси, може следващата да ми е червена... кобриоооо :shock:
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 02 Дек 2008, 21:08

Лелеееееее :shock: а аз снощи умрях от яд като един мангал с шкода от старите тъкмо тръгна и аз леко зад него и в момента в които ми звъни телефона оня набива спирачка а аз поглеждаме телефона и спрях за части от секундата по бавно и допрях теглича му, които одраска чистоновата ми боица. Казвам ви заради тая драскотина направо побеснях а преставям си на вас :confused:

Оправяите ги бързо и ги направете още по хубави да им се радвате още повече!

Потребител
Аватар

Мнение от GReddy » 02 Дек 2008, 22:18

Не ми е ясно само тая част дето викаш куките?!?Че от къв зор бе човек да си се ударил с някой ти сам си си виновен и много ясно,че акт ще ти ударят ти май си си го търсел щом си ги викнал?И на непознат път се кара едвам едвам като го виждаш завоя и не можеш да го прецениш мини с 20 ако трябва.Важното е че ти си жив и здрав! ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 02 Дек 2008, 22:27

^^^^^^^^^

plradev написа:
BeXTMaN написа:а кат защо извика :?:
дано по скоро си оправиш красавицата

Ми без КАТ ,няма протокол и после няма каско :).Мерси за пожеланията :D
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Дек 2008, 23:47

Мишел написа:

днеска бях на оглед в Булстрад Красна поляна и докато чаках да отворят се разхождах наоколо и видях пред един блок поне 5-6 коли с изпуснати или спукани гуми :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 05 Дек 2008, 1:36

не се нервирай и аз в понеделник като зех мантинелата бях откачил....ама добре че на теб нищо ти няма ламарини се правят.....
Изображение

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 06 Дек 2008, 8:51

По тоя път минах преди преди няколко месеца,още не бяха направили банкета и беше доста високо нивото на пътя и един Голф 2-ка се беше обърнал по таван по сред бял ден.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 22 Дек 2008, 10:58

За застрахователите,как за какво.

Сега идва най-неприятния момент,като я вземеш от сервиза и еазбереш че не е същата както преди...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 28 Дек 2008, 12:51

Колега , много кофти :bcry: , за маняци като нас това е направо ужасно - да ти се скапе колата от ПТП. А и тия с каско застраховките се мотат по сума време ..... Нищо колега , ще я стегнеш , всяко зло за добро ... така казва нашия мъдър народ....

Повече оптимизъм и позитивна нагласа ... Весели празници ..ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории