Случка с мотора

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от markoff_sl » 18 Сеп 2008, 14:50

НЯМАААААМ ДУМИ, ТО БИВА БИВА СЕЛЕНИЯ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА

ЗАВЪРШИ ОСМИ КЛАС И ТОГАВА СЕ КАЧИ НА КОЛЕЛО ДА ПОКАРАШ КАТО ТИ СЕ КАРА ТОЛКОВА... :no:
Bързо Mощно Wечно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от markoff_sl » 18 Сеп 2008, 14:51

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Bързо Mощно Wечно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от markoff_sl » 18 Сеп 2008, 14:55

КАТО ЗАВЪРШИШ ОСМИ КЛАС МОЖЕ ДА СЕ КАЧИШ НА КОЛЕЛО ДА ПОКАРАШ КАТО ТИ СЕ КАРА ТОЛКОВА... :no: :no: :no: :no:
Bързо Mощно Wечно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от markoff_sl » 18 Сеп 2008, 14:57

КАТО ЗАВЪРШИШ ОСМИ КЛАС МОЖЕ ДА СЕ КАЧИШ НА КОЛЕЛО ДА ПОКАРАШ КАТО ТИ СЕ КАРА ТОЛКОВА... :no: :no: :no: :no:
Bързо Mощно Wечно

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 18 Сеп 2008, 15:06

Баси идиотската история :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: Случка с мотора

Мнение от Benedetto » 18 Сеп 2008, 15:21

Turbonetics написа:.... и така плащах сумати пари актове мамка му и ся докато не искарам А категориа не се ка4вам да карам

Ти се радвай, че полицаите са те спрели преди да те сгащи бащата на прителката ти. Щото наскоро четох за едно момиче, дето така си отиде заради това, че няма каска. Тъй че след като си платиш актовете, може да отидеш да почерпиш момчетата.
А ако почнеш да пускаш теми СЛЕД като се научиш да пишеш, много арно ще направиш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 '88 & e34'95

Мнение от Turbonetics » 18 Сеп 2008, 21:37

rever написа:
Turbonetics написа:ПОЛИЦАИТЕ СА ПЕДЕРАСИ!!!!!!!!

Браво на полицаите :!: Ако бях свидетел на случката и е било така както го казваш, организирано и че са те набелязали.. щях да пусна до областния или до общината ли.. не знам как се водят селата точно, ПОХВАЛА :!: Пък и ти с този пърдялник дет трябва му месиш бензин и масло в резервоара къде си тръгнал да се правиш на мъж, даже шамари е трябвало да ядеш дето си се мъчил да бягаш... ако бях аз щях да ти махна и горивния маркуч. Много поздрави щях да пратя в началото на селото. :mhihi: Ще бяга... алоу, то селото не е Лос Анджелис бе, къде ще идеш, нали след 1 месец ще спреш пред селото да си купиш дъвка от някой барака и ще ти накривят фенера преди да си я лапнал.. пък после, "паднал от мотора". :)
Трябва да ви забранят да гледате филми че.. гледай... това все едно с москвич дванайсетак да се мъчиш да бягаш от полицаите. Има един форум за мотори(дано не прозвучи като реклама), http://forum.moto-zone.bg/ влез там регистрирай се пусни същата тема, те ще ти сипят да ядеш доволно. Тука нещо слаба работа :confused:
Имаме някакъв дефицит на чарпаци. :lol:

НЕ МУ МЕШЯ БЕНЗИНА С МАСЛО
B.M.W. Motorsport

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 18 Сеп 2008, 22:38

А трябва да му смесиш и то в точни пропорции,защото иначе ще пуши,а както и невърви е грозна комбинацията.
Но нищо!Те селските моми и така ще те харесват! :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 18 Сеп 2008, 23:02

Бахти героизма... само не разбрах, защо полицаите са педерасти... че им е писнало от теб и са те чакали патрулките за 5 села, само и само да те хванат... явно има за какво...
П.С. А за информация само: първо трябва да изкараш А категория и това да караш, а не обратното...
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 19 Сеп 2008, 0:57

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :help:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Сеп 2008, 2:18

глеи ся и аз съм бегал с кола и са ме фаштали ама тва не е героиство. Даже тряа си мноо тъп , ама го разбираш кат се оакаш. Много хубаво са направили че са те спряли от движение , или щеше да се отрепеш или да отрепеш някои дето въобще не е виновен че ти си селска глава. Тва е баш гомнарска работа дето си е вършил , както тук не се толерират разни дето се правят на интересни и застрашават не само тяхния си живот ами и на доста невинни , така мисля че и рокерите няма да толерират такъв тъпанар. Куките са педали , ама не за друго ами , че не са те наритали и не са ти испраскали 2-3 палки в главата та да ти доиде акъла. Ако беше малко по умен щеше да се сетиш че да си возиш приятелката без каска не е героиство ами трява да си пълен улигофрен , сещал ли си се че ще отрепеш момичето някаде еи така за спорта и после цял живот ще е лежиш.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 19 Сеп 2008, 3:13

