До кога ще има идиоти?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 06 Ное 2008, 14:20

uricatoli написа:колега паркинга на мола няма ли камери ??? Я отиди питай.. трябва да са го снимали.. ;)

На паркинга няма камери :) а колега това на коя сбирка е станало :?:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Ное 2008, 14:29

Transportera написа:
uricatoli написа:колега паркинга на мола няма ли камери ??? Я отиди питай.. трябва да са го снимали.. ;)

На паркинга няма камери :) а колега това на коя сбирка е станало :?:

егати.. като не ти трябват са навсякъде.. а пък кат ти трябват нема ги никви.. Българска работа.. В варна моловете пълни с камери..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 06 Ное 2008, 14:46

еми кво да ви кажа явно не застраховате в правилната компания лично аз никога не съм имал проблем с изплащането на щети

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 06 Ное 2008, 15:13

bavareca_2008 от простаците отърване няма, затова като те питат колко ти е излязло нещо за колата: "Подариха ми го, а некой го е барнал, режа пръсти от лакътя!" и малко от малко ще ги откажаш.

uricatoli написа:.. В варна моловете пълни с камери..

Те па колко работят не е си истина :mhihi:

П.С. Заедно със стайлком оод ходихме да ги слагаме, та недей много да им разчиташ

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 06 Ное 2008, 16:46

vanioboy написа::( Ако ще ти подейства успокойтелно ще вметна,4е дале4 от истината е само в бг. да правят такива поразий.Даже бих казал в гърция е много по разпространено драскането с клю4,реално около 40-45% от колите са надрани.То от това спасение няма.

точно така е, навсекаде има завистници,на сестра ми 3ката беше на 1а седмица когато я надраха.....и то в УСА :puke: друг е вапроса сас застраховките-имах малко по-голема 6тета от колежката Apassionata и ми платиха 2500$

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 06 Ное 2008, 16:50

mangini написа:Да не би да е някой "фен" от страхотната БМВ сбирка, който е слушал колко пари си дал и колко си доволен от работата по колата и е решил, че трябва да ти развали кефа? Жалко, ама по сбирките ги има много такива.

много жалко ако е така.....такива само на кладата

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 06 Ное 2008, 16:57

Армеец плащат около 150 лв. на детайл за боя. Така ми каза човекът, който ми прави огледа там. На мен ми дадоха 440 лв. за счупен заден стоп и драскотинка на бронята. Купих си стоп втора употреба за 50 лв. и все си мисля, че тази драскотинка ще ми я боядисат за останалите 390 лв.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Ное 2008, 17:26

mangini написа:Да не би да е някой "фен" от страхотната БМВ сбирка, който е слушал колко пари си дал и колко си доволен от работата по колата и е решил, че трябва да ти развали кефа? Жалко, ама по сбирките ги има много такива.

Някакси не се връзва .. Но е напълно възможно!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Ное 2008, 17:35

Anthony_J написа:Армеец плащат около 150 лв. на детайл за боя.

Е, хубаво, а тия 21 лева по-горе за кво са? Сигурно за зачистване на Ако от предния капак... Ще вида ако паза в нас, точно номера на същата Щета / описана/ да видите, че става въпрос за одрана броня...Както и да е... явно черните дърти Тройки не са им симпатични...
Последна промяна Apassionata на 06 Ное 2008, 17:42, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 06 Ное 2008, 17:36

Runnaway написа:

Не си чел темата за сбирките в София, докато бяха на Еко, затова не ти се връзва...Липсващи халогени и лайсни директно след БМВ сбирка...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Манчев73 » 06 Ное 2008, 17:39

Apassionata написа:
Anthony_J написа:Армеец плащат около 150 лв. на детайл за боя.

Е, хубаво, а тия 21 лева по-горе за кво са? Сигурно за зачистване на Ако от предния капак... Ще вида ако паза в нас, точно номера на същата Щета / описана/ да видите, че става въпроз за одрана броня...Както и да е... явно черните дърти Тройки не са им симпатични...

аз аресвам 3ки с черни :mhihi:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Ное 2008, 18:05

mangini написа:
Runnaway написа:

Не си чел темата за сбирките в София, докато бяха на Еко, затова не ти се връзва...Липсващи халогени и лайсни директно след БМВ сбирка...

Еееее..

Няма да се разберем така! Какви са тия Голфаджийски изпълнения?!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 06 Ное 2008, 19:43

Ужасно просто! И това от чиста злоба... недоумявам! Трябвало им нещо, крали, пак е гадно, ама да ти надерат прясно боядисана кола... завист, човече, някоя дребна душица без принципи, която иска да те уязви. Няма смелост да застане насреща и да ти каже, че не го кефиш, дере горката кола... Направо :box: на такива!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 06 Ное 2008, 19:43

Runnaway написа:Еееее..

Няма да се разберем така! Какви са тия Голфаджийски изпълнения?!

Ако знаеше колко голфаджии са си купили бмв-та, нямаше да се чудиш :(

П.С. голфаджия - галфон с кола, а не водач на голф

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 06 Ное 2008, 20:02

Винаги ще има такива идиоти за съжаление ! Баща ми си зе Ауди А4 2002 година и още на 1 седмица вече имаше деруги ! Тва го правят е тиа утрепки каде немат никва цел в живота ' Аее я гледаи даи да го надереме тва даи да му спаднеме гумите' ! И в место да си земе поука от тва и след време и тои да си земе хубава кола нема братче секи праи мизерии и тва е ! Просто вече незнам дали тая държава ще се оправи някога :(
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории