Неделни шофьори
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
тъчи написа:Може да не съм прав за много от вас,но и аз се нервя от такива мудни шофьори.Ами ако ще кара да кара,ако ще спира да спира,ако не знае какво да направи тогава да спре и да реши какво да прави,но да направи място поне и да освободи пътя то заради такива стават задръстванията.Представям си ако бързаш за някъде как ще подскачаш зад волана... и нищо не можеш да направиш.Във връзка с тоя случай и аз се сетих за една ситуация в която попаднах:
Карам си аз по магистралата от София за Ст.Загора със 130-140-както се кара по магистрала и пред мен камион,поглеждам в огледалото-една колона коли в най-лявата лента и започвам да намалям.Върнах газта,леко спирачка,и още,и още,иоще докъто почти спрях.Поглеждам километража-40.Споменах доста хора(майката,бабата,лелятя...)и си викам що не вземат да въведат някаква задължителна минимална скорост на тея магистрали и ако не защо тогава забраняват на трактори,комбайни и други такива да се движат по тях ми и те с толкова карат.Аман от баби-както вървят,тъй и да карат
За магистралата си има минимална скорост по закон и тя е 50 км
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
tzavti написа:П.П Внимавай да не ти се "смачка" клаксона от много изправяне.
Аз за три години на тази кола успях да и направя цепка на волана (на еърбега) от блъскане по клаксона и полза няма...продължават да си карат идиотски

Така, че карай си, свиркай си (с уста, не с клаксона) и не се хаби да се занимаваш с малоумници...няма да те разберат
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Те и печените шофьори са така. Един бакшиш както си караше в лява лента с 30 км, внезапно спря без да подава сигнали да си разтовари клиентите. Аз си карах бавничко зад него, и успях да спра... само му свирнах, а той слезе да ме бие. Ма бях с жената и детето та не ми се разправяше. Ако се бях нахакал в него щях да го отнеса аз.
Тва на отсечката Орлов мост - Гурко по канала, посока НДК...
Тва на отсечката Орлов мост - Гурко по канала, посока НДК...

stay tuned

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз напоследък свиря с пръсти да се чува на далеч, като че ли повече се стряскат и реагират по отчетливо от баби с тумор на мозъка или ауцхаймер и не ги чакам по един цикъл на светофара да минат 3 коли.

бати къв е тоя тапак да кара алфа ромео с 30км/ч после много се трошели...ми то така аре да я кара с 10 и да не се троши
бахти малоумниците що не се возат на градският транспорт ми изкарват бараките застояли пред блока 1, 2 седмици

BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Ma7e4k0 написа:бати къв е тоя тапак да кара алфа ромео с 30км/ч после много се трошели...ми то така аре да я кара с 10 и да не се трошибахти малоумниците що не се возат на градският транспорт ми изкарват бараките застояли пред блока 1, 2 седмици

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
someone написа:tzavti написа:П.П Внимавай да не ти се "смачка" клаксона от много изправяне.
Аз за три години на тази кола успях да и направя цепка на волана (на еърбега) от блъскане по клаксона и полза няма...продължават да си карат идиотски
Така, че карай си, свиркай си (с уста, не с клаксона) и не се хаби да се занимаваш с малоумници...няма да те разберат
Или ако има някоя мадама до теб да свири поне тях в това ги бива

По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
като казахте за неделните шофьори,се сещам ........един път на едно кръстовище ме засича един тупан ,а аз бях с предимство........а той пича ни мигач ни предимство
И аз свалям джама и му викам......абе овчар що не даде поне мигач бе?А тоя вика ми баце днеска сме неделя нема мигачи
......то и аз изтъпех да го еба после сам съм се смял в колата 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vladuicho написа:бе овчар що не даде поне мигач бе?А тоя вика ми баце днеска сме неделя нема мигачи......
Хахахха, умрях от смях... Е ся кат си тръгвам от офиса, минавам на червено и кат ме питат що? Баце, петък е - ден на майстора, бързам да си ходим

