Аиде катанец:)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Ivo_Borisov написа:kando написа:хахахаа santo_bansko ти си огън братле,шапка им свалям на хора като теб,изобщо нямах намерение да пиша тук във форума на каква оферта съм попаднал.По принцип малко или много проявявам разбиране към всеки един който иска да изкара пари пък било то по тарикатския начин,в обща сметка беднотията и чувството на безизходица което изпитва като цяло нацията ни докарва манталитета на хората до това ниво заради което все повече се мамим един друг,но ......
въпросното но във тази случка заради която аз се впрегнах е не състоянието на колата дори по снимка който има очи и знае ще разбере че има нещо не наред относно представената година и модела (от където тръгна приказката ми със santo_bansko понеже аз съм табула раса в опита ми със БМВ-тата се допитах до него и човека най-учтиво ми разказа какво го съмнява като вижда снимките - прочитайки неговите забележки със съмнение тръгнах и аз),не ме е яд дори на това че ми отнеха толкова време - да речем тука и аз съм си виновен че не се обадих по рано,не ми пука и за това че колата ме разочарова от към динамични и скоростни характеристики - както казах във 320 не съм се возил и може би това им е силата въпреки че мен лично ме съмнява просто не знам,хвана ме яд на това че излъга за газовата - било инжекция за 1600лв. ама за него щото са му приятели била 1400лв.,а после истинския собственик сам ми казва без да увърта и грам че това е АГУ за 600лв. ЕГАТИ,в крайна сметка мен ме хваща това че вече е със монтиран ГИ,готова регистрация,320 и ако е позапазена колица си правя сметка че за 6000лв. може и да си струва (естественно първо трябва да се види на живо и .... те така) - така че пак ви казвам автомобила наистина мърка и ходовата си е стабилна,колата по принцип зарибява ама да ми пишеш в обявата че е със ГИ,а тя да се окаже че е със АГУ при положение че съм те предупредил че съм отдалеч,баси ...... ами то ако ви цъфне някой по дебеловрат нервак хахахахах
Но както и да е и м/у другото това изобщо не е първото "БМВ" което засичам от продаващите се във форума,а за из БГ. на какви измекяри досега съм попадал не е истина,като тръгнали да ми продават едни екземпляри уникуми за уникални пари,и като ти кажат "ам ти ко искаш,това е БМВ все пак,не ти е Опел",само където са ги внесли от чужбина на по тънки пари дори и от Опелите.
п.п.не знам ама от два месеца си търся читава баварка и няма ...... взе да ми писва вече.
ПОЗДРАВИ
Колега,не бързай и не се притеснявай че не намираш жена си!
Ако като видиш жена, не те грабне като любов от пръв поглед значи не е за тебЩе си намериш жена,важно е да не бързаш че да не съжаляваш после,а като си намериш жената ти пожелавам да и се накефиш много!Поздрави!

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Гледам, чета и се чудя.... кой пише в тоя форум.... Някой отишъл и си "намерил" "кола" и после се жалва, друг го съветва по снимки... трети расъждава на дълго и широко за "измекяри" дет лъжат и мамят и се сещам все за оная "котка в чувал". Защо ли ни е форум, след като не върши работа (като в държавата Булгаристан).... Някой може и да знае какво е превенция, ма аз му казвам изпреварване на събитията
, нима не е могъл "колегата" дет си е търсил кола да звънне едно телефонче или да напише едно л.с. все в тоя форум и да попита момчетата в тая "пропаднала" Монтана - аджаба идете моля и вижте тая кола - какво е..., как е..., има ли смисъл... Защо ли ми се струва, че щеше да му излезе по-евтино от идване и да му спести нерви... и пак какъв е смисъла от този форум (само за оплаквания май)

