Да обичаш...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
Браво колега, много ми хареса 

Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Историята е много добра,бих казал най добрата която съм чел и наистина те кара да се замислиш
както каза някой по горе добре че е само измислица,до като не прочетох реда на който пише че е измислена от теб се чудех кои са тези хора и защо точно на тях се е случило

както каза някой по горе добре че е само измислица,до като не прочетох реда на който пише че е измислена от теб се чудех кои са тези хора и защо точно на тях се е случило

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
мерси за мненията колеги... За радост историята е измислена и героите не са истински... Но за жалост това е един сценарий който може да се случи на всеки...
Иначе.. ако се прибера пак някоя сутрин, леко развеселен и музата ме удари в главата може да напиша някоя нова история...
Интересното е, че точно след като я написах легнах да поспя... Цялата история която писах мина пред моите очи в съня ми... чак ме накара сам да се насълзя на насън... Беше си доста реално... егати фантазията дето имам...
Иначе.. ако се прибера пак някоя сутрин, леко развеселен и музата ме удари в главата може да напиша някоя нова история...
Интересното е, че точно след като я написах легнах да поспя... Цялата история която писах мина пред моите очи в съня ми... чак ме накара сам да се насълзя на насън... Беше си доста реално... егати фантазията дето имам...

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
uricatoli написа:мерси за мненията колеги... За радост историята е измислена и героите не са истински... Но за жалост това е един сценарий който може да се случи на всеки...
Много добро

Като си в Русе пиши един ЛС да се видим

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Леле ... като бях към края приятелката ми се обади точно по телефона направо изтръпнах .. найстина добре си го измислил но моляте другия път дай нещо по весело това направо ме накара да изтръпна и да се натъжа... адски ужас е това да загубиш близък ... няма значение по какъв начин ... просто това с катастрофите за мен е най нелепия начин човек да си утиде...
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Браво колега uricatoli !
Много добре написано
Много добре написано

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колеги.. мерси за добрите отзиви... безкрайно съм удоволетворен от резултата и не съм очаквал вообще че тази история ще се хареса толкова.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Кратка и много увлекателна ,макар и тъжна история , която ме подсети ,че имам много близки хора на които трябва да кажа -Обичам те....и то веднага... Браво колега .
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Колега не знам какво работиш но това което си написал е много красиво и същевременно тъжно.Продължавай в същия дух,както виждаш на всички им харесва. 

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5