До кога ще има идиоти?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
uricatoli написа:колега паркинга на мола няма ли камери ??? Я отиди питай.. трябва да са го снимали..
На паркинга няма камери

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Transportera написа:uricatoli написа:колега паркинга на мола няма ли камери ??? Я отиди питай.. трябва да са го снимали..
На паркинга няма камериа колега това на коя сбирка е станало
егати.. като не ти трябват са навсякъде.. а пък кат ти трябват нема ги никви.. Българска работа.. В варна моловете пълни с камери..
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
еми кво да ви кажа явно не застраховате в правилната компания лично аз никога не съм имал проблем с изплащането на щети
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
bavareca_2008 от простаците отърване няма, затова като те питат колко ти е излязло нещо за колата: "Подариха ми го, а некой го е барнал, режа пръсти от лакътя!" и малко от малко ще ги откажаш.
Те па колко работят не е си истина
П.С. Заедно със стайлком оод ходихме да ги слагаме, та недей много да им разчиташ
RESPECT
by t060
uricatoli написа:.. В варна моловете пълни с камери..
Те па колко работят не е си истина

П.С. Заедно със стайлком оод ходихме да ги слагаме, та недей много да им разчиташ
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
vanioboy написа::( Ако ще ти подейства успокойтелно ще вметна,4е дале4 от истината е само в бг. да правят такива поразий.Даже бих казал в гърция е много по разпространено драскането с клю4,реално около 40-45% от колите са надрани.То от това спасение няма.
точно така е, навсекаде има завистници,на сестра ми 3ката беше на 1а седмица когато я надраха.....и то в УСА

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
mangini написа:Да не би да е някой "фен" от страхотната БМВ сбирка, който е слушал колко пари си дал и колко си доволен от работата по колата и е решил, че трябва да ти развали кефа? Жалко, ама по сбирките ги има много такива.
много жалко ако е така.....такива само на кладата
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Армеец плащат около 150 лв. на детайл за боя. Така ми каза човекът, който ми прави огледа там. На мен ми дадоха 440 лв. за счупен заден стоп и драскотинка на бронята. Купих си стоп втора употреба за 50 лв. и все си мисля, че тази драскотинка ще ми я боядисат за останалите 390 лв.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
mangini написа:Да не би да е някой "фен" от страхотната БМВ сбирка, който е слушал колко пари си дал и колко си доволен от работата по колата и е решил, че трябва да ти развали кефа? Жалко, ама по сбирките ги има много такива.
Някакси не се връзва .. Но е напълно възможно!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Anthony_J написа:Армеец плащат около 150 лв. на детайл за боя.
Е, хубаво, а тия 21 лева по-горе за кво са? Сигурно за зачистване на Ако от предния капак... Ще вида ако паза в нас, точно номера на същата Щета / описана/ да видите, че става въпрос за одрана броня...Както и да е... явно черните дърти Тройки не са им симпатични...
Последна промяна Apassionata на 06 Ное 2008, 17:42, променена общо 1 път
Runnaway написа:mangini написа:Да не би да е някой "фен" от страхотната БМВ сбирка, който е слушал колко пари си дал и колко си доволен от работата по колата и е решил, че трябва да ти развали кефа? Жалко, ама по сбирките ги има много такива.
Не си чел темата за сбирките в София, докато бяха на Еко, затова не ти се връзва...Липсващи халогени и лайсни директно след БМВ сбирка...
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
Apassionata написа:Anthony_J написа:Армеец плащат около 150 лв. на детайл за боя.
Е, хубаво, а тия 21 лева по-горе за кво са? Сигурно за зачистване на Ако от предния капак... Ще вида ако паза в нас, точно номера на същата Щета / описана/ да видите, че става въпроз за одрана броня...Както и да е... явно черните дърти Тройки не са им симпатични...
аз аресвам 3ки с черни

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
mangini написа:Runnaway написа:mangini написа:Да не би да е някой "фен" от страхотната БМВ сбирка, който е слушал колко пари си дал и колко си доволен от работата по колата и е решил, че трябва да ти развали кефа? Жалко, ама по сбирките ги има много такива.
Не си чел темата за сбирките в София, докато бяха на Еко, затова не ти се връзва...Липсващи халогени и лайсни директно след БМВ сбирка...
Еееее..
Няма да се разберем така! Какви са тия Голфаджийски изпълнения?!
Ужасно просто! И това от чиста злоба... недоумявам! Трябвало им нещо, крали, пак е гадно, ама да ти надерат прясно боядисана кола... завист, човече, някоя дребна душица без принципи, която иска да те уязви. Няма смелост да застане насреща и да ти каже, че не го кефиш, дере горката кола... Направо
на такива!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Runnaway написа:Еееее..
Няма да се разберем така! Какви са тия Голфаджийски изпълнения?!
Ако знаеше колко голфаджии са си купили бмв-та, нямаше да се чудиш

П.С. голфаджия - галфон с кола, а не водач на голф
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Винаги ще има такива идиоти за съжаление ! Баща ми си зе Ауди А4 2002 година и още на 1 седмица вече имаше деруги ! Тва го правят е тиа утрепки каде немат никва цел в живота ' Аее я гледаи даи да го надереме тва даи да му спаднеме гумите' ! И в место да си земе поука от тва и след време и тои да си земе хубава кола нема братче секи праи мизерии и тва е ! Просто вече незнам дали тая държава ще се оправи някога 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3