Любовта боли...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
saleen написа:Ами вярвам и, а също-няма доказателства за обратното.Иначе ако във всичко се съмняваш убиваш удоволствието в една връзкаАбе сложна работа
Абе просто в момента не знам какво да прая... Стоя пред монитора и съм блокирал от всякъде

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
добър ти е лека а как свършва историяте дефакто ? 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
6
Кой каквото ще да ми разправя на мен но съм се оверил в едно две твърдения.А имено че жените са като маймунките докато нехванат единият клон непускат другият.........И с това ни ебават мамата.И второто.......както могат да бъдат галиовни като котенца и да се преструват на мили така могат да бъдат студени и като змии...И то без да им пука....Ам с едно изречение.Каквото и да си говорим МОМЧЕТАТА са по добрият пол.....am u "ако четеш това мило нали знаеш че си те обичам" xax

България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Нашия съгражданин какви неща му се случват далеч от родния град. Марто всичко си идва един ден на място, но се контролирай в такива ситуации, че понякога става лошо .....
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Уф.. Като четох историята, усещах, че е истинска, но се надявах да не е, докато не прочетох последните редове.. Колега, надявам се и приятел някой ден, аз лятото го ядох тоя, ама заради вкуса се промених.. и май към лошо - не съм себе си вече, сталан съм гадняр. Не позволявай това да се случи и на теб! Обичай с цялото си сърце, дори и да боли. Няма по-хубаво от истинската чиста любов, колкото и гадна да е тя понякога..
Дано успея да бъда отново АЗ такъв, какъвто бях преди - търсещ сладостта на любовта, а не едното чукане.... Дано намеря момиче, жена, която да плени душата ми и да съм щастлив от това, а не както сега, жена ми да е от ламарини.. Вярно, кеф си е БМВ, ама до кога
Прегръщам те, колега, и ти пожелавам да се отърсиш от лошото и да гледаш с усмивка напред (въпреки, че знам колко трудно и дори невъзможно изглежда това)..
Дано успея да бъда отново АЗ такъв, какъвто бях преди - търсещ сладостта на любовта, а не едното чукане.... Дано намеря момиче, жена, която да плени душата ми и да съм щастлив от това, а не както сега, жена ми да е от ламарини.. Вярно, кеф си е БМВ, ама до кога

Прегръщам те, колега, и ти пожелавам да се отърсиш от лошото и да гледаш с усмивка напред (въпреки, че знам колко трудно и дори невъзможно изглежда това)..
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
///M3-E36 написа:Уф.. Като четох историята, усещах, че е истинска, но се надявах да не е, докато не прочетох последните редове.. Колега, надявам се и приятел някой ден, аз лятото го ядох тоя, ама заради вкуса се промених.. и май към лошо - не съм себе си вече, сталан съм гадняр. Не позволявай това да се случи и на теб! Обичай с цялото си сърце, дори и да боли. Няма по-хубаво от истинската чиста любов, колкото и гадна да е тя понякога..
Дано успея да бъда отново АЗ такъв, какъвто бях преди - търсещ сладостта на любовта, а не едното чукане.... Дано намеря момиче, жена, която да плени душата ми и да съм щастлив от това, а не както сега, жена ми да е от ламарини.. Вярно, кеф си е БМВ, ама до кога![]()
Колега... чуството което в момента ми е не го пожелавам на никого, историята между мен Мартин и Кристина приключи преди 30 мин... Хиляди глупости ми минаха през главата за това време докато стигна до у нас... Благодаря на колегата bateto, че беше до мен и ме екстортира до в къщи макар че на моменти просто подивявах и километража ми показваше 180... Този човек макар и за малкото време което го познавам ми се издигна страшно в очите като много точен и печен човек или най-просто казано ПРИЯТЕЛ...
Колеги в момента ви признавам, че не знам какво да правя.. Просто залагах толкова много на една връзка, отдавах всичката си енергия за да може да има някакво бъдеще.. Каквото и да кажа ще бъде напразно написано, защото всичко се сведе до едно място... Краят!!!
Благодаря ви на всички...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Горе главата, колега, всички минават през това. Излизай с приятели, занимавай се с нещо... ще се оправиш. И обърни внимание на това, което ти каза колегата ///М3-Е36. А пък на него ще му кажа - щом имаш желанието, значи имаш всички шансове. Стискам ти палци да намериш в себе си силата да се довериш когато трябва, без да се страхуваш, че може да боли после. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
колега,ако не се бъркам ,ти си под 20 години?
Аз на 18 бях меееегалудо влюбено побъркан по една съученичка(уч. ми либоф)Дотолкова бях откачил,че ако ми беше казала-дай да се женим,веднага щях да сглупя
Ама беше несподелена любов,минаха години(остарях и аз със вас
) и сега като погледна назад..много се радам ,че не се получи с нея честно казано..Идеята ми е ,че една врата се затваря,няколко се отварят..Нямаш представа колко още жени ,срещи раздели,любови и други екстри те очакват 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
Bogat-Beden написа:колега,ако не се бъркам ,ти си под 20 години?Аз на 18 бях меееегалудо влюбено побъркан по една съученичка(уч. ми либоф)Дотолкова бях откачил,че ако ми беше казала-дай да се женим,веднага щях да сглупя
Ама беше несподелена любов,минаха години(остарях и аз със вас
) и сега като погледна назад..много се радам ,че не се получи с нея честно казано..Идеята ми е ,че една врата се затваря,няколко се отварят..Нямаш представа колко още жени ,срещи раздели,любови и други екстри те очакват
Съгласен, освен това ако си дадеш сметка ще разбереш че вече не я искаш и страдаш щото се чувстваш излъган а не за друго.
Според мен трябва да се радваш че не е продължило по-дълго или че не си женен за такава жена дето вика колегата, че тогава си е*а мамата