евалата брато направо ти се вазхищавам..браво сериозно не се базикам не ги слушаи ко ти дранкат в фоума тука...така требе трескаи им маиката на куките и тва е..аз ако бях нямаше да се дам ама хи4...книжка мотор не кара..а кои не разбира да не 4ете..нямаш проблеми с правописа не ги слушаи..кам си4ки куки колкото деца имате тоолкова инвалидни коли4ки да ви дадат..а тва за каските е пална лудост..в САЩ не са задалжителни а не разбирам защо непременно трябва да утрепеш приятелката си?не ги слушаи ко ти дранкат у тоя форум те като искат да си карат и водолазни кустуми 4е ако паднат в вода да не се удавят :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 19 Сеп 2008, 3:35

Turbonetics написа:НЕ МУ МЕШЯ БЕНЗИНА С МАСЛО

Да вярно, извинявам се..съмнявах се че по-старите модели ще имат помпа... АМА НА, имали си помпа за маслото, било то и стар модел несесер. То не че има голямо значение де, то ще си остане двутактов пърдялник откъдето и да го погледнеш, дали помпата ще смазва или ти ще смесваш все ще се чува кат вартбург. :mhihi:
Как няма го харесат момите, то това бръмчи братче, като мине през селото разтриса прозорците.
Наистина вземи, пусни я тази тема във форума който ти казах, то не стига какъвто имидж си имат мотористите като цяло, само такъв като тебе им требе да се "похвали", ще видиш тогава тигани - тефал, обем 5 литра. :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Сеп 2008, 7:04

S 70/3 написа:евалата брато направо ти се вазхищавам..браво сериозно не се базикам не ги слушаи ко ти дранкат в фоума тука...така требе трескаи им маиката на куките и тва е..аз ако бях нямаше да се дам ама хи4...книжка мотор не кара..а кои не разбира да не 4ете..нямаш проблеми с правописа не ги слушаи..кам си4ки куки колкото деца имате тоолкова инвалидни коли4ки да ви дадат..а тва за каските е пална лудост..в САЩ не са задалжителни а не разбирам защо непременно трябва да утрепеш приятелката си?не ги слушаи ко ти дранкат у тоя форум те като искат да си карат и водолазни кустуми 4е ако паднат в вода да не се удавят :mhihi:

евала ! и аз ти се кефя! обаче си напраил грешка-треаше да дръннеш едно за отскок....!даже едно е малко-неколко удари за кураж,че тоя матор не е шега работа!! ако има от некъде наоколо-набери си и трева и си свий,щото и тва помага...!! и после се дигни на задна гума и бегай!!! и никви каски!!! наеш ква тъпотия е кат се хързулнеш да си обелиш каската!!! наеш колко пари е....!! заеби ги тия с каските!! и по къси гащи ,да може като "легнеш" некъде с маторя да се види кокал имаш ли ,немаш ли под тая кожа...!! и ако видиш патрулка напреко на шосето-газ срещу нея!!тия ся балъци и ше се дръпнат и ше минеш....!! те даже разпраат ,че понекога ако си достатъчно смел и дърветата се дърпат!!! а даже и фарове не ти требват,то у белия тунел било осветено екстра!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Сеп 2008, 7:38

S 70/3 написа:евалата брато направо ти се вазхищавам..браво сериозно не се базикам не ги слушаи ко ти дранкат в фоума тука...така требе трескаи им маиката на куките и тва е..аз ако бях нямаше да се дам ама хи4...книжка мотор не кара..а кои не разбира да не 4ете..нямаш проблеми с правописа не ги слушаи..кам си4ки куки колкото деца имате тоолкова инвалидни коли4ки да ви дадат..а тва за каските е пална лудост..в САЩ не са задалжителни а не разбирам защо непременно трябва да утрепеш приятелката си?не ги слушаи ко ти дранкат у тоя форум те като искат да си карат и водолазни кустуми 4е ако паднат в вода да не се удавят :mhihi:

Сега гледам го това тука дето си го хм, изсрал, щото ако си го писал и после с тия пръсти, бе не ми се мисли. Та гледам го това и се чудя случайно по коя планета ходиш? Ако е по всяка друга, освен тая дето е 3-та откъм слънцето, ок не съм бил там, може и да си прав. Но ако е точно тая (3-тата), ми не мога да си представя, колко тъп трябва да си за да "произведеш" нeщо, такова. Само една молба имам към теб: ако ходиш на зоопарк, не минавай край маймуните. Ще ги отчаяш за всичките усилия, които са положили за да еволюират, като те видят.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории