Планински Дрифт!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
glavata написа:Колега отрежи файловете със някаква програма (Sony Vegas) ,така че да станат на 100 MB та да можеш да ги качиш другият вариант е да ми ги пратиш на скайпа аз ще ги кача цели без рязане.Skype haririus
Довечера ше ги кача;)
P1tbuL написа:ее супер суперсъщо като говорим за пътища ... качете се през главния на бояна нагоре до златните мостове да видите какъв е пътя вече
(за колегите с по мощтни бими и шперове , които ще се качат) , приятен дрифт
Това го направихме с един колега и 20-ката му точно като падна големия сняг една събота преди 1-2 седмици. Пътя беше като стъкло,спреш ли няма тръгване нагоре,а колата дори тръгва сама надолу,че ние даже спирахме и да помагаме

Колега за Банско и на мен ми е мерак,нямам шперче,но ако измислим нещо тези дни може да се отбием

- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Абе оня пич си взе камерата дето снимах с нея,и ми обеща да оправи видеото ама ме лаже.
И аз искам много да кача клипче,ама не зависи от мене:)
И аз искам много да кача клипче,ама не зависи от мене:)
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
аз миналото лято дрифтих горе на Шилигарника на паркинга и си оставих половината гуми
това лято пак ма преди пътя за Бъндерица, там си е екстра , широко, има и пясък тук таме ....

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
P1tbuL : ее супер супер също като говорим за пътища ... качете се през главния на бояна нагоре до златните мостове да видите какъв е пътя вече (за колегите с по мощтни бими и шперове , които ще се качат) , приятен дрифт
Колега вече се качихме аз и още 2 приятелчета , наистина е много приятно и пътя е добър !
Колега вече се качихме аз и още 2 приятелчета , наистина е много приятно и пътя е добър !

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2