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

predel написа:Гледам, чета и се чудя.... кой пише в тоя форум.... Някой отишъл и си "намерил" "кола" и после се жалва, друг го съветва по снимки... трети расъждава на дълго и широко за "измекяри" дет лъжат и мамят и се сещам все за оная "котка в чувал". Защо ли ни е форум, след като не върши работа (като в държавата Булгаристан).... Някой може и да знае какво е превенция, ма аз му казвам изпреварване на събитията, нима не е могъл "колегата" дет си е търсил кола да звънне едно телефонче или да напише едно л.с. все в тоя форум и да попита момчетата в тая "пропаднала" Монтана - аджаба идете моля и вижте тая кола - какво е..., как е..., има ли смисъл... Защо ли ми се струва, че щеше да му излезе по-евтино от идване и да му спести нерви... и пак какъв е смисъла от този форум (само за оплаквания май)
![]()
![]()
еееееее братле сега се хващаш заради това че действието се е развило със твои съграждани ....... аре недей така сега,нито имам нещо против Монтана нито хората живущи във него.И сега не че нещо сам казах че не съм искал да пускам тема та да се жалвам - то ако беше така досега да съм пуснал около 10-ина такива ........ пък и освен това не съм пускал аз темата,но понеже случката беше мое преживяване реших че от учтивост трябва да драсне нещо и аз,и както си забелязал не съм бил крайно груб във изказването си,дори напротив постарах се да бъда що годе обективно-критичен........ за разлика от теб.В саркастичното ти изказване в интерес на истината откривам интелигентен човек със открито и смело мислене,но дали и също толкова трезво,нека помислим малко а...........
Значи не знам защо поставяш колегата т.е. мен във кавички,защото нямам БМВ,защото искаш да се засегна или просто ме смяташ за тъпак и като такъв не можеш да приемеш един ранг със мен и да ме наречеш колегата т.е. без кавички.
След това защо поставяш във кавички пропаднала ставайки дума за приятно градче като Монтана,защото не е такъв а именно пропаднал,защото аз съм го нарекъл така (посочи къде),защото хората които не са ходили там биха си направили такъв извод от моите думи (по конкретно участващите във форума), ............ или защото си усетил по моя разказ че ми е такова мнението за цялата ни държава (ако е така поздрави за досетливия ти ум,но били посочил по какво разбра).
Та да продължа ...... какъв е смисъла на този форум ли ....... едва ли разсъждаваш така по този въпрос както си писал,поне аз лично се съмнявам във искреноста на критиката ти към форума,затова ми се струва че няма смисъл да .......... контраатакувам хахахаха айде ве егати защо се впрягаш чак толкова,ако пък трябва ще напиша нещо и по този въпрос макар че си мисля че дотук ще се разберем без излишни доизказвания,ти решаваш..................
Сега може би за твоя изненада знам какво е превенция,но е те тук искам да си помислиш честно дали би постъпил ти по посочения от теб начин и колко доверие би имал на този който те съветва по въпросната кола ........ и не забравяй че именно 6efovete участва във форума ...................... и че не познавам никого от Монтана .............. и че живеем в България,държава пълна със измамници,затънала във корупция и рекет и т.н. ............. нали се сещаш какво имам в предвид.
п.п.ще те помоля да се изкажеш във отговор,защото за съжаление аз живея на забравено дори от дявола място и за да си намеря кола трябва да мина минимум 100км в едната посока,а досега вече се набутах близо 500лв. и се чудя постоянно как да стане тая врътка да помоля някого от този форум да иде да види еди коя си кола съответно от неговия град,че и да се доверя на думите му.
и без недомислено сърдити изказвания,от тях полза няма ....... пък и нали именно заради това критикуваш същноста на форума.
а и забравих трябва ли да посоча защо измекяри не трябва да е във кавички ...... или са твои познати и от там да идва цялото ти негодувание,ако е така давай да си поговорим
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Ам как да ти отговоря, почти си познал, не искам да оправдавам никого, нито да обидя някого, но моя телефон, както и на другите момчета дето живеем с идеята БМВ се намират във форума (Е34-32) и когото и да попиташ в този подфорум или в локалния на Монтана ще ти помогне.. Аз незнам кой е "търговеца" за когото пишеш, но понеже Монтана е малък град 90% от хората се познават. Вярно е, че се навъдиха много "търговци" и от тях голяма част са меко казано имекяри, но аз имах друга идея..... ФОРУМЪТ Е ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ.... Аз например непознавах никого от подфорума на Е34, но и преди да ги видя на живо (доста от тях) ми помогнаха и ми помагат много когато се наложи. Ние също сме помагали на когото можем.. та нали е идеята... Хммм.. ако съм те засегнал неволно моля да ми простиш, но аз нямах в предвид теб или някой друг конкретно а ми стана доста гадно да гледам как се "прекарват" хора от форума, като могат да получат поне първоначална информация от по-независим източник... май това е идеята на форума... или...
А и да, неискам за Монтана да почнат да говорят като за Враца... (неискам да обидя никой от Враца, но какво да се прави..) Враца е станало нарицателно и затова ме боли, когато някой се опитва да създаде такова име на града в който живее