Трябва да разбереш че не заслужават такива момичета да страдаш заради тях, пък и закакво ти е такава, да ти трови живота, погледни на нещата отгоре, жив си, здрав си, няма куци,сакати, имаш приятели, не си на 35 с 2 деца, така че горе главата

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
я да палиш е30-та и в понеделник вечерта да си в софията да ходиме някъде на барче да се осъзнаеш малко
иначе няма да се плашиш, случват се тия неща, няма друг начин.
ама пък после като намериш "единствената" ще ти е 300 000 пъти по-сладко

иначе няма да се плашиш, случват се тия неща, няма друг начин.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Колеги на 22 съм..
А мислиш ли, че тази идея не ми беше в главата.. Просто съм фалирал от всякъде, изоставен, и още сумати неща... просто скапана работа
VesoPesa написа:я да палиш е30-та и в понеделник вечерта да си в софията да ходиме някъде на барче да се осъзнаеш малко![]()
иначе няма да се плашиш, случват се тия неща, няма друг начин.![]()
А мислиш ли, че тази идея не ми беше в главата.. Просто съм фалирал от всякъде, изоставен, и още сумати неща... просто скапана работа

- Новини
-
Еее пич, то тия неща са нормални.
Знам, че не ти се вярва, ама трябва да се радваш, че си приключил с тая история, защото така като четох разказа, голяма драма ще да е било. В крайна сметка, те, връзките имат по-различна идея от това да си късате нервите, да се следите и изобщо да се стига до неприятни емоции постоянно. Тези неща обикновено ги проумяваме някъде към 20-тата си година. Дотогава мислим, че това си е в реда на нещата
Въпроса е да разбереш, че ако повечето ти вечери минават във висене в колата пред нечии блок, пълен пепелник с фасове и поредния приятел, който съпричастно въздъхва след всяка твоя дума, значи имаш неразрешим проблем с връзката си.
Също е добре и да знаеш, че жените хич не си падат по драматични неща - щом е било ясно, че те е видяла, трябвало е да спреш и да си полафите, не да се напичаш като диво прасе на баир за да избягаш. Не за друго, просто и на тях в един момент им идва вповече, а и няма нищо по-лошо, от това една жена да те съжали, а това неминуемо се случва като стане твърде видно страданието.
Така де, всички сме я пасли тая трева. Горе главата, света е пълен с очарователни госпожици, ама очарователните госпожици обичат стабилни, а не дезориентирани мъже.
Ще се наредят нещата, ама първо времето трябва да ти направи един основен ремонт, че иначе лошо ти тракат повдигачите, а това се чува отдалеч
късмет ти пожелавам и всичко най-добро
Знам, че не ти се вярва, ама трябва да се радваш, че си приключил с тая история, защото така като четох разказа, голяма драма ще да е било. В крайна сметка, те, връзките имат по-различна идея от това да си късате нервите, да се следите и изобщо да се стига до неприятни емоции постоянно. Тези неща обикновено ги проумяваме някъде към 20-тата си година. Дотогава мислим, че това си е в реда на нещата

Въпроса е да разбереш, че ако повечето ти вечери минават във висене в колата пред нечии блок, пълен пепелник с фасове и поредния приятел, който съпричастно въздъхва след всяка твоя дума, значи имаш неразрешим проблем с връзката си.
Също е добре и да знаеш, че жените хич не си падат по драматични неща - щом е било ясно, че те е видяла, трябвало е да спреш и да си полафите, не да се напичаш като диво прасе на баир за да избягаш. Не за друго, просто и на тях в един момент им идва вповече, а и няма нищо по-лошо, от това една жена да те съжали, а това неминуемо се случва като стане твърде видно страданието.
Така де, всички сме я пасли тая трева. Горе главата, света е пълен с очарователни госпожици, ама очарователните госпожици обичат стабилни, а не дезориентирани мъже.
Ще се наредят нещата, ама първо времето трябва да ти направи един основен ремонт, че иначе лошо ти тракат повдигачите, а това се чува отдалеч

късмет ти пожелавам и всичко най-добро

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
колега хич да не ти пука , даваи напред и това е. Може да ти е гадно известно време , ама гледаи да се разсеиваш с други жени , приятели и така нататък. Една идва друга си заминава , аз лично преди да реша да се жена няма да си хвана сериозна приятелка , имал съм и не ми трябва , по добре няколко несериозни 

It`s party time !
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5