Как един германец не си удържа на думата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ужас, и аз така съм ял дървото
С тази разлика, че нямах парите и докато се опитам да ги набавя възможно най-бързо, вече нямаше смисъл. Изпуснах перфектното седанче Е36 320 преди около месец. Ама какво да се прави
Не е била моята кола.
Повярвай ми - твоята кола стои някъде и те чака. И каквото и да стане, който и да я гледа - щом си е твоя, ти ще я търкаляш
Търпение
Ще я караш! 

Повярвай ми - твоята кола стои някъде и те чака. И каквото и да стане, който и да я гледа - щом си е твоя, ти ще я търкаляш

Търпение

- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
uricatoli написа:колега споко винаги има и по-добра... А тоя германец може пък дядо му да е бил българин
И аз го усещам това

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Гадночко..Но така е било писано, не се ядосвай, ще намериш много по-хубава 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Re: Как един германец не си удържа на думата
според мен ти си си виновен да биеш толко път без да оставиш капаро
slav4o1 написа:според мен ти си си виновен да биеш толко път без да оставиш капаро
Донякъде си прав, колега. Затова ме хваща още повече яд, а най-кофти е да се ядосваш на себе си. Всъщност бях готов да се върна и да узаконим нещата, но оня вика ако кажеш, че я вземаш ми е напълно достатъчно и веднага вадя обявата от интернет. Не мислех, че швабите са такива келеши, все пак бачкам работа, при която целодневно общувам с много различни хора и си мислех, че може да им се вярва. Ама човек се учи докато е жив!

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
slav4o1 написа:според мен ти си си виновен да биеш толко път без да оставиш капаро
Да оставиш капаро не е гаранция!

Просто хубавото има цена и който превари той печели...трябва продавача да е твой човек за да е по-съгласен да ти я запази.....а така него го интересува продажбата а не кой ще е клиента!

Съжалявам знам какво изпитваш но това нещо ако си го открил трябва да го вземеш навреме.....най-доброто решение е да си готов с парите преди да си попаднал на нещо което си мислил!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2