А и да, неискам за Монтана да почнат да говорят като за Враца... (неискам да обидя никой от Враца, но какво да се прави..) Враца е станало нарицателно и затова ме боли, когато някой се опитва да създаде такова име на града в който живее

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
LizarD написа:Ivo_Borisov написа:kando написа:хахахаа santo_bansko ти си огън братле,шапка им свалям на хора като теб,изобщо нямах намерение да пиша тук във форума на каква оферта съм попаднал.По принцип малко или много проявявам разбиране към всеки един който иска да изкара пари пък било то по тарикатския начин,в обща сметка беднотията и чувството на безизходица което изпитва като цяло нацията ни докарва манталитета на хората до това ниво заради което все повече се мамим един друг,но ......
въпросното но във тази случка заради която аз се впрегнах е не състоянието на колата дори по снимка който има очи и знае ще разбере че има нещо не наред относно представената година и модела (от където тръгна приказката ми със santo_bansko понеже аз съм табула раса в опита ми със БМВ-тата се допитах до него и човека най-учтиво ми разказа какво го съмнява като вижда снимките - прочитайки неговите забележки със съмнение тръгнах и аз),не ме е яд дори на това че ми отнеха толкова време - да речем тука и аз съм си виновен че не се обадих по рано,не ми пука и за това че колата ме разочарова от към динамични и скоростни характеристики - както казах във 320 не съм се возил и може би това им е силата въпреки че мен лично ме съмнява просто не знам,хвана ме яд на това че излъга за газовата - било инжекция за 1600лв. ама за него щото са му приятели била 1400лв.,а после истинския собственик сам ми казва без да увърта и грам че това е АГУ за 600лв. ЕГАТИ,в крайна сметка мен ме хваща това че вече е със монтиран ГИ,готова регистрация,320 и ако е позапазена колица си правя сметка че за 6000лв. може и да си струва (естественно първо трябва да се види на живо и .... те така) - така че пак ви казвам автомобила наистина мърка и ходовата си е стабилна,колата по принцип зарибява ама да ми пишеш в обявата че е със ГИ,а тя да се окаже че е със АГУ при положение че съм те предупредил че съм отдалеч,баси ...... ами то ако ви цъфне някой по дебеловрат нервак хахахахах
Но както и да е и м/у другото това изобщо не е първото "БМВ" което засичам от продаващите се във форума,а за из БГ. на какви измекяри досега съм попадал не е истина,като тръгнали да ми продават едни екземпляри уникуми за уникални пари,и като ти кажат "ам ти ко искаш,това е БМВ все пак,не ти е Опел",само където са ги внесли от чужбина на по тънки пари дори и от Опелите.
п.п.не знам ама от два месеца си търся читава баварка и няма ...... взе да ми писва вече.
ПОЗДРАВИ
Колега,не бързай и не се притеснявай че не намираш жена си!
Ако като видиш жена, не те грабне като любов от пръв поглед значи не е за тебЩе си намериш жена,важно е да не бързаш че да не съжаляваш после,а като си намериш жената ти пожелавам да и се накефиш много!Поздрави!
![]()
Късмет в търсенето на кола приятел
Колега влезни в час

А относно predel мнението ти е правилно но когато си търсиш кола и от обявата изглежда добре съмненията са малко.Аз като ходих до Варна да гледам колата от обявата бях сигурен че поне външно отговаря на снимката,а и времето ме притискаше-не исках да изпусна "колата".И все пак писах на колеги във форума че ще гледам там кола,те се отзоваха и щяха да помогнат във огледа,но какво да гледаме като колата външно си беше за морга.Когато всичко е свършило пътищата са много,но вече минало заминало,ние се опитваме да дадем съвет на хората които за в бъдеще могат да се натъкнат на такива некоректни обяви,така че да си вземем поуката и да се очистим от хората тип"пре... другарче"

а тей ...... хм еб'х са в тиквата смотана,тази тема наистина придоби смисъла си а именно "ЕДНА ПОУКА КОЯТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ"
п.п.и аз се чудя какви са тия теми със телефонните указатели,до ей сега изобщо не бях ги поглеждал ...... мале мале чак ме е срам ..... и сега какво оставам за пореден път приятно изненадан от този форум,не е истина каква съкровищница е тук,от близо 6-т месеца следя форума от няколко седмици регистриран,намерих буквално истински приятели от тук,уникални информаций от тунинг раздела,а сега и това ........ наистина съм очарован честно ....... този форум определено е още една причина за да съм сигурен че искам да си взема БМВ.
..................................
та значи може да разчитам на честен,безпристрастен и критичен,съвет и поне кратък поглед (където му викат "отиди хвърли едно око ако обичаш и кажи за какво става въпрос")за някое БМВ от хората записали се във тези телефонни указатели (а някакви други такива сигурни раздели има ли където може да се допитвам - така де то ясно че вече съм в издънка и ще бера срам от тъпите ми въпроси,ама по добре от това отколкото от скапана кола)естественно ако някой има възможност и свободно време за тази изобщо немалка услуга.
п.п.predel огромно мерси братле ..... и аз отначало се чудя що за детински пост си пуснал,а то ето от къде идва негодуванието ти,така че ........ то баси и аз не знам какво да ти кажа извинявай ако има нещо провокирващо от моя страна,по една биричка или нещо друго дали би оправило конфузната ситуация

Та към всички които не знаят:
"ЕДНА ПОУКА КОЯТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ"
а именно че заблудата и незнанието са непростими грехове,защото по този начин ти сам - а не някой друг,си причиняваш онова заради което после ще съжаляваш.
.......................баси гледай как излезе сега така че темата е пусната по скоро като критика към мен,отколкото към шефовете,който м/у другото никъв не се чува.
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
Поне на мен са звъняли 3-ма души от форума и съм им помогнал. Двама са купили коли от Монтана и са доволни.
Та това имаше предвид Предел.
Между другото, пък аз съм звънял на колеги в София , продължавам да звъня и за в бъдеще ще звъня. Помагали са ми , за което им благодаря !
Хората , описани по-горе, не ги познаваме - ние групата от Монтана. По-скоро не и лично . За собственика на бялата 36-ца мисля , че се казва Румен а не Краси. Получава се кофти , защото има и Краси , собственик на сервиз , но той е доста уважаван от нас колега и няма нищо общо със случая , а според ситуацията биха могли да се получат и недоразумения.

Та това имаше предвид Предел.
Между другото, пък аз съм звънял на колеги в София , продължавам да звъня и за в бъдеще ще звъня. Помагали са ми , за което им благодаря !

Хората , описани по-горе, не ги познаваме - ние групата от Монтана. По-скоро не и лично . За собственика на бялата 36-ца мисля , че се казва Румен а не Краси. Получава се кофти , защото има и Краси , собственик на сервиз , но той е доста уважаван от нас колега и няма нищо общо със случая , а според ситуацията биха могли да се получат и недоразумения.
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
аиде сега пак станахте защитници на сулю и пулю
ас също съм званял и сами помагали много и то не само с избор на кола и нещо,за 4асти,за съвети и т.н.
ОБА4Е ИМА ЕДНО НЕЩО МНОГО ХОРА СА МИ КАЗВАЛИ КОЛАТА Е СУПР ЗАПАЗЕНА БЛА БЛА БЛА....И НАИ НАКРАЯ СЕ ОКАЗА 4Е КАТО УТИДАХ НА МЯСТО РАЗРАХ 4Е ТЕА ХОРА СА МНОГО БЛИСКИ НА ПРОДАВА4А И ПТОСТО МЕ НАДАХВАХА ДА КУПЯ БУКЛУК.
ТАКА 4Е НЕДЕИТЕ ДА МИ ФИЛОСОФСТВАТЕ (ЗВАНКАИ ПРЕДИ ДА ХОДИШ И ТАКИВА ГЛУПОСТИ)
4ОВЕК НЕ СИ ЛИ ВИДИ КОЛИЦАТА НЕ СТАВА НИЩО:)