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
doncheff написа:...
Абе я си ходи при ауди форума да си говориш глупостите там. Ти въобще чел ли си го тоя правилник бе момко ?
Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението на другите пътни превозни средства.
(2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги пропусне при първа възможност.
(3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска скорост без включени аварийни светлини.
Чл. 24. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да намалява скоростта рязко, освен ако това е необходимо за предотвратяване на пътнотранспортно произшествие.
(2) Преди да намали значително скоростта на движение на управляваното от него пътно превозно средство, водачът е длъжен да се убеди, че няма да създаде опасност за останалите участници в движението и че няма да затрудни излишно тяхното движение. В този случай водачът на пътно превозно средство, което няма стоп - светлини или те са повредени, подава своевременно сигнал с ръка.
Чак и за купени книжки ще ми говори, тая тема си я запази за плажа

И кво става, нашия човек е нарушил 2 члена и 5 алинеи от ЗЗДПП, аз успях да спра, което значи че съм спазил необходимата дистанция, а ти, както и някои други форумни герои си правите вятър на клавиатурите в темата

Както и да е, някои хора, които не ме познават тръгнаха да се опитват да нареждат, но искам само да споделя, че по принцип съм супер спокоен шофьор, търпелив съм, пропускам колеги, гледам да спирам на пешеходците и т.н. Преди всичко гледам да съм КОЛЕГИАЛЕН и да се съобразявам с другите участници в движението, нещо което искам и те да правят. Ако бях на мястото на въпросния, никога не бих реагирал по този начин, виждайки движение, което бавя зад мен. Или ще отбия и ще си изясня карам ли, не карам ли и кво правя или ще подам сигнал и ще се свия вдясно за да ме задминат, но никога няма да си спра просто ей така. И аз сигурно не съм перфектен, но даже и когато съм правил глупости, се съобразявам с възможностите на колата и ситуацията на пътя.
Иначе затова, че слезнах и се развиках може би не съм много прав, но като се има впредвид лошия ден и като видях как се стресна момичето до мене просто тва беше...
И да знам, че това е ежедневие, но не трябва да се свиква с това.
Искам просто да кажа на всички с тая тема да се съобразяват и да бъдат колегиални към останалите...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Винаги ми е било интересно как хората обсъждат такива теми!??
И това е нещо от рода на ''Войната на пътищата'' това са измислици на болни хора!
Не всички сме се родили равни,не всеки има данните да стане добър шофьор както и не всеки има данните да стане добър хирург,просто заради вида на общественото устроиство което сме ''принудени'' да следваме се налага човек да прави неща в който не е достатъчно добър,да шфира,да работи нещо което не му харесва и т.н!
Виновно е нашето общество като цяло което вместо да подходи с разбиране и да осигури максимално помощ на хората във всички сфери, само обвинява и наказва,репресира и т.н вместо да създаваме ние рушим,може би остатък още от робството ние сме майстори да строим огради да си затваряме очитре и т.н!
Виновна е държавата която ни направи емигранти в собствената ни страна,липсата на маркировки,на широки пътища,на магистрали,на знаци,на табели и т.н!

И това е нещо от рода на ''Войната на пътищата'' това са измислици на болни хора!
Не всички сме се родили равни,не всеки има данните да стане добър шофьор както и не всеки има данните да стане добър хирург,просто заради вида на общественото устроиство което сме ''принудени'' да следваме се налага човек да прави неща в който не е достатъчно добър,да шфира,да работи нещо което не му харесва и т.н!
Виновно е нашето общество като цяло което вместо да подходи с разбиране и да осигури максимално помощ на хората във всички сфери, само обвинява и наказва,репресира и т.н вместо да създаваме ние рушим,може би остатък още от робството ние сме майстори да строим огради да си затваряме очитре и т.н!
Виновна е държавата която ни направи емигранти в собствената ни страна,липсата на маркировки,на широки пътища,на магистрали,на знаци,на табели и т.н!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3