ас също съм званял и сами помагали много и то не само с избор на кола и нещо,за 4асти,за съвети и т.н.
ОБА4Е ИМА ЕДНО НЕЩО МНОГО ХОРА СА МИ КАЗВАЛИ КОЛАТА Е СУПР ЗАПАЗЕНА БЛА БЛА БЛА....И НАИ НАКРАЯ СЕ ОКАЗА 4Е КАТО УТИДАХ НА МЯСТО РАЗРАХ 4Е ТЕА ХОРА СА МНОГО БЛИСКИ НА ПРОДАВА4А И ПТОСТО МЕ НАДАХВАХА ДА КУПЯ БУКЛУК.
ТАКА 4Е НЕДЕИТЕ ДА МИ ФИЛОСОФСТВАТЕ (ЗВАНКАИ ПРЕДИ ДА ХОДИШ И ТАКИВА ГЛУПОСТИ)
4ОВЕК НЕ СИ ЛИ ВИДИ КОЛИЦАТА НЕ СТАВА НИЩО:)
абе само ако имаше малко повечко акъл и си прочетеш темата би трябвало да се осъзнаеш . аз няма да разкажа истинската история да не ви излагам тук пред коелгите.
има обява , там има снимки хората виждат колата и ако я харесват идват на оглед. останалите са момченцата с тънките пишки като вас които ходят и харчат бензин за глупости и се опитват да скапват обявите на тези които имат какво да продават.
проблема е вече ваш. за една седмица ще ви забравят тъпотиите . лошото е че си оставате слеляндури за цял живот
да сте живи и здрави! и да ви мъчи тая селяния дълги години
)
а и не сме тук да се занимаваме с това в тоя форум
колегите ви видяха колко струвате
има обява , там има снимки хората виждат колата и ако я харесват идват на оглед. останалите са момченцата с тънките пишки като вас които ходят и харчат бензин за глупости и се опитват да скапват обявите на тези които имат какво да продават.
проблема е вече ваш. за една седмица ще ви забравят тъпотиите . лошото е че си оставате слеляндури за цял живот
да сте живи и здрави! и да ви мъчи тая селяния дълги години

- peshopetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всеки ден
колега Acoto® да не би да става на вапрос за тази 3ка :
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
че и аз ве4е се оглеждам 2 месеца и немога да си намера нещо 4итаво

Последна промяна peshopetrov на 16 Окт 2008, 13:26, променена общо 1 път
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
6efovete написа:абе само ако имаше малко повечко акъл и си прочетеш темата би трябвало да се осъзнаеш . аз няма да разкажа истинската история да не ви излагам тук пред коелгите.
да сте живи и здрави! и да ви мъчи тая селяния дълги години)
А Ти понеже си големия "гражданин", ще обясниш ли факта как така от газов инжекцион тази кола е станала с обикновена уредба...
Спестявай си подобни определения, защото селяндура в случая си ти...

Projektzwo написа:6efovete написа:абе само ако имаше малко повечко акъл и си прочетеш темата би трябвало да се осъзнаеш . аз няма да разкажа истинската история да не ви излагам тук пред коелгите.
да сте живи и здрави! и да ви мъчи тая селяния дълги години)
А Ти понеже си големия "гражданин", ще обясниш ли факта как така от газов инжекцион тази кола е станала с обикновена уредба...
Спестявай си подобни определения, защото селяндура в случая си ти...
добре е да не се занимавате с чужди теми
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
peshopetrov написа:колега Acoto® да не би да става на вапрос за тази 3ка :
![]()
![]()
Значи нищо не сте гледали, аз като продавах мойто купе 1 месец и половина и ми се обади 1 човек за него и естествено, като го видя и го купи. После няма да ви казвам колко ме е черпил и как се радва, то и аз да бях и аз щях да се радвам.

Това беше преди 3 седмици.
Има хубави, коли просто човек трябва да търси.
п.с. последен съвет, купете си кола от човек, който познавате и който си я прави, като за него си, а не слага воланчета от 20лв. и да боядисва лайстничките вътре с шпрейче за фешън

Последна промяна vicho на 16 Окт 2008, 13:52, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4